Movavi Video Editor - Pregledi, funkcije in zahteve

Mnogi uporabniki se želijo naučiti, kako narediti kul videoposnetke profesionalnega videza. Vendar pa nihče ne želi študirati dolgih okornih urednikov (kot je Adobe Premier ali Sony Vegas). To je razumljivo. Veliko časa bo za usposabljanje. Ampak vedno si želiš "prav in takoj". Že dolgo je bila niša visokokakovostnih, zmogljivih in preprostih video urednikov prazna. In potem je bil urednik iz Movavi. Recenzije o njem so tako neverjetne, da bi jih morali razmisliti podrobneje. In če je celo polovica tega, kar opisujejo uporabniki, res, da ne bo več potrebna nobena profesionalna programska oprema. Najprej vam povemo, kaj je program.

Movavi Video Editor

Movavi Video Editor, pregled, ki ga bomo pregledali kasneje, je video editor, ki vam omogoča, da namestite posnetke, dodate učinke, prehode, animacije in druge zanimive stvari. Glavna značilnost programa je enostavnost uporabe. Vmesnik ni preobremenjen z nepotrebnimi atributi. Vendar je logika elementov krmiljenja in menijskih možnosti popolnoma enaka kot pri profesionalnih urednikih. To bo olajšalo prehod uporabnika na naprednejše izdelke. Treba je opozoriti, da ta video urednik ni brezplačen. Licenca stane približno 1500 rubljev. Vendar pa je brezplačno poskusno obdobje 7 dni. Res je, da bodo vsi videoposnetki zataknjeni z vodnim žigom, zvok pa bo shranjen le za polovico. Ni prava strategija za razvijalce. Veliko bolje bi bilo zagotoviti enakih 7 dni brez uporabe različnih omejitev. Potem programniso odvrgli novih uporabnikov, ampak bi jih privabili. Vendar pa upoštevajte glavne značilnosti programa.


Vmesnik in oblikovanje

Programski vmesnik je izveden v minimalističnem slogu z dobro pristranskostjo pri oblikovanju operacijskega sistema Windows 10. Lahko rečemo, da bo program v tem OS izgledal kot ta matična plošča. Vse postavke menija so izjemno uspešne. Pri navigaciji ni težav. Treba je omeniti, da je vmesnik dobro deloval. Nič se ne bori in se ne upočasni. Obstaja priročna lestvica za namestitev, okna za uvoz videa in zvoka. Navigacija o učinkih, prehodih in animacijah je opravljena razumno. Takoj lahko vidite, kje se nahaja. Vendar pa vmesnika ni mogoče imenovati ideal, čeprav spominja na lupino profesionalnih izdelkov. To je videti v urejevalniku videoposnetkov Movavi. Takoj bomo pregledali povratne informacije uporabnikov o vmesniku.


uporabniški pregledi vmesnika

Ni mogoče reči, da so novemu vmesniku urejevalnika videoposnetkov všeč vsi brez izjeme. Nekateri niso "vstopili". In vendar, večina tistih, ki hvali videz Movavi. Pozitivne povratne informacije vam povejo o udobju pri delu z urednikom. Uporabniki ugotavljajo, da delo z novim vmesnikom ni problem. Samo navaditi se moraš malo. Treba je omeniti, da za normalno delovanje vmesnika potrebujete precej močan računalnik. Zdi se, da tisti, ki so se pritoževali zaradi glikoze lupine, tega niso upoštevali. Hotelski uporabniki so opazili, da novi vmesnik močno ovira. Vendar pa v drugihUporabniki so v redu. Zato je problem z uporabniškim računalnikom. Na splošno je produkt Movavi Video Suite, ki ga pregledamo zdaj, precej dober vmesnik.

Možnost možnosti samodejnega valja

V tej različici programa so se razvijalci odločili, da bodo uporabnikom omogočili, da samodejno ustvarijo videoposnetke. Deluje tako: najprej izberemo video in ga povlečemo v programski vodnik. Nato izberite glasbo. Po tem kliknite gumb "Ustvari". Program bo samodejno prilagodil video, uporabil naključne učinke in prehode ter sinhroniziral sliko z zvokom. Nato si lahko ogledate to mojstrovino. Funkcija je seveda zanimiva. Toda v samodejnem načinu lahko program naredi veliko napako. In kaj potem? Vse recikliramo? Na splošno je ta možnost precej sporna. Le malo uporabnikov je pripravljenih v celoti zaupati namestitvi računalniškega valja. Verjetno ne bo upošteval vseh želja. Vendar so nekateri že poskusili to funkcijo. In kakšni vtisi?

Povratne informacije uporabnikov o funkciji samodejnega valja

Torej, kaj uporabniki mislijo o novem čipu Movavi? Mnenja o tem so izredno negativna. Tujci pravijo, da program ne more normalno oceniti vsebine videa in ugotoviti, kje je učinek najprimernejši. Program preprosto neumno vpliva na prehode preko videa. Rezultat je nekaj neverjetnega. Nemogoče ga je gledati v očeh - izteka. Skoraj vsi uporabniki se strinjajo: ta možnost je popolnoma neuporabna. Ne more izvajati namestitve in obdelave videoposnetkov natanko tako, kot želitečloveku Na splošno mnogi menijo, da je Movavi neskončno porabil čas in denar za razvoj in dodajanje te možnosti. Bolje bi bilo, če bi se osredotočili na optimizacijo ali na nekaj zelo koristnega. Ta možnost je le igrača. Enkrat, da pogledam. Za več ni sposoben.

