Igra "Arhagej" - razredi, opisi, značilnosti likov in priporočila

Žanr MMORPG je eden izmed najbolj priljubljenih med spletnimi igrami. Ogromni virtualni svetovi privabljajo igralce z vsega sveta in jih dolgo držijo. Žal se sčasoma ni več zanimalo za takšne projekte. Podobni projekti so se pojavili eden za drugim, vsako novo, tako ali drugače, kopirali prejšnje, osnovna načela MMO so zastarela, nove ideje pa se niso pojavile. Stanje se je spremenilo, ko so se ustvarjalci legendarne Lineage lotili novega projekta, ki je popolnoma preoblikoval sistem razredov (osnova vseh MMORPG). Archaelog je svež in ambiciozen izdelek, ki oživlja najbolj drzne ideje razvijalcev. V spodaj opisanem gradivu se pogovorimo o sistemu razrednih iger. O tem, kako se oblikujejo in kateri so najbolj priljubljeni.


Sistem razredov

Preden preidemo na glavni del - opise razredov, ugotovimo, kaj je inovativen sistem razredov "Arhejdzh". Razredna hierarhija je temelj magičnega arhangelskega sveta. Igralci dobijo popolno svobodo pri oblikovanju edinstvenega nabora sposobnosti in talentov. Namesto omejenega števila vej talentov ima igralec priložnost preživeti veščine v ogromnem drevesu talentov in razviti svoj razred. Zato o klasičnih sklopih: bojevnik, čarovnik, lovec, tat - lahko pozabite. Skupno je v igri 120 razredov na voljo 120 variant likovnega swinga. Pojdimo naravnost v sistem "Arheydge" in razvoj znanja in spretnosti.

Specializacija

Najlažji način, da razumemo, kako deluje sistem razredov, je pregled razredov "Arhage" v smislu hierarhije specializacij. Specializacije so ločene veje razvoja, vodniki v ogromnem drevesu talentov, ki vam omogoča, da se odločite, kako se želite boriti ali braniti svoje zaveznike. Vsi so 10 kosov.


 • Napad - Ta specializacija vam bo omogočila, da se naučite močnih napadov in težkih napadov, namenjenih hitremu premagovanju sovražnika z uporabo fizičnega orožja.
 • Čarovniki - ta specializacija je kot nalašč za ljubitelje klasične magije, udarjanje z ognjenimi kroglami in ustvarjanje čarobnih ovir, zaščito pred napadi sovražnikov.
 • Preganjanje je idealna specializacija za tiste, ki se želijo bojevati proč, privabiti sovražnike v pasti. Opominja razred "Hunter" in "Arrow" iz drugih MMORPG.
 • Zdravljenje - iz naslova je vse jasno. To specializacijo je treba združiti s katerim koli drugim, če se nameravate zanašati na zdravilne uroke in lastno preživetje.
 • Misticizem je tipična veja čarovništva, ki vam omogoča, da ukradete življenja ljudi, nadzirate zavest sovražnika in pošljete sovražnike uničenja in paket grdih bitij iz drugih svetov.
 • Zakrivljenost je še en način razvoja za ljubitelje bojev. Vsak napad skrivnega značaja postane sovražnik presenečenje in ga popolnoma zmede.
 • Obramba je odlična možnost za tiste, ki ne želijo samo hiteti v boj, ampak tudi načrtujejo, da bodo pokrili svoj ščit manj težkih zaveznikov.
 • Upor je igralec,ki je izbral to specializacijo, bo lahko potoval na kratke razdalje, ustvaril ogledalne plošče in prikazovalnik.
 • Hipnoza je še ena specializacija za boj proti nepošteni kontroli - sovražnikove zavesti, ki povzroča strah, utrujenost in popolno izgubo nadzora nad telesom.
 • Navdih - kaj drugega lahko navdihuje več kot glasba? Malo verjetno je, da obstaja nekaj takega, tako da so v svet »nadangela« dodali barde, ki bodo pomagali borcem v bitki.

 • Pregled razredov "Arhedzh"

  Kljub obstoju 120 različnih razredov, so vsi razdeljeni v določene skupine. Vsaka skupina ima več podskupin in eno hibridno podskupino (to so najbolj individualni in nenavadni razredi). Obrnimo se na skupine in razrede.

  Prva skupina razredov - bojevniki

  bojevniki so razdeljeni na borce, tanke in hibride. Vojaki vključujejo 4 razrede, ki so usmerjeni proti zahrbtnemu boju proti blizu. Vsak razred ima sposobnost, da se ukvarja z napadom in tajnostjo, pa tudi z eno dodatno, zaradi česar se razlikujeta drug od drugega. Ta podskupina je primerna za tiste, ki želijo svoje nasprotnike čim prej uničiti, ne da bi razmišljali o lastni obrambi in zaščiti zaveznikov. Rezervoarji so veliko bolj raznoliki, saj jih združuje samo obrambna veja talentov, druga dva pa sta lahko povezana s hipnozo, tajnostjo ali napadom, zaradi česar so odlični branilci in le zanimiv razred.

