Pametni telefon Meizu M5c: ocene strank

Domači potrošnik je vedno bil in bo bolj zvest mobilnemu pripomočku v cenovni kategoriji do 10 tisoč rubljev. Če pogledamo statistične podatke o distribucijskih točkah v omrežju, bomo videli, da so Alcatels, Micromaks in Samsung trdno uvrščeni v sam vrh prodaje, kar pomeni vse, ki so se prilagodili posebnostim ruskega trga.

Blagovna znamka "Meizu" do nedavnega v tem segmentu ni bila predstavljena in da bi lahko videli svoje izdelke v kategoriji premije ali srednje cene. Proizvajalec se je odločil popraviti to situacijo in izdal domačo napravo za trg naprav - pametni telefon Meizu M5c 16Gb M710H. Mnenja o modelu so večinoma pozitivna, in ocene uporabnikov ne padejo pod 45 točk od 5. Zato je treba napravo paziti, vsaj zaradi enake cene: cena pametnega telefona ne presega 9 tisoč rubljev (povprečno 8 tisoč) na maloprodajnih mestih distribucijo


Predstavimo torej pregled pametnega telefona Meizu M5c 16Gb M710H. V prispevku bomo obravnavali povratne informacije uporabnikov, strokovna mnenja ter prednosti in slabosti pripomočka.

Izvedba

Naprava je na voljo v majhni škatli tesnega kartona. Paket je izdelan v posebnem slogu blagovne znamke: vse je popolnoma belo brez privlačnih deklet ali opreme - samo ime pripomočka, na hrbtni strani pa suhe specifikacije v drobnem tisku.
Na račun kompetentno urejene notranje dekoracije, komponente "ne lajajo" in lepo zasedajo vsako mesto. Na embalažiLepo je videti, in jasno je, da proizvajalec ni shranil na njej, čeprav je naredil miniaturo.


Vključuje naslednje komponente:
 • sam pametni telefon;
 • omrežna kartica (15 A /5V);
 • zanka USB;
 • kavelj za odstranjevanje kartic SIM in SD;
 • dokumentacija;
 • garancijske obveznosti.
 • Paket je slab, vendar je na bolje. Vsak dodatni pripomoček dvigne stroške naprave, vendar moramo še vedno obravnavati proračunsko napravo, tako da boste morali ločeno kupiti pokrove, filme, slušalke in drugo družbo. Uporabniki v svojih povratnih informacijah o pametnem telefonu Meizu M5c so posebej opozorili na kabel USB za polnjenje in sinhronizacijo z računalnikom. Ima precej debel del, tako da ga lahko uporabite ne samo za polnjenje naprave, temveč tudi za vdelano programsko opremo vseh pripomočkov.

  Videz

  Izgleda so privlačne za konkurente. "Meizu M5s" - to je samo primer, ko se podjetje ni dotaknilo premije, in samo spremenilo vrsto uporabljenih materialov. V našem primeru, namesto da bi kovine uporabljajo precej visoko kakovostne plastike.
  Videz pripomočka je preprost in jedrnat: integriran monoblok z zaobljenimi stranskimi površinami in ravnim pokrovom. V črni mat barvi model izgleda posebej privlačno in ga poimenujemo proračun preprosto ne pride nazaj. Sodeč po pregledih pametnega telefona Meizu M5c M710H, so uporabniki zadovoljni z zasnovo naprave. Barve v pripomočku so dovolj, da lahko vsakdo izbere možnost za dušo.

  Posebne značilnostimodeli

  Kljub dejstvu, da ima naprava 5-palčni zaslon, ga ne morete imenovati velik. Razpoložljive dimenzije (144 x 71 x 8 mm) vam omogočajo udobno namestitev pametnega telefona v vsak žep ali majhno torbico.
  Ergonomija naprave se prav tako ne črpa: pripomoček udobno leži v dlani in se ne trudi izriniti iz rok zaradi udobne mat konča. Spray primeru, čeprav visoke kakovosti, vendar uporabniki v svojih pregledih o pametni telefon Meizu M5c še vedno pritožujejo zaradi prstnih odtisov in prahu. Seveda, do sijaja, ki, kot sesalnik, zbira vse in vse to daleč, ampak za brisanje naprave bo treba biti precej pogosto, še posebej, če izberete temne tone.

  Vmesniki

  Od bolj plemenitih partnerjev se model razlikuje po pomanjkanju nekaterih ključnih kontrol. Tu na žalost ne boste videli senzorja za prstne odtise, dvojnega mikrofona za sistem za zmanjševanje hrupa in drugih "premium" čipov. Toda celoten standard je prisoten.
  Na dnu so prikazani zrcalni rezi za zvočnike, med njimi pa univerzalni USB priključek. Do zadnjega ni trditev: povezuje celotno periferijo, ki mora načeloma delati s pametnimi telefoni. Ampak rešetke so izšle ne povsem praktično. Uporabniki v svojih pregledih pametnega telefona Meizu M5c so se večkrat pritoževali, da so luknje zamašene s prahom in umazanijo. Hkrati pa ga je mogoče dobiti od tam samo s pomočjo igle ali fine pincete. Zato, "žep" življenje za pripomoček ni najboljša možnost, saj bo igra glasno z majhnimi razbitinami.

