Archeage: Razredi iger

V online igri Archeage razredi so eden od glavnih vznemirljivih trenutkov projekta. Daleč od vseh 120 arhetipov so enako močni in vredni pozornosti. Nekatere kombinacije specializacij se ne kažejo na najboljši strani. Zato bi morali začetniki in starejši vedeti, kateri razredi so močni v različnih smereh igralnega vesolja.

Delo sistema

Mnogi igralci so presenečeni, kako so avtorji naredili tako, da ima razred Archeage 120 kosov. To je posledica fleksibilnega sistema specializacije. Vsak lik lahko izbira med tremi razpoložljivimi vejami (Attack, Snooping, Defence, Charms, Hypnosis, Mysticism, itd.). Vse specializacije imajo svoje edinstvene veščine, ki bodo na voljo junaku med prenosom. Najboljši liki so tisti, ki združujejo veje samo v fizični ali magični smeri. Njihove kombinacije se redko navadijo in so bolj pogosto izbrane za zabavo.

Telepath

Uporabniki so bili ustvarjeni v Archeage Top Classes, vstopil je v Telepath. Da bi dobili ta razred, morate izbrati veje dobrodelnosti, obrambe in hipnoze. Ta junak odlikuje dejstvo, da se v bitki popolnoma pokaže skoraj proti kateremu koli drugemu junaku. Ta arhetip je pogosto izbran na prizorišču, saj ga je enostavno upravljati in ne zahteva dolgoročnega razvoja. Spretnosti v obrambni veji in hipnozi se lahko zaščitijo pred pritiski kratkega dosega in ogromnim obsegom napadov - da bi dobili tudi najbolj skrivnostne tekmovalce. V bitki proti ekipi oddaljenih junakov je lahko Telepath preprosto na sredini bojiščain dobite vse na vsaki točki. Težava je v tem, da je takšno območje napada izravnano z neverjetno nizko mobilnostjo. Ni skokov, pospeškov in drugih razredov. Iz tega razloga je streljanje iz središča arene najboljša strategija, vendar pa se kompetentnim strelcem zoperstavlja skoraj nemogoče zaradi njihovega izogibanja in hitrega gibanja.

Skrbnik

V razredu Archeage je le malo razredov mogoče primerjati z močjo in močjo z Odrešenika. Ta arhetip se oblikuje s pomočjo specializacij Karizma, Obramba in Sakralnost. Prva in tretja veja zagotavljata neverjetno škodo, druga pa je odgovorna za preživetje značaja. Sama magija ima visoko stopnjo napada in z vestnostjo lahko uporablja ognjene krogle, medtem ko ponovno nalaga druge pomembne spretnosti. Hkrati pa splošni sklop okostij njegovega dosega nasprotnike zadržuje. K temu dodajte ogromno mobilnost in rezultat se bo izkazal za izjemno močan arhetip. Na ruskih strežnikih je Varuh tisti, ki več mesecev ohranja prvenstvo v areni. Razred je priporočljiv za vse igralce. Njegova izguba s sposobnostjo preživetja in bega pred močnimi junaki bo velik problem za sovražnika. Skrbnik vam omogoča, da eksperimentirate z veščinami in se ne osredotočite le na oddaljene bitke. Na primer, vsak tekmovalec bo presenečen, ko bo junak požel k njemu, nastavil nadzor in začel napadati v bližini.

Spremljevalci poti

Če je uporabnik zainteresiran za velik razpon in mobilnost razredov v Archeage, potem je vredno izbrativsekakor sledilec. Kvadrati Nasledstvo in odpornost vam omogočajo, da dobite mobilnost, potrebno za junaka. Hitrost gibanja in različne skoke omogočajo uresničitev glavne prednosti Trackpada - obseg napada je 28 metrov. To je najvišja ocena v igri in nihče ne bo dobil puščice s te razdalje. Strategija igre za lik je preprosta. Dovolj je, da se nenehno premikate in v gibanju napadate iz razdalje. V pravem trenutku bi morali uporabiti prednosti duha za povečanje škode. Najboljše je uporabiti, ko se uporabnik počuti varno in lahko nenehno spam "igra". Od slabosti je treba opozoriti na pomembnost nadzora stanja in odvisnosti od povezave z internetom. Tudi najmanjša zamuda v signalu lahko vpliva na izogib napadu, zaradi nizke obrambe sledilne ploščice pa je lahko ubiti veliko znakov.