Set učinkov in prehodov

Arsenal programa ima določeno količino učinkov ustvarjalcev Movavi videa. Povratne informacije uporabnikov v tem načrtu so pozitivne. Vendar jih bomo pogledali kasneje. Najprej se pogovorimo o razpoložljivih učinkih. Med njimi sta standardna (retro, črno-bela, TB-efekt) in precej eksotične stvari (inverzija, pixelation, itd.). Toda večina ljudi ima radi hromakei. Ta učinek omogoča dodajanje ozadja videu. Ampak samo, če je bil ta video posnet v skladu z določenimi pogoji (kakovostna osvetlitev in zelena enotna ozadja hrbta). Glede prehodov obstajajo precej preprosti učinki povečave, poleta in drugih standardnih prehodov. Obstajajo tudi prave mojstrovine z elementi 3D grafike (kot v Pinnacle). Tako bogat nabor je značilen za profesionalne video urednike. In prisotnost teh učinkov v takšnem programu je vredna pohvale.

Povratne informacije uporabnikov o učinkih in prehodih

In zdaj, povratne informacije uporabnikov o učinkih v programu Movavi Video Editor. Pregledi tistih, ki uporabljajo ta program, vsebujejo pozitivne komentarje o učinkih in prehodih. Mnogi uporabniki trdijo, da je niz učinkov dovolj za ustvarjanje še dokaj zapletenih posnetkov. Upoštevajte tudi, da so učinki kakovostni. Še vedno pa so uporabniki zadovoljni z možnostjonekako prilagodite izbrani učinek (čeprav ne popolnoma). Prehodi so prav tako zaslužili pohvalo uporabnikov. Z njihovo pomočjo lahko pospešite video. Kaj uporabniki aktivno uporabljajo. Kljub temu mnogi ugotavljajo, da bi bil program lepo urediti lastne učinke (v obliki Pinnacle Hollywood FX). Potem so uporabniki lahko ustvarili svoje edinstvene učinke in prehode. Morda se bo v naslednjih različicah prikazala ta možnost. Medtem se moramo zadovoljiti s tem, kar je.

Animacija

Ta urejevalnik videov ima edinstveno možnost - dodajanje animacijskih učinkov videu. Skupina animacij je precej velika. Obstajajo slike za vse priložnosti. Obstajajo tudi posebne nastavitve, ki bodo animacijo naredile bolj realistične. Z njihovo pomočjo lahko celo premaknete sliko okoli predmeta na videu. Odlična rešitev za video blogerje. Ustvarite lahko kakovostne in zanimive videoposnetke v nekaj klikih. Kdo ne mara tega? Uporabniki aktivno uporabljajo novo možnost. Treba je omeniti, da je takšna stvar le v profesionalnih urednikih. Toda tam, da bi ustvarili kakovostno animacijo, bo treba resno ozdraviti. In potem je vse pripravljeno.

Povratne informacije uporabnikov o animacijah

Kako so se uporabniki odzvali na nov Movavi čip? Povratne informacije so izredno pozitivne. Po mnenju mnogih uporabnikov je animacija velik plus tega video urejevalnika. Yuzeri ugotavlja, da lahko s pomočjo animiranih predmetov ustvarite pravo mojstrovino z minimalnim časom. Delo z animacijami tukaj ni primer lažji kot v Pinnaklyju inpodobnih urednikov. Na splošno so uporabniki zadovoljni s to možnostjo.

Optimizacija

Kako deluje videopravilnik Movavi? Povratne informacije za uporabnike so odgovor na to vprašanje, vendar ga bomo pregledali nekoliko kasneje. V tem času pa se pogovorimo o tem, kako dobro deluje video editor. Ne rečem, da je imel vse v zvezi s tem. Sodite sami. Izdelava majhnega videa (45 minut) v programu traja kar 5 ur. Kakšna je lahko optimizacija? Tudi na razmeroma močnih računalnikih program prikazuje približno enake rezultate. Na splošno bi bilo dobro, da razvijalci optimizirajo svoje delo, preden prodajo ta izdelek. Potem lahko plačate za to.

Povratne informacije uporabnikov o optimizaciji

Torej, kaj je optimizacija z Movavi? Mnenja o programu jasno kažejo, da je vse to žalostno. Yuzeri ugotavlja, da program zmanjka roke je slabo: nenehno pluje, dolg proces video in tako naprej. Mnogi se pritožujejo, da se lahko po dolgoletnem upodabljanju namesto slike pojavi črna kvadratna datoteka. Ali zvočna datoteka z motnjami namesto zvoka. Nekaj ​​je s programom nejasno. Tudi mnogi opažajo izjemno nestabilno delo v "vetru 10". Mnogi pišejo o težavah na Movavi.ru. Vendar povratne informacije uporabnikov ne vplivajo na razvijalce programa. In še bolj nadležno uporabnike.

Zaključek

Torej smo obravnavali preprost video urednik iz Movavi. Povratne informacije uporabnikov o tem programu so precej dvoumne. Ampak to lahko razumejoizdelek je precej surov in ga je treba izboljšati. Njegova sredstva imajo dobre možnosti, velik nabor učinkov in prehodov, napredne funkcije za dodajanje animacijskih učinkov videu in priročen vmesnik. Hkrati pa je programski izdelek ogabno optimiziran in ga ni mogoče v celoti uporabiti za nakup licence. In zakaj ga kupite, če program še vedno deluje? Podjetja Movavi bi morala še naprej delati na tem programskem izdelku, preden bi zaprosila za denar.

Sorodne publikacije