IPad napaka pri aktivaciji: kaj storiti?

Na žalost razvijalci še niso uspeli ustvariti idealne naprave, ki ne bi prekinila, ne bi naredila napak in bi ves čas svojega življenja delovala stabilno. Prvič, to ni v interesu proizvajalca. Drugič, to je verjetno nemogoče. Zato se običajni uporabnik ukvarja z neuspehom aktivacije iPada in drugimi težavami.

Brez panike

Že se je zgodilo, da vsi uporabniki ne razumejo načela delovanja ene ali druge naprave. Posledica tega so različne težave. Pogosto pride do zrušitev sistema, virusi pridejo v napravo ali odstranijo pomembne informacije. Vse to so razlogi za neizkoriščeno uporabo tablet in pametnih telefonov. Da bi se temu izognili, morate biti previdni in potrpežljivi.


Aktivacija iPada ni uspela zaradi številnih razlogov. Vendar pa je pomembno, da se ne panièemo takoj, pritisnemo vse zaporedne gumbe in delamo lažne pozitivne rezultate. Bodite potrpežljivi in ​​preberite članek.

Razlogi

Praksa kaže, da so tisti, ki so poskušali sami ponastaviti vsebino in nastavitve, ponovno zgradili sistem, posodobili ali obnovili podoben problem. Vsaka od teh operacij vodi do dejstva, da tableta zahteva aktivacijo. Če želite popraviti vse, je dovolj, da greste na enak način kot po nakupu pripomočka. Toda na njem lahko pričakujete nekaj težav.

Napaka pri aktiviranju iPada

Tako je naprava najprej pokazala, da potrebuje aktivacijo, in nato izdala napako. Obvezno se bo pojavila skupaj z razlago. Na njem boste to takoj razumelipostal vzrok in kaj storiti naprej.


Če vidite, da "strežnik ni na voljo", lahko poskusite počakati nekaj minut. Obstaja verjetnost, da ima Apple nekaj težav. Lahko mentalno uničite razvijalce in poskusite znova. Če bo problem po določenem času ostal nujen, ga bomo morali podrobneje obravnavati.

Modem

Seveda, tako kot pri vsakem pripomočku, obstaja verjetnost nepopravljivih izgub. Do napake strežnika lahko pride zaradi "smrti" modema naprave. To lahko takoj preverite z računalnikom iPad in iTunes. Če v tem trenutku ne obstajajo nobeni procesi, potem se prepričajte.
Na pozdravnem zaslonu je majhna ikona - "V krogu". Morate klikniti nanj. Če je vse v redu in aktivacija iPad 2 ne uspe, se prikaže serijska številka naprave. Če tega ne vidite in v dodatnem oknu obstajajo standardi, potem je verjetnost, da je modem "mrtev", praktično sto odstotkov. Težave ni mogoče aktivirati.

Kaj storiti: Napaka pri aktiviranju iPad-a prek modema

Za začetek seveda je vredno obiskati servisni center. To je najlažji, najvarnejši in najzanesljivejši način. Strokovnjaki bodo spodbudili razloge in možne rešitve. Problem v tem primeru je le eden - nihče ne želi reševati takega zloma. Zato bo težko najti strokovnjaka, ki bo poskrbel za popravilo. In po popravilu ni nobenega zagotovila, da se takšna napaka ne bo ponovila. Če ne najdete nikogar, ki bi se lahko spopadel s tem problemom, lahko poskusite drugemetod. Na primer, tableto postavite v zamrzovalnik. Torej, čuden način, poleg nevarnega. Ampak, če ste popolnoma razočarani, je možno, da vam bo pomagal. Stiki lahko zavzamejo njihovo mesto in aktivacija bo uspešna.
Obstaja še ena možnost, da se naprava ogreje s sušilnikom za lase. Problem je enak. Ampak še enkrat, vse to počneš na lastno odgovornost.
Če po kliku na "i v krogu" vidite serijsko številko iPad mini 2, je mogoče odpraviti napako pri aktivaciji.