  Druga skupina razredov - tekmovalci

  Strelci so razdeljeni na puške in hibride. Puščice imajo spretnosti preganjanja in tajnosti. Odlično za igralce, ki želijoboj se na daljavo in nadzoruje žrtev med bitko. Podobni razredi obstajajo v vseh priljubljenih MMO in se med seboj malo razlikujejo. Arhanđel ni izjema.

  Tretja skupina razredov - čarovniki

  Mage so razdeljeni na bojne čarovnike, čarovnike za podporo in hibride. Vojaška magija ima čarobne spretnosti in jih združuje s številnimi drugimi sposobnostmi. Lahko je skrivnost, obramba, navdušenje, hipnoza in vsaka druga veja razvoja. Zaradi tega so vojni čarovniki vsestransko orodje za vsakega igralca, saj lahko napadajo, ščitijo in zdravijo. Čarovniki za podporo so nekoliko bolj osredotočeni na obrambo in imajo močnejše in kompleksnejše čarovnije za zdravljenje in obrambo zaveznikov.

  Četrta skupina - hibridi

  Vsi hibridi so razdeljeni v eno veliko skupino razredov, saj združujejo različne veščine. Razredi so lahko sestavljeni iz talentov tekmovalca in bojevnika, bojevnika in čarovnika ali lokostrelca in čarovnika. Tako so nastali ločeni razredi, vsak s svojim imenom in posameznim nizom značilnosti.

  Popularni podrazredi

  Da bi lažje določili, kateri razred naj se začne oblikovati od začetka, vam predlagamo, da se seznanite z najbolj priljubljenimi sklopi značilnosti in talentov, ki jih prinašajo posamezni razredi. Med njimi izstopajo:
 • skavt, ker je zelo zanimiv v upravljanju in hkrati ima veliko število sposobnosti za nadzor sovražnika. Igralci pogosto izberejo podobne razrede iz drugih APEC-jev, saj omogočajo neovirano poškodbo in posmehnasprotnika
 • Ubijalci, ker je to eden izmed najbolj preživelih razredov. Ne živi, ​​ker ima zaščitne uroke in nosi težko oklep, ampak zato, ker spretno odstopa od sovražnikovih napadov in lahko popolnoma izgine z vidika. Ta razred je priljubljen v igri že od samega začetka in še vedno drži vrh najboljših.
 • Eskulap, ker je vsestranski v bitki in med prehodom vsebine PvE. Prej je bil ta razred vedno na stranskem tiru, vendar po nedavni posodobitvi svoje sposobnosti za zaščito bistveno okrepila, tako da je evkaliptus postal veliko več. Morda, in morate začeti svojo pot do "Arhagege" iz nje.
 • Elementalist, ker se bo razvijal in dosegel najvišjo raven hitreje kot drugi. Če želite razumeti igro in hitro ugotoviti, kaj vas čaka na najvišji ravni, jo izberite. Sposobnost, da povzroči veliko škodo na tem območju, izboljša ta razred za en sam "pharm".
 • Najmočnejši Argegege

  Če smo v prejšnjem oddelku govorili o tem, katere razrede so igralci raje (na podlagi teh strežnikov in profesionalnih igralcev), potem bomo govorili o oceni najmočnejših razredov, glede na igralce. Gre za najboljše razrede Arhage v PvP.
 • Gladiator je že več let na prvem mestu. Ta razred je vsestranski v boju in lahko podeli vsakemu nasprotniku v dvoboju enega za drugim. Poleg tega je zelo koristno na bojiščih.
 • Drugo mesto je prejel ropar. Sposobnost, da se izogne ​​napadom, hitro spremeni položaj in napad, zaradi česar je popolnav areni in v dvobojih.
 • Tretje mesto je morilec. Ta razred je skoraj enak prejšnjemu, saj se zanaša tudi na tajnost in močne napade nazaj, toda namesto mobilnosti nadzira in omami.
 • Priporočila za pripravo razreda

  Razredi, ki jih lahko uporabite na začetku potovanja, so bili opisani zgoraj, potem pa boste zagotovo želeli ustvariti svoje. Tukaj je nekaj nasvetov, preden začnete.
 • Pojdite na uradno stran igre in tam poiščite kalkulator talentov, da vsaj približno izberete smer, v kateri boste razvili svoj lik.
 • Postavite točke v dve glavni veji in malo v pomožno. To vam omogoča, da dosežete maksimalno ravnotežje in učinkovitost. Čeprav nihče ne prepoveduje eksperimentiranja.
 • Ugotovite, kako se mora vaš junak boriti, ker boste na začetku imeli dostop le do ene veje, nato pa še dva, ki bosta morala dopolniti glavno.
 • Najpomembneje pa je, da ni univerzalnih razredov. Lahko naredite lik, ki se lahko dobro zdravi, gazi šefov in kaznuje vse v areni. Morali boste izbrati eno vlogo in jo izboljšati.
 • Sorodne publikacije