Fanatični

Razredi v Archeage (3.0) iz vrhov močnih se med seboj razlikujejo, zato je fanatični junak potrditev. Arhetip vključuje specializacijo hipnoze, nasledstva in magije. Fanatična moč se v celoti opira na sposobnosti obvladovanja prve veje in močnih magičnih urokov. V bitki bo v večini primerov umrl eden na enega nasprotnik, ki je padel pod nekakšno žalostjo. Znak preprosto osveži imobilizacijo sovražnika in v tem obdobju postavlja takšna znanja kot "Meteor" ali "Ice progress". Veja Shelterja je nekakšen most med hipnozo in charame. Dodaja mobilnost, izboljša sposobnost nadzora in poveča škodo zaradi čarovnije.Zahvaljujoč temu lahko Fanatik z lahkoto utiša in uporabi "Korupcijo", skoči in sproži ogenj balona in druge podobne kombinacije.

Ropar

Kakorkoli že, razredi Archeage se morajo ukvarjati s temo roparja. Ta lik je neverjetno močan borec v posameznih bitkah in velikih ekipnih bitkah, kjer ima veliko ciljev. Glavna naloga roparja je hitro priti do sovražnika, ubiti in hitro pobegniti. Mobilnost tega arhetipa je v velikem arzenalu različnih skokov. Zahvaljujoč spretnostim "Teleportation", "Bounce", "Hammer of Wrath" in več drugih, se vedno zdi, da situacija zahteva njeno posredovanje. Napadi in veje obleganja poleg skokov zagotavljajo tudi veliko poškodb. Približuje se sovražniku, dovolj je uporabiti "Vrt smrti", "Korupcijo", "Odločen udarec" - in sovražnik bo zagotovo umrl. Za lastnike tega razreda se je pomembno naučiti, kako pravilno uporabljati kombinacije veščin in izbrati pravi trenutek. Ko težave z mikrokrmilnikom prenehajo obstajati, bo razbojnik postal pravo orožje v rokah igralca.

Killer

V kategoriji "najboljših razredov v Archeage" uporabniki soglasno vključijo morilca. Ta lik s posebnostmi Sickness, Attack in Hypnosis je zelo podoben roparju. Njegova naloga je tudi hitro ubiti en cilj v boju. Razlika med tema dvema arhetipoma je v tem, da je morilec bolj primeren, da škodi enemu cilju. Ropar je mobilni, vendar zahvaljujoč Odporni vejilahko se borimo brez kastnih kombinacij. Morilcu je zagotovljeno, da bo ubil tarčo, če se bo lahko premaknil k njej. Sposobnost hipnoze lahko obdrži cilj v kontroli, in za lik z izgubo predora v enem cilju, nič boljšega in ne smiselnega. To je njihova glavna razlika. Druge veščine iz specializacij Attack in Sneak so enake. Skočite na lik z uporabo "Rivka" ali "Sinister Shadow", nato pa uporabite nadzor, "Vrtinec smrti", "Rampage" in druge podobne sposobnosti. Cilj je zagotovljen v drugem svetu.

Gladiator

Če si uporabnik želi vzeti močan razred v Archeage in se hkrati dobro počutiti v vsaki bitki, je vredno prekiniti izbiro na Gladiatorju. To je najbolj vsestranski razred, ki se v bitkah s šefi in v areni enako dobro kaže. Neverjetno veliko preživetje, zahvaljujoč vejam obrambe in upora, vam omogoča, da postanete tat čarovnikov, morilcev in tekmovalcev. Približati se Gladiatorju je zelo nesrečen trik, saj ima tudi ogromno spretnost s specializacijo Attack. Vzemite ga v glavno roko dobrega kopja in ob prvi priložnosti pritisnite "Suppression". Če vidite, da je bitka blizu, potem bodite pripravljeni vključiti okrepitev "Adrenalina", "Iron Will" in "Victory Cry". Škoda se bo večkrat povečala in upreti se Gladiatorju bo skoraj nerealno. Ko lik močno zniža svoje zdravje, lahko uporabite "Cliche life" in živite malo dlje.

Bard

V Archeageju ni bilo močnega klasičnega podpornega značaja. RazrediPVE-smeri vse brez izjeme v smislu koristi za ekipo izgubijo Bardu. Junak z vejami Nashnge, opozicije in obrambe ima ogromno število ekipnih izboljšav in dobro preživetje. Znak ima tri korake (s petimi pasivnimi veščinami), od katerih je odvisen izbrani buff. Lahko doda obrambo, napad, zdravljenje, hitrost in še veliko več. Njegov dobitek traja nekaj sekund in poveča moč v aktivnem času. Na primer, "Original March" bo dodal vsaj 28% hitrosti dirke, in na koncu - že 42%. Igra za Bard je preprosta, vendar zahteva razumevanje potreb ekipe. Težko je slediti bojišču, zato morate položaj pravilno izbrati in ne spadati pod udarce gladiatorjev, vitezov in morilcev.

Sorodne publikacije