Camilla Valerie "Skyrime"

"Skyrim" ni znan le po atmosferi zgodbe, temveč tudi po polnosti igre. Nekateri gostujoči igralci, vasi ali kmetije lahko heroju zagotovijo različne stranske misije, ki dajejo protagonistu glavne in sekundarne znake. Hkrati pa veliko nalog, ki izhajajo iz igralca NPC, še zdaleč niso povezane z Dovakinovimi bitkami, vendar se nanašajo na vprašanja običajnega življenja, vere in človeških odnosov s Skyrimom. Eden od teh znakov je Camilla Valerie, ki je povezana z eno od prvotnih zgodb o "Golden Claw", ki vključuje obisk starih nordijskih ruševin Wind Rush. Camilla skupaj s svojim bratom Lucanom živi v majhnem belem mestu Riverwood, ki se nahaja južno od Vaytrana in pomaga bratu pri trgovanju v trgovini.

Po opravljeni ploskovni nalogi lahko Camille postane udeleženec dveh manjših misij - "Love Letter" in "Marriage Bonds".

"Ljubezensko pismo"

Pridobite prve informacije o iskanju v gostilni "Sleeping Giants", ki prosi ribičeve trače in govorice. V odgovoru na vprašanje protagonista bo o občutkih dveh prebivalcev mesta takoj povedal Camille. Oba oboževalca sta vredna drug drugega: v pogovoru z enim od njih bo protagonistu zaprošen, naj Camilli sporoči napačno pismo sumljive vsebine, domnevno od nasprotnika, ki po njihovem mnenju v očeh enega od tekmovalcev črni v srcu dekle.


Vnesete lahko na različne načine:
 • Izvedite, kar predlaga eden od znakov.
 • Pojdite s ponarejenim pismom nasprotniku, po katerem vam bo ponudil podobno možnost, vendar s svojim pismom.
 • Povej Camilli Valerie o grozotah enega od navijačev.
 • Pridobite obe črki izsiljevanja (ena mora ukrasti) in jih pokazati deklici.
 • Rezultat je v vseh primerih skoraj enak: izboljšanje odnosa z enim od NPR in poslabšanje - z drugim.

  "Zakonske zveze"

  V Skyrimu je Camilla Valerie ena izmed potencialnih nevest. Da bi deklici ponudila, da gre s protagonistom pod krono, je potrebno opremiti Amulet Marie. Po poročni slovesnosti, Camille postane uradna žena protagonista, ki vam omogoča, da dobite nekaj koristnih bonusov za karakterne značilnosti.

  Sorodne publikacije