Elegantni dodatki za WoW in njihove nastavitve: okvirji senčnih enot, X-Perl in drugi

Glavna tema našega današnjega članka je najbolj eleganten in hkrati priročen dodatek za igro World of Warcraft. Ne bomo govorili le o prednostih in slabostih ene ali druge spremembe, ampak tudi o neposredni namestitvi za WoW. Shadowed Unit Frames, X-Perl, Bartender in mnogi drugi projekti so lahko prevzeli svoje častne kraje na našem seznamu. Zaradi udobja jih bomo razdelili v podskupine.

Dodatki ena torba in ena banka

Obe spremembi sta med seboj tesno povezani. Eden po imenu One Bag si lahko predstavljamo, da je ta dodatek prisoten. Naredil je posebne spremembe inventarja, kar omogoča enostavno združevanje vseh vrečk v eno priročno in lepo. Ena banka je idealna podaljšek za eno vrečko in doda nekaj novih sprememb. Ti dodatki se najbolje uporabljajo v kompletu.


Med koristmi te kombinacije je pomanjkanje potrebe po uporabi več vrečk. Po namestitvi ene vrečke in ene banke bo iskanje katerega koli elementa postalo preprosta in razumljiva lekcija, ne pa rutina. Pod vrečko je podano eno okno, ki opisuje kakovost določenega predmeta.

X-Perl

Naslednji dodatek iz našega seznama obravnava različne nastavitve in dela na številnih področjih, kot so preslikava okvirjev, cilji, fokus, pregibi, črkovalne vrstice itd. ampak tudi z njegovimi virtualnimi učenci. Tudi zunanje okolje ne stoji ob strani- X-Perl lahko spreminja okna in okvir, s čimer postanejo bolj moderni in elegantni.


Koristi: Ta dodatek je še posebej uporaben za vse ljubitelje PvP režima. Pravilna nastavitev X-Perl vam lahko pomaga, da se izognete sovražnim ulitkom in ponaredkom, ne boste izgubili svojega cilja in ne bodo motili trika. Mnogi igralci PvP imajo raje to spremembo in ne razmišljajo o drugih obstoječih analogih.

barman

Še naprej govorimo o najboljših dodatkih za WoW in nadaljujemo s tretjim projektom iz našega seznama. Bartender deluje z akcijsko vrstico, natančneje s standardno lokacijo, količino, velikostjo, stopnjo preglednosti in še veliko več. Prav tako vam omogoča, da povežete gumbe, nastavite učinek videza ali izginotja plošč in celo odstranite hotkeys iz pogleda. Kot rezultat, so vse prednosti razdeljene na dve vrsti:
 • udobje vmesnika in možnost prilagajanja združljivosti z drugimi dodatki;
 • prilagajanje prostora na zaslonu z manipulacijo različnih elementov igre (palice za ukrepanje, meniji, plošče, vrečke itd.).
 • Omeniti velja tudi dodatek k tej spremembi, ki se imenuje gumbna fasada. Omogoča vam, da eksperimentirate s panelnimi površinami in ponuja izbiro dvajsetih že pripravljenih kompletov.

  Sexy Map

  Celotno bistvo naslednjega dodatka je mogoče razumeti iz naslova. Sexy Map ustvarja prave čudeže z našo kartico za mini igre, kar ji omogoča boljši videz in dodajanje še več nastavitev. Mi bomo lahko eksperimentirali z velikostmi, izbiro barv, dekoracijo, itdSexy Map na mini zemljevidu povlecite in spustite slike drugih dodatkov - zelo priročna funkcija, ki vam bo v pomoč pri igranju.
  Možna uporaba, vključena v spremembo bartnerja.

  Klepetalnica

  Gremo na naslednji dodatek, katerega nastavitve so minimalne, vendar prinašajo velike koristi. Ko je namestitev te spremembe končana, se na zaslonu prikaže okno za klepet. Vsak kanal ima svoj gumb, poslikan v določeni barvi - to je storjeno za hitrejše in lažje iskanje želenega klepeta. Prav tako lahko na zahtevo uporabnika sam čarovnik doda napise in omogoča eksperimentiranje s stili gumbov in plošč. Če igralec od nekoga prejme šepetajoče sporočilo, mu lahko odgovorite s posebnim VIP ključem, ki ustvari samodejno povezavo z zadnjo. Če se želite povezati z osebo, ki ni na seznamu prijateljev, preprosto pritisnite isto tipko - sama vrstica za klepet bo dodala želeni znak in poslala sporočilo, ko bo določeno ime prejemnika. Sposobnost dodajanja in odstranjevanja lastnih kanalov ostaja.

  X-Loot

  Še ena lepa sprememba, ki ponuja zamenjavo standardnega okna Zizzard s statvemi, in dodaja nekaj novih funkcij, ki jih lahko prilagodite. Novo okno se premika, lahko spremeni velikost, barvo in lahko prikaže ali skrije različne predmete. Izgled X-Loot spominja na X-Perl, zaradi česar sta ta dva čudovita dodatka odličen dodatek keno

  Okvir senčne enote. Postavitev in opis

  Nazadnje, najnovejši projekt iz našega trenutnega seznama, ki ga preprosto ne morete skozi. Konfiguriranje dodatnega senčnega okvirja omogoča dodajanje lepih in udobnih okvirjev za različne igralne enote, pa naj gre za znake, učence, žarišče, cilj, enostransko zabavo itd. Priporočamo, da naložite okvirje senčnih enot z nastavitvami pod 335 616.254 in različico 4.3. Kaj še lahko prosim za to spremembo?
 • S svojo pomočjo lahko preprosto nastavite nalepke na junake.
 • Uporabnik lahko spremlja prejeto celjenje, ne da bi povezoval zunanje knjižnice.
 • Omogoča prikaz različnih aur.
 • Z nastavitvijo okvirjev senčnih enot so okrasne plošče in manekenke /energija okrašene v čudovitem slogu.
 • Prisotnost jasnih navodil v preneseni datoteki.
 • Takoj, ko se uporabnik odloči, kako odpreti nastavitev senčnih enot, bo takoj odprl še bolj edinstvene čipe in dodatne funkcije.
 • SUF, ko je nameščen v povezavi z drugim dodatkom, imenovanim Omni CC, začne prikazovati čas bunka.
 • Sposobnost popolnega prilagajanja mode zahvaljujoč širokemu izboru možnosti.
 • Dodatne funkcije se lahko spremenijo ali premaknejo po lastni presoji.

  Sorodne publikacije