Zimska guma "Amtel": pregledi lastnikov, vrste in značilnosti

Vsak voznik ve, kako pomembno je pravilno izbrati pnevmatike za hladno sezono. Na spolzki cesti, ko pada sneg in se pojavi led, se verjetnost nesreče povečuje. Da bi zagotovili varnost vaših in drugih udeležencev v prometu, je treba posebno pozornost nameniti izbiri zimskih pnevmatik. Danes je trg motornih vozil bogat z izdelki različnih blagovnih znamk. Ena najbolj priznanih zimskih pnevmatik je "Amtel". Povratne informacije voznikov in strokovnjakov vam bodo pomagale narediti pravilne zaključke o predstavljenem izdelku in izbrati najboljšo možnost za vaš avto.

Proizvajalec

Amtel je dobro znan proizvajalec pnevmatik v naši državi. Proizvodnja izdelkov te družbe poteka tudi za vse države na območju nekdanje Sovjetske zveze. Povprečna letna proizvodnja je približno 16 milijonov enot. To so pnevmatike za tovornjake, avtomobile, kmetijsko in letalsko tehniko. Prav tako podjetje razvija ločeno smer za proizvodnjo izdelkov za kolesa in motorna kolesa.
Novosti podjetja so postale takšni modeli kot "Nordmaster 2", zimska guma "Amtel Nordmaster EVO". Odzivi avtomobilov in voznikov nam bodo pomagali pri sklepanju o kakovosti predstavljenih izdelkov. Proizvodnja pnevmatik za osebne avtomobile je prednostna naloga podjetja. Vsako leto se tu vlaga vse več znanstvenih in materialnih virov. Zaradi tega pristopa so Amtel pnevmatike visokotehnološki inovativni izdelek.

Vrste pnevmatik

Pnevmatike, ki jih je predstavil proizvajalec, izdelane v preteklih sezonah, so bile dobre kakovosti. Toda takšni modeli so bili bolj usmerjeni v proračunski razred. Zato so strokovnjaki podjetja bistveno spremenili tehnologijo proizvodnje in oblikovanja pnevmatik. Tako so se pojavili novi modeli. Na primer, serije "Nordmaster EVO", kot tudi zimske gume "Amtel Nordmaster 2", so zelo priljubljene. Strokovni pregledi vam bodo pomagali raziskati tehnične značilnosti predstavljenega izdelka.
Novost je namenjena izkoriščanju v težkih razmerah ruskih zim. Zaradi posebne oblike pnevmatike druge generacije imajo dober oprijem s površino ledu, ki se nagiba po snegu. Zanje je značilna visoka prepustnost. Trajnost predstavljenega modela je tudi na višini. "Nordmaster" se lahko uporablja tako brez konic kot v obrabljeni različici.

Poleg navedenih pozitivnih lastnosti novi model kaže optimalno razmerje med ceno in kakovostjo ter dolgo življenjsko dobo. Varnost gibanja pri uporabi te zimske gume je zagotovljena.

Glavne značilnosti

Za zimsko gumo "Amtel EVO", ki je predstavljena v različnih virih, so značilne posebne oblikovalske rešitve. Pri izdelavi tega modela so tehnološka podjetja naredila številne spremembe v sestavi gumijaste zmesi, tehnologijo sajenja konic in geometrijo blokov tekalne plasti.
Modeli zimskih pnevmatik "Amtel" predstavljajo pnevmatiko z žeblji za hladno sezono. Vzorec tekalne plasti je usmerjen.Vendar se novi model odlikuje s številnimi značilnostmi. Tudi brez preverjanja kemijske sestave gume lahko občutite razliko med pnevmatikami prejšnje in sedanje različice. Zaščitni del je označen s povečano trdoto. Ročno rezane reže ne bodo enostavne. Ta kakovost je značilna za pnevmatike z žeblji. Prednost ima zmerna togost materiala, iz katerega izdeluje zimska guma.

Protector

Vzorec tekalne plasti, ki ga prepleta Amtel Nordmaster, je v ospredju. Strokovni pregledi pravijo, da izpolnjuje vse kanone klasičnih pnevmatik za hladno sezono. Vzorec tekalne plasti v prikazanem modelu je izrazit. Vrstice imajo jasno usmeritev. Obstaja hrošč v oblikovanju.
Bloki tekalne plasti so precej grobi in togi, obrazi blokov pa so ostri. Lamelizacija v predstavljenem modelu je velika, obstajajo globoki utori. Moderni element oblikovanja je bil trden osrednji rob. Njegova oblika je kompleksna, kar odlikuje predstavljeni model od prejšnje različice. Ta zasnova omogoča prenos vlečne sile tudi v snegu. To je možno tudi zaradi robov in kotov pnevmatike. Prečne bloke in lamele v ramenskem pasu se izmenjujejo s kanali prečne usmeritve. Prav tako vam omogoča, da povečate učinek robov in izboljšate oprijem z zimsko površino.

