Kapetan znakov McMillan iz Call of Duty

Serija Call of Duty: Modern Warfare je že dolgo vrezana v spomin igralcev. Vsak lik ima svoje posebnosti in značaj. Med njimi je Call of Duty kapetan McMillan posebno mesto. To je skrivnostna vojaška sila SAS. Pojavi se samo v prvem in zadnjem delu igre.

Začetek biografije kapetana McMillana

Človeška kariera se začne približno dve desetletji pred razvojem iger akcijskih iger. Ta vojaški poveljnik je ukazal ostrostrelski odred, sestavljen iz dveh ljudi. Tam je bil eden glavnih junakov - kapitan Price. Pomembna naloga odreda je odstranitev razbojnika Zakhajeva, nezakonitega trgovca s strelnim orožjem, pa tudi vodje nacionalistov. To je bila prva naloga umora po drugi svetovni vojni. Cena iqapitan MacMillan je bila poslana v Pripyat, Ukrajina.


Enote so bile opremljene s posebnimi kostumi za maskiranje. V njihovem arzenalu so bile brezmejne puške M21 in pištole USP 45. Za umor so imeli obsežno orožje USP 45. Heroji so vstopili v vas, ki ni bila daleč od Pripyata. Zavzeli so stališče, na katerega je lahko samo eden čakal sovražnika. Po pojavu Zakhajeva, posnetka kapitana Pricea. Padel je v roko, za katero je pohvalil MacMillana. Toda lopov ni ubil. Po umoru junakov Zakhayev začel težave. Morali so pobegniti pred preganjalci in profesionalnimi morilci. Da bi to naredili, so izkoristili najbližji UAZ. Med kapitanom pobegaMcMillan je prejel hudo poškodbo noge. Vendar pa so glavni liki uspeli pobegniti v zadnji minuti in se izogniti smrti.


Nadaljnja značilnost usode

Ko sta Price in McMillan obiskala Pripyat, je drugi junak odstopil od sovražnosti. Od leta 1996 do leta 2011 ni sodeloval v sprednjih zadevah. Ukaz je že opravljal John Price. O kapitanu McMillanu ni bilo nič znanega. Vendar pa se ta lik pojavlja s prihodom tretje svetovne vojne.

MacMillan in Modern Warfare 3

Uživali so vsi znaki, ki jih je znak vrnil v tretjem delu igre. Njegov naslov je zdaj poveljnik. To je človek, ki ima pravico razpolagati z vsemi vojaškimi operacijami vojske. Med igranjem je kapetan McMillan ves čas na sedežu in izdaja naročila. Njegov klic zveni kot "baza".
Prvič se je pojavil v nalogi "Ne sedi", v kateri je naredniku ukazal, kako naj ukrepa. Kapitan sodeluje s številnimi organizacijami, da spozna volje Vladimirja Makarova. Po podatkih MI-5 je lopov pretovoril kemično orožje skozi pristanišče v Londonu. Zato se ekipa SAS trudi preprečiti katastrofo. Vendar pa je Makarov uspel razstreliti orožje v Evropi, vendar so angleške čete uspele odvrniti napad. Na vrhuncu vojaških akcij v Evropi se je McMillanu obrnil kapetan Price, ki je postal vojni kriminalac. Posledično junak sprva ne želi pomagati. Vendar pa John Price prihaja, da bi prepričal tega lika, ki se nanaša na dogodke v vasi pod Pripyatom, ki je potekal pred 20 leti. McMillanpovedal vse informacije, ki jih je stari prijatelj hotel vedeti. Bila je vpletena v lokacijo trgovca z orožjem, ki je bil povezan z Vladimirjem Makarovom. Veliko kasneje se je Captain Price večkrat posvetoval z Macom.
Ko se je tretja svetovna vojna končala, ni bilo govora o liku o liku. Vendar pa je po eni različici MacMillan ostal poveljnik britanske vojske. Zaradi prizadevanj kapitana iz Pricea so bile vložene obtožbe za umor generala Sheparda. Ta lik se posveča zelo malo pozornosti, vendar je zaradi njega uničena oseba, kot je Vladimir Makarov. Navsezadnje je bil McMillan tisti, ki je pripravil operacijo na arabskem otoku, da bi uničil sovražnika in režim ultranacionalistov.

Karizma in osebnost značaja

Ta kapitan je najljubši igralec. Konec koncev je Mak dobro obvladal ostrostrelno puško. Maske kapetana McMillana ni mogoče najti. Ta oseba ima samo nekaj trenutkov, da ustvari natančen posnetek. Junak ima močan um in pamet, ki mu pomaga pri resnih operacijah. Mac - zadržan in miren človek, ki v nekaterih nalogah igra le na roki. McMillan kljub poškodbam sodeluje v sovražnostih. V vojni igra pomembno vlogo in svoje zaveznike vodi k zmagi, kljub težavam in sprejemanju pravih odločitev. Nekateri igralci so še vedno našli fotografijo kapetana McMillana. Glede na predpostavke igralcev, junak prihaja iz Škotske. In njegovo pravo ime je Carl.

Sorodne publikacije