Diagnostika

Ko ugotovite, da težava ni v modemu in je pripomoček mogoče shraniti, poskusite več možnosti. Takoj svetujem, da poskusite, da je sedem kartico. Morda je bila poškodovana ali je iz nekega razloga postala neizvedljiva. Po preverjanju internetne povezave. Nenadoma, ko ste delali z napravo, je bila raztrgana? Obstaja tudi možnost, da vaše omrežje ne omogoča dostopa do strežnikov podjetja. Poskusite povezavo z drugo Wi-Fi. Naslednji korak je testiranje strežnikov Apple. Kot smo že omenili, se zgodi, da z izdajo posodobitev "padejo". To je posledica pritoka tistih, ki želijo hitro posodobiti svojo napravo. V tem primeru morate samo počakati. Če želite odpraviti napako pri aktiviranju iPada, morate uporabiti iTunes. Posodobite programsko opremo, tako da ni napak.
Končno lahko poskusite narediti "trden ponovni zagon". To storite tako, da pritisnete tipko za dom in napajanje. Tipke držite pritisnjeno, dokler se naprava ne ustavi.

Beta

Ko se zrušiiPad aktivacija 2 kaj storiti, vedeti malo. To se zgodi, da je naprava nameščena beta firmware, in tableta sama ni bila registrirana pri razvijalcu. Če želite popraviti to, morate iti na uradno stran developer.apple.com. Tukaj je registracija stroja. To lahko storite tudi prek iTunes, tako da namestite najnovejšo uradno programsko opremo.

Težave z novo različico

Napaka pri aktiviranju iPada je bila opažena, ko se je pojavil iOS 9.3. Ko se je ta različica pojavila marca 2016, so se lastniki "apple" pripomočkov soočili s tako napako. Korist nič strašne v tem problemu, in oddelek za tehnično podporo takoj izdal priročnik, da ga popraviti.
Mnogi napredni uporabniki že vedo, da je najbolje počakati teden ali dva, da bi strokovnjaki "podvojili" novo različico. Nato ga lahko varno prenesete brez napak.

Če se naprava po nadgradnji ne aktivira, morate:
 • Preverite, ali ste pravilno vnesli svoje osebne podatke. Pojdite na iCloud.com in poiščite tablični računalnik na seznamu Moje naprave.
 • Če so podatki pravilni, morate napravo priključiti na računalnik. Gremo na iTunes in izberemo iPad, nato pa ga aktiviramo.
 • Če vse zgoraj navedeno ne pomaga, ostane deaktiviranje aktiviranja blokiranja.
 • Za zadnjo stopnjo obstaja tudi navodilo:
 • Izklopite napravo.
 • Prijavite se v iCloud.com.
 • Izberite zavihek »Najdi iPad«.
 • Napravo izberemo v razdelku "Moje naprave".
 • Odstranimo ga s seznama.
 • Vklopite tableto in jo ponovno aktivirajte.
 • Čevse te metode se ne morejo spopasti s problemom, potem se morate obrniti na podporo.

  Mobilno omrežje

  Drug problem, s katerim se lahko soočajo lastniki Apple jabolk, je neuspeh aktivacije iPad-a. Običajno ta proces spremljajo sporočila "Brez omrežja" ali "Iskanje". Razlog za to ni lahko samo dejstvo, da ste vstopili v podzemno železnico ali na območje s slabo pokritostjo. Zgodi se, da se napaka zgodi na ravni strojne opreme. Če želite to odpraviti, morate najprej preveriti območje pokritosti. Pojdimo na nastavitve in si oglejte razdelek "Podatki celic". Če je tako z vami v tujini, pojdite na razdelek "Gostovanje". Če so vse to dobre, nadaljujte.
  Poskusite znova zagnati napravo. Seveda, to ni rešitev za vse težave, vendar je pogosto dovolj, da "nastavite" svojo napravo. Če nič ne pomaga, poskusite nazaj in namestite sedem kartic. Mogoče je "prisiljena". Nato preverite omrežne nastavitve in jih po potrebi odvrzite. To lahko storite v Nastavitvah. Nazadnje, to je lahko posledica potrebe po nadgradnji sistema. Če zgornje metode niso pomagale obnoviti omrežja, pokličite ponudnika storitev. Mogoče problem z njegove strani.

  Sorodne publikacije