Unepic: Zmagovalna igra

Danes bomo govorili o igri Unepic. V nadaljevanju bomo podrobneje razpravljali o poteku nalog. Smo v temi. Če želite odpreti naš inventar, pritisnite I. Izberite vžigalnik. Nato se obrnemo na vrstico "Charge". Naš junak se bo pojavil v spodnjem levem kotu zaslona. Premikamo tipke "desno" in "levo". Skočimo z gumbom "navzgor". Pojdi naprej. Od okostja bodo trni. Zato nežno stopite na gumb, ki se nahaja na tleh. Čakanje na pojavljanje konic. Zdaj pa gremo še dlje.


Duh

Naslednja faza je Unepic. Igra se nadaljuje z duhom. Vstavi ga naš junak. Zdaj nas bo spremljal na cesti. Pojdi na naslednjo stopnjo igre Unepic. Prehod poteka z okostjem, najdemo meč blizu njega. Izberite ga s tipko Enter. Gremo v inventar. Premakni meč na spodnjo ploščo, v celico 1. Zdaj se lahko hitro skrijete in dobite orožje. V ta namen uporabite ključ 1. Zdaj se vrnite v prejšnjo sobo. Stopite po stopnicah do najvišjega nadstropja. Z mečem zlomimo zid desno. Za njo v prsih so 2 dragih kamnov. Kmalu bomo srečali celo goro zakladov in zlata. Vendar ni mogoče izbrati ničesar. Vse zlato je zastrupljeno. Mimo.

Prva bitka

Pojdimo na naslednjo stopnjo igre Unepic. Prehod poteka s kačo. Zmagajte. V ta namen vzamemo meč in po pretepanju pritisnemopreslednico. Odprite prsni koš. Tam je buzd. Vzemi. Gremo v inventar. Povlecite mace v drugo celico. Pojdi naprej. Meč za učinkovitejšo uporabo proti kačam. Da bi uničil sodček, je bolje, da si vzamete buzdov. Nato najdemo čebulo. Namestimo ga na tretjo celico. Od tega trenutka prižgemo vse oljne svetilke in svetilke, ki jih najdemo na cesti. Tako lahko ugotovimo, kje smo lahko obiskali in kje še ni. Poleg tega za vnetje svetlobnih virov obstajajo dosežki.


Vrata

Naslednja faza je Unepic. Prehod gre na drugo nadstropje. Tam na robu sije navzdol. Potem morate skočiti čez postavljeno past. Uničite črne polže in leteče prsi, ki jih dopolnjujejo konice. Nato bomo srečali par lobanj, lukenj za ključe in zaprta vrata. Slednji vodijo do drugih delov gradu. Nadaljujemo.

Nadaljnji razvoj

Naslednja faza v igri je Unepic. Prehod poteka na srečanju z ogromno zlato kocko. To je edini način, da shranite igro. V prvem nadstropju gremo na levo. Odprite vrata zapaha v prejšnjem prostoru. Smo na mestu, ki je mreža predorov za hiter dostop do vseh delov gradu. Medtem ko so vrata zaklenjena. Odprite jih čakajoče na drugi strani. Nadaljujemo v dve sobi na desno. Soočenje z množico netopirjev. Od teh bitij je čarobni rdeč prah. Če potrebujete veliko zdravil, lahko vednoVrnite se na to mesto, zberite prašek in z njim pripravite želeni eliksir.
Na zgornjem desnem nadstropju je imba - neverjetno pomembna stvar. Govorimo o neskončnem pomikanju teleportacije do mesta ohranjanja. Postavimo ga na celico 0. S pritiskom na ustrezno številko se lahko takoj premaknemo v zlato kocko. Število vračil je neomejeno. Potem se povzpnite. Tukaj najdemo "obleke rangerja". Oblecite ga Uničite nekaj satirov. Podvodno najdemo kopje na desni. Postavili smo ga v četrto celico. V zgornjem desnem kotu je Zoran - trgovec z goblinom. Lahko kupi čarobne apartmaje in puščice. Lahko prodaja tudi dragocene kamne.

Sorodne publikacije