  Značilnosti vmesnika

  Na zgornjem robu je standardni avdio priključek tipa 35 mm "mini-jack". Na strani je hibridni vmesnik za delo s karticami. Njihova vroča izmenjava ni zagotovljena, zato morate ponovno zagnati napravo. Gumb za zajemanje in zapiranje se nahaja na desni strani. Potek tipk je različen, sami pa so veliki in togi, zato so na dotik brez dotika. Sodeč po pregledih pametnega telefona Meizu M5c, niso slučajno kliknili uporabnikov, tudi v zadnjih žepih hlač in drugih oblačil.
  Zgoraj na sprednji strani lahko vidite običajni predvajalnik, senzorje in sprednji del kamere. Slednji, seveda, nima utripov, na njegovem mestu pa je indikator LED dogodka. Pod zaslonom je običajen strojni ključ "Meuse" v obliki ovala brez senzorja za prstni odtis. Ima touchpad, tako da lahko uporabnik dostopa do kretenj in drugih funkcij, kar se običajno dogaja na drugih telefonih s tremi gumbi (Home, Back, Menu). Mnenja o Meizu M5c 2GB pametnem telefonu o tem vprašanju so dvoumna. Tisti, ki so uporabljali Gadgets "Meizu" prej, mirno zaznavajo takšno "igralno palico", novinci pa občutijo resne težave pri prilagajanju. Na hrbtni strani je objektiv glavne kamere in malo pod LED dvojno bliskavico. Malo spodaj lahko vidite logotip blagovne znamke, drugi del zadnje platnice pa je prazen.

  Zaslon

  Devays je prejel povprečno matrico IPS z ločljivostjo 1280 x 720 slikovnih pik in gostototočk 293 ppi. Na 5-palčnem zaslonu lahko vidite pikselacijo, če pa izgledate posebno.
  Slika na izhodu se izkaže normalna, brez kritičnih napak. Koti gledanja so maksimizirani za matrico IPS, zato ne boste imeli težav pri ogledu vsebine v enem ali dveh prijateljih. Podatki na zaslonu so bolj ali manj brani na soncu, zaradi premaza proti bleščanju, vendar ne morete govoriti o udobnem delu. Uporabniki v svojih pregledih pametnega telefona Meizu M5c 2GB opozarjajo na neenakomerno porazdelitev črnega polja na zaslonu, kot tudi na povprečno dinamično svetlobo, ki je poleg tega ni mogoče onemogočiti. V vsem ostalem - običajen zaslon povprečne kakovosti.

  Učinkovitost

  Kompleti pametnih telefonov temeljijo na preizkušeni platformi Mediatek serije MT6737 s štirimi jedri. Grafični del leži na rami pospeševalnika "Mali-T-720".
  2 GB RAM-a je več kot dovolj za nemoteno delovanje vmesnika, kot tudi za obseg notranjega pomnilnika 16 GB. Zadnji SD-kartico lahko razširite do 128 GB z uporabo SD-kartic drugih proizvajalcev. Sodeč po pregledih pametnega telefona Meizu M5c (16 GB), 2 GB RAM-a ni dovolj za moderne in "težke" igrače, zato je treba grafični del zmanjšati na srednje ali celo minimalne nastavitve.

  Operacija brez povezave

  Pripomoček je prejel 3000-mAh akumulator, ki ga ni mogoče odstraniti. Za obstoječi nabor čipov te zmogljivosti očitno ni dovolj, pri čemer se upošteva tudi predivna platforma Android. V kombiniranem načinu (klici, internet, sporočila, igre in video) bo naprava trajalaves dan in do večera potrebuje napajanje. Če napravo naložite z igračami in videi v visoki ločljivosti, bodo baterije trajale tri ure.
  Z uporabo pripomočka kot navadnega "klicalnika" lahko trajanje baterije podaljšate na dva ali celo tri dni. Ampak potem nakup tega pametnega telefona ne bo imel nobenih praktičnih koristi. Če pogledate preglede na pametnem telefonu Meizu M5c 16 GB, so uporabniki zelo spodbudni glede avtonomije naprave. Dobra polovica proračunskih naprav je popolnoma opremljena z baterijami na 18001600 ali celo 1300 mAh, zato se ni treba pritoževati.

  Če povzamemo

  Če pogledamo kup drugih konkurenčnih pametnih telefonov, naš anketiranec izgleda zelo dobro v njihovem ozadju. Gadget je dobil dober IPS matriko, ki vsebuje dostojno sliko, dober nabor čipov, privlačen videz in dobro avtonomnost. Kljub temu, proračun naprave, tako da tukaj je treba razumeti, da ni opremljen z veliko dodatnih funkcij. Model je blagovna znamka pozicionirala kot standardni "delovni konj". Za zahtevne potrošnike bodo v premium segmentu vedno obstajali prestižni modeli podjetja. Če pogledate preglede pametnega telefona Meizu M5c 2GB /16GB, bomo videli, da so uporabniki zelo toplo sprejeli pripomoček brez kakršne koli kritike.

  Sorodne publikacije