Sesalnik Bissell: pregledi, specifikacije, priročnik

Nenadomestljiva stvar za vsako moderno hosteso je pralni sesalnik. S takšno tehnološko zasnovo doma bodo čistejši poznavalci lahko skrajšali čas čiščenja in dlje časa ohranili privlačnost mehkih premazov. V tem članku bomo pregledali preglede Bissell sesalnika, ki pomaga ohranjati popolno ureditev domačega pridelovalca.

Splošne značilnosti

Dejansko ne gre za sesalnik, temveč za nekatere modele iz linijske serije, ki jih proizvaja Bissel. Sesalnik je zasnovan za izvajanje več funkcij. Lahko se uporablja za tipično suho čiščenje tal in druge trde in mehke površine. S funkcijami za pranje lahko opravite pranje in sušenje preprog in oblazinjenega pohištva.


S sposobnostjo uničenja stereotipov se lahko za čiščenje zamašenih lupin in kopeli uporablja sesalnik za pranje. Različne vrste čiščenja zagotavljajo različne šobe, opremljene z Bissellovimi modeli. Ohišje in nekateri detajli sodobnega dizajna so iz plastike. V asortimanu so sesalniki, zelo masivni in težki, ki so namenjeni profesionalnemu čiščenju. Primernejši so za čiščenje v pisarnah, otroških prostorih in banketnih dvoranah. Ameriški proizvajalec ponuja tudi bolj kompaktne modele. Gre za vertikalne, ročne aparate za gospodinjske aparate, ki bistveno prihranijo čas gospodinj. Vsak je ločenoblikovanje ima svoje posebnosti in načelo dela. Vendar pa so vsi opremljeni z inovativnim mehanizmom za zbiranje prahu. V nadaljevanju je opisan Bissellov sesalnik in značilnosti več modelov.

Bissell 81 N7-L

Večnamenski stroj je zasnovan za globinsko čiščenje. Obstaja prostor za šampon z ogrevalnim sistemom. Zahvaljujoč tej napravi lahko očistite sobo pred bakterijami. Komplet vključuje veliko šob, ki so zaprte v posodo, pritrjeno na sesalnik. V pregledih sesalnika Bissell 81N7-L so ljudje cenili turbopuhalo. Sposobna je zbirati volno domačih hišnih ljubljenčkov in las kakovostno.


HERA filtri, voda in prah, popolnoma osvežijo zrak v stanovanju in zbirajo majhne delce. Zasnova ima možnost preprostega manevriranja s hišo in ne praska po tleh. Zaradi gumijastih koles tega sesalnika bo vaša površina že dolgo videti kot nova. Podobno kot drugi modeli v tej seriji je sesalnik opremljen z različnimi posodami za vodo.

Bissell 7700-J

Vsestranska zasnova se uspešno sooča z vsemi vrstami čiščenja. Različne šobe omogočajo popolno čiščenje laminata, parketa, linoleja in preproge. Enota je opremljena s trojnim sistemom čiščenja. Obstaja vodni filter, ki absorbira prvo umazanijo, in filter za odlaganje majhnih delcev prahu. In še eno - za zaščito pred alergeni. Nekateri lastniki sesalnika Bissell v pregledih kažejo, da je ta model primeren za ljudi, ki imajo veliko tekstilnega pohištvaOblazinjenje in preproge. Zelo dobro očisti mehko površino od umazanije in madežev. Ker je primer tega modela izdelan iz krhkega materiala, je bolje kupiti proračunske gospodinjske aparate za tekoče čiščenje.
Ta naprava je precej okorna in hrupna. Ima močna kolesa, odstranljive prozorne rezervoarje za vodo in velike gumbe za preklapljanje. Primerna za čiščenje na javnih mestih in velikih hišah. Pri nakupu sesalnika v svojem kompletu vključuje 3 vrste detergenta za različne vrste čiščenja.

