Najboljše igre so podobne igri Call of Duty

Uporabniki iščejo podobne igre Call of Duty, saj je za to serijo značilna visoka dinamika in skoraj vedno zanimiva zgodba. Nekateri deli linije so zasluženo smatrali za kult, ker so dali nepozabna čustva. Zato bi morali vsi ljubitelji iger na srečo poznati podobne projekte, da bi poskušali sami skozi njih.

Glavni tekmovalec

V zadnjih petih letih je bila serija Battlefield predstavljena kot glavni tekmec v igri Call of Duty. Začenši z delom Bad Company 2, so razvijalci začeli ustvarjati zanimive oglaševalske akcije, ki so namenjene skupnemu ali posamičnemu prehodu. Enak trend je bil ponovljen v tretjem in četrtem delu, čeprav sta le po imenu in ne po računu. Najnovejši niz osnutkov o prvi svetovni vojni je pokazal zelo kakovostno zgodbo in realizem vojaškega strelca. Hkrati so bili projekti DICE studia vedno namenjeni multiplayer bitkam. Obstajajo zemljevidi za 64 in 32 igralcev s popolnim uničenjem in ogromnim orožjem.Poskus tekmovanja

Serija Medalja časti je delno kategorija iger Call of Duty. Znatno je manjša od števila projektov, vendar obstajajo nekatere podobnosti. Prvi deli so bili izvedeni v duhu realizma in povedali o drugi svetovni vojni. Po uspešnem izpustu Airborna leta 2007 se tri leta ni slišalo nič o strelcih iz te linije. V letu 2010 je bil narejen poskus ponovnega zagona franšize. Poudarek v tem projektu je bil na spektaklu in zapletu, kot v vseh delih Call of Duty v tistem trenutku.Zgodba je povedala o posebni enoti v Afganistanu in spopadu s terorističnimi silami. Izkazalo se je, da je projekt zelo surov in je prejel zelo negativne povratne informacije. Kljub temu razvijalci izdajo Continue to restart Warfighter. V njej je bila stopnja narejena tako, da je kar najbolj natančno odražala vojaške operacije preteklega časa in družbene komponente. Ti dve igri lahko navdušita vse ljubitelje žanrskega strelec, vendar sta očitno vredni pozornosti, saj sta del dela v razredu AAA in lahko ponujata zanimive elemente procesa igre.


Taktike in dinamika

Podobne igre na Call of Duty ne podvajajo v celoti slog te serije, ker takšna skupnost v skupnosti ne bi odobrila. Nekateri projekti so po elementih podobni in lahko zapolnijo čas čakanja na naslednji del vaše najljubše vrstice. Ta seznam vključuje vse igre Rainbow Six, ki so že klasične v smislu taktičnih bitk. Strelci prikazujejo pomen timskega dela, protagonist pa mora opravljati tudi funkcijo poveljnika. Člani odreda mora odrediti in načrtovati konflikte s sovražniki. S tem ni potrebno, lahko se prebijete skozi množico sovražnikov. Zaradi te funkcije je serija na seznamu podobnih iger Call of Duty. Projekti iz Vegasa v dveh delih in novi del Siegea so prejeli visoke ocene kritikov in igralniške skupnosti. So najboljša izbira pri zamenjavi "Call of Honor" iz taktične komponente. Delali lokacije, visoka raven umetne inteligence in velika izbira orožja - vse to bo privlačnoljubitelji žanra.

Konzola Exclusive

Vse osebne igre Call of Duty niso izšle za osebne računalnike. Serija Halo je ostala ekskluzivna za konzolo Xbox skozi celotno življenjsko dobo, z izjemo prvega dela, ki je bil še izdan na računalniku. Ta franšiza je najbolj priljubljena igra s to predpono, tretji del pa je premagal veliko rekordov po številu prodaj. Vse to je v veliki meri posledica zanimive parcele in kakovostnega igranja. Uporabnik prevzame vlogo super vojaka, ki se bojuje na strani ljudi v vojni proti "zavezi". Med prehodom katerega koli dela bo igralcu ponujene zanimive misije, različna orožja, potovanje po vozilu. Vse to je aromatizirano s pisano grafiko edinstvenega izmišljenega sveta. Serija je sposobna dati vsaj čustva kot "Call of Honor", vsak lastnik Xbox set-top box mora zagotoviti, da sami. Linija Halo spada v kategorijo, podobno igri Call of Duty: Modern Warfare, zahvaljujoč podobni dinamiki in vznemirljivim dogodivščinam.

Strelec Khorr v eni osebi

Če na PC-ju poslušate podobne igre na Call of Duty, se prepričajte, da omenjate FEAR. požar To niso več vojaški strelci, kot večina zgoraj omenjenih mojstrovin. Dogodki se tukaj vrtijo okoli dekleta z imenom Alma, ki ima nenormalne sposobnosti in predstavlja grožnjo za vse človeštvo. Uporabnik vstopi v elitno ekipo, kjer imajo borci povišane reflekse in lahko upočasni čas.sebi. Glavni cilj je izvedeti vse okoliščine primera z Almo in zgrabiti cilj. Prvi in ​​drugi del sta se osredotočila na grozo, tretji pa je bolj kot strelec. Obstaja priložnost, da se parcela skupaj prenese in celo izbere lik za sebe. Vsi trije projekti so dobili zelo pozitivne povratne informacije od igralnih založnikov in zaslužijo pozornost.

Sorodne publikacije