Skupine "DTA-5" - popoln seznam, imena, značilnosti in zanimivosti

Ni skrivnost, da so glavni liki serije GTA gangsterji. To kategorijo lahko pripišemo ne le glavnim likom, temveč tudi njihovim sovražnikom, ne glede na to, ali so posamezniki ali člani tolpe. "GTA 5" tudi ni postal izjema v zvezi s tem, še bolj pa je ta funkcija dobila svoje nadaljevanje v spletnem delu. Poleg standardnih članov tolpe so obstajale različne subkulture in celo kulti.

O tem bomo razpravljali v našem trenutnem članku. Podrobnosti o tolpih GTA 5 bodo igralcem pomagale bolje razumeti, kako je postavljen njihov najljubši kriminalni svet.

Bande: armenska mafija, azteki in balasi

Prve tri skupine kriminalnih združb na našem seznamu. Armenska mafija se ne šteje za bando kot tako, vendar še vedno spada v to kategorijo. Razlog je le v neskladju med velikostmi, ki jih mora imeti vsaka velika organizacija. V igri je armenska mafija kritje za Etharian Seed. Predstavniki raje obleke ali usnjene jakne, predvsem pa izstopajo s svojimi dragimi zlatimi verigami in edinstveno stvarjo.


Prevajanje polnega imena naše naslednje skupine se lahko razume kot "Azteki s tega območja". Korenine te skupine so mehiške, serija razredov pa se nanaša na trgovino z drogami in prodajo orožja, zaradi česar se srečujejo z drugimi lokalnimi tihotapci. Pogosto se lahko predstavniki "Aztekov" opredelijo na modri uniformi, razenbarva, vrsta nima omejitev. Skoraj vse Los Santos in Davis rešujejo člani skupine Ballas. To je obsežna organizacija, v kateri je nekaj afriških Američanov. Ona je že dolgo trpinčenje s predstavniki druge bande "DTA-5" - "Družine". Praviloma so oblečeni v lila (vijolične) barve. Omeniti je treba, da je bila osnova za ustanovitev te skupine sprejeta res obstoječa skupina Los Angeles Bloods. Raje se vozijo na dobrih avtomobilih, pohvalijo se s strmimi pištolami in drage stvari. Če se ne držijo za njih, potem v zvezi z Ballas igralec ne kaže vedno agresije. Vendar, če mimo njih, lahko v tem primeru postaneš plen za pse, ki so se spustili.


Bande: "Bonelli", bratje O'Neill in "Vagos"

Še vedno obravnavamo kriminalne združbe na ozemlju Los Santosa. Na čelu naslednje bande "DTA-5" je Enzo Bonelli, ki skupaj s svojimi podrejenimi poskuša poskrbeti za gradbeno dejavnost. Seveda ni mogoče reči nobenih zakonitih dejanj. V "DTA-5" s člani tolpe "Bonelli" se srečamo, ko opravimo eno od misij za Franklina in v njem se ukvarjamo z njimi. Brothers About "Nill ni kdo drug, ampak preprosta vas, ki potiska svoje stranke srečal. Imajo svoj ranč, kjer so vključeni v proizvodnjo blaga. Naslednja skupina "Vagos" se včasih imenuje LSV, ki se dešifrira kot LosSantosVagos.Ena od pripomb skupine se imenuje "neprofesionalno", govorice o njihovih precej močnih povezavah v kriminalnem svetu. "Vagos" sestavljajo Mehičani in je največja špansko govoreča organizacija med vsemi tolpami v "DTA-5". Njihova glavna dejavnost je trgovina z drogami in tihotapljenje.