Ошипкова

Nova zimska guma "Nord Master Amtel", katere preglede so predstavili strokovnjaki iz različnih virov, namenjeni za povečanje. Zato, tehnologi pri razvoju tegamodeli so posebno pozornost posvetili oblikovanju v skladu z njegovim glavnim namenom. Trdna gumijasta zmes je omogočila okrepitev osnove plemenskih gnezda. To vam omogoča, da vse elemente strukture držite trdno in zanesljivo. Trnje in pnevmatike pa služijo veliko dlje.
V prodaji so predstavljene zimske pnevmatike s tovarniškimi žeblji in brez njega. Voznik sam odloča o potrebi po uporabi dodatnih elementov. V nekaterih primerih so lastnosti pnevmatik brez vijakov povsem zadostne, ki jih proizvajalec med proizvodnjo proizvaja. Zaradi premišljenih oblikovnih lastnosti bo nova zimska guma zagotovila varnost gibanja na ledu ali v snegu. Bloki tekalne plasti z velikim številom lamel povečajo oprijem avtomobila tudi pri spolzkih cestnih površinah.


Za tovarniško napako je značilna visoka kakovost. Vsi elementi konstrukcije so varno pritrjeni v gnezdih. Bodice so enakomerno razporejene in enakomerno razporejene po avtobusu. Verjetnost izgube teh elementov je izredno nizka v pogojih pravilnega delovanja.

Tehnične revizije

Zimska guma "Amtel", katere preglede bomo obravnavali nekoliko spodaj, ima številne dosežke, ki so jih strokovnjaki skrbno premislili. Za odvodni sistem Nordmaster je značilna razvita mreža prečnih in diagonalnih utorov. Njihova širina omogoča, da odstranite iz kontaktne točke sneg paket, vodo.
Izboljšane so tudi lastnosti lepil pnevmatike. S tem se izboljša pritrditev tekalne plasti na dno poti. V gumi je naravna guma. To je todvigne termodinamične lastnosti, ki omogočajo, da material ostane nemoten zaradi močnih zmrzali. Ohranja svojo elastičnost v vseh okoljskih pogojih. Tudi material ne vpliva na stopnjo vlažnosti ceste.
Notranji okvir in optimizirana struktura profila omogočata predstavljenemu izdelku enakomerno porazdeliti tlak v notranjosti. Te lastnosti zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in izboljšajo zmogljivost.

Mnenja strokovnjakov

Kakšne ocene ima Winter Rubber Amtel? Cena (pregledi še posebej poudarjajo ta trenutek) izdelkov je razmeroma majhna - povprečna cena zastopanih izdelkov, odvisno od modela in standardne velikosti od 22 do 28 tisoč rubljev. V tem primeru, po mnenju strokovnjakov, je za gumo značilne visoke zmogljivosti delovanja.
Zimska guma iz podjetja "Amtel" v celoti zadovoljuje potrebe domačih uporabnikov. Tudi v hudih ruskih zimskih pnevmatikah lahko zagotovite visoko raven varnosti pri vožnji. Sodeč po povratnih informacijah, tekalna ploskev usmerjene oblike zagotavlja dober trk na zasneženi cesti. Prečni stranski bloki in ostri robovi zmanjšujejo zavorno razdaljo stroja. Trnje povečajo raven vožnje, tudi na spolzki površini. Lameli povečajo stabilnost stroja med vožnjo. S tehničnega vidika je dobro premišljen in precej poceni model.

Negativne povratne informacije voznikov

Omogoča izdelavo sklepov o izdelku, kot so zimske pnevmatike Amtel Nordmaster, pregledi.Cena predstavljenih pnevmatik je označena kot zelo dostopna, vendar so uporabniki opozorili na nekaj slabosti modela. Prvič, mnogi lastniki avtomobilov opazijo visoko raven hrupa. Po ocenah je tak zvok prisoten pri vožnji avtomobila na kateri koli cestni površini. Opozoriti je treba tudi na pomanjkanje velikega upravljanja in velike zavorne razdalje. To pa je značilno za pnevmatike brez konic, ki se že dolgo (več kot 4 leta) uporabljajo za vožnjo po mokrem asfaltu.

Pozitivne povratne informacije voznikov

Za zimsko gumo "Amtel", katerih pregledi so na splošno dobri, je značilno veliko pozitivnih značilnosti. Poleg cenovno dostopne cene so uporabniki izjemno uspešni. Guma ima dober oprijem na površini ceste v vseh vremenskih razmerah. Prav tako je zelo vzdržljiv. Pri vožnji po neprehodnosti, sodeč po ocenah, lahko zimske pnevmatike Amtel zagotovijo primernost avtomobila tudi v globokem snegu. V hudem mrazu ostane elastičnost materiala. Tudi mnogi uporabniki trdijo, da sajenje trnja na podlagi zelo močne. Pri vožnji ne odletijo, kar jim omogoča dolgo časa izkoriščanje predstavljenih izdelkov. To je kakovosten izdelek po dostopni ceni. Zato povzemimo rezultate. Kaj lahko rečete o izdelku, kot je Winter Rubber "Amtel"? Pregledi predstavljenih izdelkov nam omogočajo sklepanje o dokaj visoki kakovosti pnevmatik. Vozniki ugotavljajo, da so za izdelke značilna visoka trajnost in dobra zmogljivost.

Sorodne publikacije