Bissell 88D6-J

Posebnost tega modela je avtomatska naprava, ki lahko samostojno izračuna odstotek vode in šampona v odstotkih. Da bi naprava lahko reproducirala taka dejanja, je potrebno le nastaviti določeno funkcijo. Sesalnik ima edinstveno konfiguracijo, podobno ovalnemu. Ergonomija ohišja omogoča shranjevanje šob. Set vključuje ročno krtačo. Spiralna šoba odstrani madeže in zapletene kontaminante. Poleg mehkih premazov se sesalnik dobro prilega tudi onesnaženju ploščic in linoleja. Za slabosti lastniki vključujejo majhen rezervoar za vodo, šibko moč navijanja in pedantnost v oskrbi. Poleg tega, dolga suha tla in pretirano hrup.
Bissell 57F4-J Steam & amp; Sweep
Bissellov vertikalni sesalnik je opremljen z uparjalnikom in dolgim ​​kablom. Čistilo za trdne površine dobro deluje s čiščenjem v prostornih prostorih. Spremenljivi kapacitivnost in parni gumb sproščata gospodinjedodatnega vodnega lijaka. Vroči pare vam omogoča visoko kakovostno čiščenje brez kemikalij. Šoba se vrne enostavno in gladko, kar omogoča dezinfekcijo tal na težko dostopnih mestih.

Bissell 17132

Navpični ročni sesalnik z vodnim filtrom, ki omogoča hitro in kakovostno čiščenje. Za razliko od zgoraj opisanih modelov je primer veliko lažji. Dolg kabel (75 m) vam omogoča prosto gibanje po sobi. Električna krtača ima rotacijski mehanizem. Za udobno čiščenje v slabo osvetljenih vogalih je proizvajalec poskrbel za razsvetljavo. Sesalnik je zelo enostaven za nego. Po čiščenju ni pretežko razstaviti in ščetkati. Trdne površine, kot so laminatne talne obloge ali parketi, se očistijo s to enoto. Hkrati pa ne pušča prelomov in dobro zbira vodo. Tehnično projektiranje poteka s porabljeno močjo 560 W, brez regulacije. Slaba stran je, da se ščetka zaradi majhnega naklona ne more premakniti pod posteljo ali nočno omarico. Prav tako sesalnik deluje hrupno in opravlja kvalitativno čiščenje samo na enakih površinah.

Priporočila za sesalnik

Ker je priročnik Bissell sesalnika priložen vsakemu modelu posebej, bomo uporabili nekaj napotkov za uporabnike. Po naslednjem mokrem čiščenju je treba vse dele sesalnika, namenjene za redno nego, oprati in položiti na suho krpo. Sesalnik "Bissel" ni naključno obdarjenrazlične funkcije. Izkazalo se je, da je treba pred vlažnim čiščenjem prah zbirati na klasičen način. Čiščenje v dveh stopnjah vam omogoča boljše umivanje umazanije in ohranjanje popolne čistoče v hiši.
Brisanje preprog mora potekati gladko s premikanjem čopiča. V nasprotnem primeru se bo umazanija umazala na površini in bo težko sestaviti. Pred kemičnim čiščenjem je potrebno zaliti približno 25-3 cm vode. Za vlažno čiščenje uporabite poseben šampon za sesalnik Bissell. Bolje je, da ne uporabljate drugih detergentov. Pomembno je, da natančno preučite navodila posameznega modela in ga sledite. Ta pristop bo deloval, ker bo tehnologija čiščenja v vašem domu ostala zanesljiva in trajna pomočnica.

Mnenja

Tisti, ki so se prilagodili univerzalni tehnologiji, Bissellovi modeli sesalnikov zagotavljajo koristne storitve. So nepogrešljivi gospodinjski predmeti pri pranju oblazinjenega pohištva. V negativnih ocenah obstajajo informacije, da s pomočjo vertikalnega sesalnika ni mogoče oprati podstavka. Nekaterim ljudem ni všeč krhka in dimenzionalna zasnova velikih naprav in njihova cena. Cena sesalnika Bissell se giblje od 29990 do 40938 rubljev. Zategne ljudi in dejstvo, da je po vsakem čiščenju potrebno očistiti filtre in cisterne. Moč sesanja v konstrukcijah, opremljenih s filtri, ni zelo močna.

Sklep

Po pregledu pregledov sesalnikov Bissell se lahko sklene, da so preveč različni. In to ni presenetljivo, ker je potrebnopriznati, da so modeli zelo različni. Pri izbiri sesalnika je pomembno upoštevati vaše življenjske pogoje. Ker so številni modeli zasnovani za velike kvadraturne sobe, jih je v manjših prostorih neprijetno. Za manjše apartmaje brez preproge so primernejši modeli z navpično konfiguracijo. S pravilno izbranimi gospodinjskimi aparati za čiščenje boste v vašem domu uživali.

Sorodne publikacije