Banda: "Marabunta Grande", "Zapuščena", "družina" in južnokorejska mafija

Naslednje skupine pripadajo ljudem iz Salvadorja. "Marabunta Grande", kot vsi ostali, se ukvarja s trgovino z drogami in tihotapljenjem, medtem ko močno tekmuje z Azteki. Glede na zaplet se srečamo z njimi med eno od nalog, v kateri morata Michael in njegov sin vrniti jahto. Vsi člani imajo na obrazu tetovaže in imajo odlične bandane. Izstopite z modrimi in belimi cvetovi v obleki. "Preboj" banda je biker klub, njegova priljubljenost je vedno nekaj korakov naprej. Njihove raznolike nezakonite dejavnosti segajo v obe morji in vključujejo tako "tradicionalno" prodajo prepovedanih snovi kot tudi ropanje po meri in umore. Dodati je treba, da se je v prejšnjem delu serije pojavil "Ponor", o njih in glavnih protagonistih pa ni bilo nič dobrega. In zadnja banda na našem seznamu, ki ima preprosto, a nepozabno ime - "Družine". To je še ena velika skupina, katere člani so samski Afroameričani. Mimogrede, v tej tolpi je bil Franklin prvotno sestavljen. Njihova dejavnost sega na veliko območje med Chamberlain-Gills in Strobore. Glavni tekmeci "družine" soskupina "Ballas" in "Vagos". Vsi člani nosijo atribute, ki so pobarvani v zeleni barvi - to ni le razpoznavni znak in nekakšen emblem tolpe "DTA-5", ampak tudi uradne barve več priljubljenih baseball ekip. Izvor igralne "družine" je lahko povezan tudi z gangsterji iz prave afriško-ameriške skupine, imenovane "Calyxes".
In končno, južnokorejska mafija je majhna skupina, ki se ukvarja z enakimi dejavnostmi kot drugi predstavniki kriminala. Vendar pa je v "DTA-5" ime te tolpe pogosto povezano z vsako manipulacijo avtomobila, ne z drogami ali orožjem.
O tem, kako ustvariti tolpe v "DTA-5", preberite na koncu članka.

Kartel Madrazo

Ta mehiški sindikat se ukvarja s hudo trgovino z mamili. Igra se srečuje večkrat in ima težko razmerje z glavnimi liki. Na primer, zapomnite si misijo za Michaela, ko je uničil hišo ljubice vodje sindikata. Drugo srečanje se nanaša na drugega junaka - Trevora, ko mu je prvič ukradel ženo Madrazo, nato pa jo sam vrne. Po tem se vzpostavlja položaj med protagonisti in kartelom.

Trevor Filipsindustries (T. P. I)

Organizacija, ki jo vodi osebno eden od protagonistov. Skupaj ima PFI štiri ljudi in se ukvarja s prodajo orožja in mamil, ki se proizvajajo v svojem hangarju. Glavni sovražniki so "Azteki", triade, bratje Neil in "Zapuščeni". Na koncu odlomka, zahvaljujoč nadarjenemu vodji, "Trevor FilipsIndastris" postanevodilna med vsemi konkurenti.

Subkulture

Hipiji in hipsterji se posebej razlikujejo med to skupino. Prvi tisti, ki želijo razvajati travo, ne oklevajte in hoditi po mestu v najmanjši količini oblačil in upati, da se srečajo s tujci. Drugi je fizična izvedba "mainstream" tokov.

Kulti

Posebna pozornost je namenjena verskim organizacijam in temnim stranem GTA-5. Na primer, kult Altruista skuša utelesiti idejo o skupnem dobrem, ki vpliva samo na njih same. V vseh nesrečah obtožujejo enega od mladih in celo prezir do kakršne koli moderne tehnologije.

Kako narediti bando v "DTA-5"

Ukvarjali smo se z obstoječimi skupinami v igri. Zdaj pa se obrnemo na vprašanje, kako se pridružiti tolpi v "DTA-5". Naj bo zelo enostavno. To storite tako, da obiščete Social Club in kliknete na ustrezno postavko. Po tem bomo odprli različne zavihke, s katerimi lahko ustvarjate lastne skupine ali se pridružite obstoječim.
Vendar pa se je treba zavedati, da je lahko vstop v tolpe zavrnjen zaradi uveljavljenih nastavitev zasebnosti - preden morate prejeti povabilo. Pri ustvarjanju skupine lahko izberete različne lastnosti, kot so ime, barva, emblem in celo moto.

Sorodne publikacije