Najboljši del Call of Duty: primerjava celotne serije

Na vprašanje o najboljšem delu Call of Duty se bo vsak igralec odzval na drugačen način. Edina pravilna ocena ne obstaja, ker se razvijalci, oboževalci in strokovnjaki ne strinjajo. Vsaka oseba oceni igro glede na parametre, za katere meni, da so najbolj privlačni. Zato edini vrh ni bil ustvarjen, a najboljši na seznamu še vedno obstaja.

Značilnosti serije

Da bi ugotovili, kateri del Call of Duty je najboljši del, morate razumeti, kaj je linija zabave ljubila milijone oboževalcev po vsem svetu. Na prvem mestu se tu igra vloga realizma tega, kar se dogaja. Tudi ko je serija uvedla znanstveno fantastiko, je gledala v slogu univerzalnega miru in se ni zdela odveč.
Igralci od samega začetka so kupovali dinamiko vsake posamezne misije, kjer je sodeloval uporabnik, konstantne strele, v katerih je junak z zavezniško ekipo v bitko zavzel za izpolnitev naloge.


Najnovejša pomembna značilnost je mogoče zasluženo obravnavati kot stil igre. Sestavljajo ga ne le video vložki, temveč tudi različne akcije. To je bilo še posebej opazno v finalu nekaterih delov serije.

Stališče razvijalcev

V zadnjem času so založniki in lastniki pravic do te serije povedali, da je Call of Duty najboljši del. Povzeli so vse podatke in zbrane statistične podatke o dejavnostih s strežnikov, prodaje in informacij o drugih vidikih. Njihov seznam vodi interna serija Black Ops.
Trenutno ima tri dele in med njimi je bilo nadaljevanjenajuspešnejši V petih letih obstoja strežnikov na njih obstajajo spopadi med tisočimi uporabniki na dan. V bitkah so se ves čas udeležili milijoni igralcev.


Izvirna igra pripoveduje o soočenju hladne vojne - Američanom proti Rusom. Gamer bo obiskal številne lokacije, vključno s Kubo in Vietnamom. Drugi, najboljši del serije Call of Duty, po besedah ​​razvijalcev, pripoveduje o poskusih ublažitve vodje teroristične organizacije Cordis Die. Napadalci načrtujejo vojno med Združenimi državami in Kitajsko z mrežnimi napadi. Zadnji del v tem trenutku nosi igralce v bližnji prihodnosti, kjer se junaki borijo z uporniškimi avtomobili. V primerjavi s prejšnjimi deli je manj priljubljena, vendar je bila prodaja pred dvema letoma velika.

Ocena oboževalcev

Med oboževalci linije strelcev ni soglasja o tem, kateri je najboljši del Call of Duty. Mnogi opozarjajo na prvi del, ki je nosil isto ime. Ljudem je takrat dala neverjeten občutek timskega dela v strelcih. Neodvisno odporni nemški vojaki so skoraj nerealni in morajo računati na podporo. Drugi zasluženo praznujejo najbolj priljubljen del serije o drugi svetovni vojni. Imenuje se World at War in ima resnično priložnost, da zastavo ZSSR postavi nad Berlin. Ta projekt je drugačen v novi grafiki, in tudi zdaj so uporabniki z veseljem nostalgizirali strežnike ob večerih, spominjajoč se preteklih časov. Zadnji deli naprednega bojevanja in neskončne vojneodlikuje uporaba naprednih tehnologij s strani junakov. Spektakel je bil spet na višku, vendar ta nadaljevanja niso zaprla vprašanja, kateri del Call of Duty je bil najboljši. Na žalost med oboževalci ni navdušencev in vsi bodo v prihodnosti čakali impresivno igro, ki jo lahko imenujemo prvak.

Strokovne ocene

Strokovnjaki v igralništvu so bolj dosledni. Po objavi vsakega dela so avtoritativne izdaje ocenile in se med njimi razlikujejo v plus ali minus desetih točkah. Prvo mesto, po njihovem mnenju, si zasluži začetek notranje linije Modern Warfare. Zgodba pripoveduje o tem, kako so politične preobrazbe v Ameriki in Rusiji, povezane s terorizmom, začele ogrožati svet. Igra je zasluženo prejela 91 točk, kar je po mnenju strokovnjakov najboljši del Call of Duty. Na drugem mestu je nadaljevanje iz iste serije. V njej je grožnja terorizma narasla na raven brez primere, nenadna izdaja pa je postavila svet v nevarnost jedrske vojne. Bronasto med avtoritativnimi publikacijami je zaslužil prvi del leta 2003. V povprečju so podali 89 točk k temu Call of Duty. Kateri del je boljši, takrat še ni razmišljal, ker je bil samo začetek. Nič ni bilo priznano kot eno najboljših v svojih letih in je zaznamovalo začetek celega epa.

Sorodne publikacije