Elektronske denarnice: "Kivi" rublje prevesti v dolarjih?

Sodobne internetne funkcije omogočajo ne le iskanje informacij in komunikacijo na spletu, temveč tudi plačevanje. Da bi kupili stvari na internetu ali plačali za javne storitve, obstaja več elektronskih denarnic. Eden od najbolj priljubljenih je Qiwi. Veliko kupcev, zlasti tistih, ki so pred kratkim začeli uporabljati ta sistem, imajo vprašanje, kako pretvoriti rublje v dolarje v "Kiwi"?

Pretvorba iz rubljev v dolarje v "Kiwi"

Ko odgovarjate na vprašanja "kako" Kiwi "prevedejo rublje v dolarje?" Ta proces se izvaja s selitvijo na mesto tega plačilnega sistema, ki ima veliko število uporabnikov po vsem svetu, in vnos podatkov v ustrezna polja (na vrhu strani so grafi: "telefonska številka" in "geslo"). Ko bodo ti podatki vneseni, bo vstop v "osebni urad".


Sedaj bi morali iti neposredno na konverzijo valut. Če želite to narediti, morate spremeniti valuto glavnega računa. Ta ukrep je odgovor na vprašanje: "kako zamenjati dolarje v rubljih na" kivi "?". Spremenite valuto s klikom na trikotno ikono, ki se nahaja okoli podatkov, ki odražajo stanje denarnice. Seznam mora spremeniti valuto glavnega računa. Ta postopek se izvede s klikom na "Delo z računi".
V novem oknu mora biti navedena glavna valuta, ki jo želite. Če želite to narediti, izberite dolarračun in kliknite gumb "prevedi". Ko je gumb pritisnjen, bosta obstajala dva polja: v prvem morate določiti znesek v dolarskih postavkah, drugi bo prikazal znesek rublja, v skladu z menjalnim tečajem centralne banke.


Na zaslonu se prikaže potrditveno okno, ki bo vsebovalo vse informacije o pretvorbi denarja v Qiwi-denarnico s potrditvenim gumbom. Ko kliknete gumb, se prikaže sistemsko sporočilo, ki vas obvešča o uspehu operacije. In po nekaj minutah se bodo rublje pretvorile v dolarje.

Kako pretvoriti dolarje v rublje na "Kiwi"?

Zmogljivosti elektronskega plačilnega sistema vam omogočajo, da pretvorite ne le rublje v dolarje, ampak obratno. Kako pretvoriti "Kiwi" dolarjev v rubljih? Postopek je podoben: najprej se morate prijaviti, izbrati dolar in račun rublja, vnesti zahtevani znesek v dolarjih in potrditi podatke za prevod.
Po teh operacijah se prikaže sistemsko okno z informacijami o uspešnosti pretvorbe valut. In za nekaj minut dolarjev se pretvorijo v rubljih na računu "Kiwi".

Prednosti konverzije domače valute Qiwi

Številne stranke Qiwi sprašujejo: "Kako pretvoriti rublje v dolarje brez provizije?" Odgovor na to vprašanje je, da je "Kiwi" eden redkih elektronskih plačilnih sistemov, v katerih se provizija ne obračuna. Prav tako postopek prevajanja rubljev v dolarje in dolarje v rubljih traja le nekaj minut. Te koristi imajo pomembno vlogofinančno dejavnost podjetnikov in ljudi, ki se ukvarjajo z mednarodnimi nakupi.

Prevedba dolarjev v rublje je potrebna za nakupe v domačih spletnih trgovinah ali za varčevanje pri pretvorbi valut. Opozoriti je treba, da menjalniške pisarne pri uporabi konverzij brez povezave zaračunavajo svoje storitve. Prevajanje v denarnico "Kiwi" je nekoristno, kar pritegne pozornost plačilnega sistema.

Za zaključek

je sistem elektronskega plačila Qiwi eden izmed najbolj priljubljenih na svetu. To ni čudno. Konec koncev, zaradi številnih prednosti, vam omogoča, da prihranite denar precej. Prihranki so doseženi zaradi pomanjkanja provizije za prenos sredstev iz ene valute v drugo in dokaj nizek odstotek pri dvigovanju denarja z bančne kartice. Do danes elektronsko torbico "Kiwi" uporablja precej veliko ljudi. Dnevni seznam strank Kivy narašča zaradi nastanka novih uporabnikov tega plačilnega sistema.
Seveda, začetniki imajo precej logično vprašanje: "kako pretvoriti dolarje v rublje v" kivi "?". Odgovor dobesedno "leži na površini". Postopek prevajanja traja nekaj minut, zato odsotnost provizije za preusmeritev Kiviusa uvršča med najbolj donosne evropske sosedske politike na svetu.

Sorodne publikacije