Hyde o alkimiji v "Vvv"

Danes bomo govorili o alkemiji "VV" - poklic, ki vam omogoča, da se ukvarjate z ustvarjanjem lastnih napitkov, namesto da bi jih kupovali pri tretjih trgovcih. Izdelki alkimije bodo prišli v pomoč pri naslednjem napadu, pomagali vam bodo prenesti določene značilnosti značaja, opraviti takojšnje zdravljenje, obnoviti oskrbo z mano in vam celo omogočiti, da ostanejo pod vodo dlje kot običajno.

Splošne informacije

Vprašanje, kako prenesti alkemijo v "VV", je vedno skrbelo veliko igralcev. Ta priljubljenost te specializacije se pojasni z dejstvom, da so njeni rezultati resnično koristni in enostavni za uporabo v praksi. Alkemija ne pomaga le izboljšati značilnosti junaka, temveč ga tudi zavaruje med nevarnimi racijami. Vsi, ki so razumeli alkemijo "VV", so spoznali glavno skrivnost Filozofskega kamna, ko so prejeli moč pretvarjanja določenih snovi v druge. Ta proces je znan kot "pretvorba" ali preprosto "pretvorba". Edina omejitev v alkemiji je čas, porabljen za ohladitev - približno dvajset ur.


Potem ko strokovna usposobljenost alkemičarja doseže oznako 50, dobi priložnost, da študira Myxology. Ta pasivna sposobnost zagotavlja večjo učinkovitost pri uporabi škrg in napitkov, ki jih pripravi igralec.
Razumevanje alkimije za "Vvv" vključuje ločeno nabiranje in rastlinojede spretnosti. Če si je igralec upal študirati ta poklic, potem mora najti posebne učitelje, ki so običajno v velikem trgovanjumest na trenutnih lokacijah.

Proizvodni proizvodi

Glavni predmeti, ki so jih ustvarili alkimisti, so seveda različni učinki. En napoj bo pomagal obnoviti zdravje, drugi bo vrnil porabljeno mano ali oboje. Običajno se pripravljajo na to, da igralec ne postane nepričakovan zaradi nepričakovane kritične situacije ali dolge bitke. Recepti alkemije za "VV" pomagajo ustvariti najrazličnejše napitke, ki lahko absorbirajo sovražno škodo na čarovnijo, izboljšajo zaščitne lastnosti in še veliko več.


Kar zadeva eliksirje, ta izdelek daje značaj različnim podaljšanim odbijačem. Običajno en del spada v bojno kategorijo, drugi del pa v zaščitni. Igralec ne more uporabljati dveh vrst buffov hkrati, saj se njihovi učinki med seboj ne dopolnjujeta, ampak ju nadomestita. Da se ljudje ne bi odstranili, tudi po smrti znaka, morate uporabiti posebno, močnejšo vrsto eliksirjev - bučk ali "flacks". Delajo dve uri in se lahko medsebojno dopolnjujejo, kar pomeni, da imajo hkrati bojne in zaščitne učinke. Za ustvarjanje tako močne pijače mora igralec pridobiti alkimični laboratorij.

Dodatek Wrath of the Grobljanski kralj in goreča križarska vojna: Kaj je novega v alkemiji?

"The Wrath of King-Lich" doda prvotni različici igre alkimija za "Vvv" 1. 12. 1 in novejše različice) možnost ustvarjanja neskončnih kozarcev in napitkov za zdravljenje ali obnovo manije. Uporaba teh bučk je bila dovoljena le med bitkami PvPtri minute.
Še en dodatek, ki je spremenil poklic - Burning Crusade. V skladu z vodniki o alkemiji "VV", skupaj s posodobitvijo v igri, so obstajali posebni kotli, nekaj podobnega tabelam z določbo za čarovnike ali vir črnih seznamov duš. Po uporabi takšnega kotla vsak član racije dobi nekaj kilogramov, da bi delal, da bi absorbiral čarobno škodo. Kotli stanejo le pet minut in prenehajo biti aktivni po petindvajsetih aplikacijah. Zmožnost vgradnje kotla dobi znak naključno, med pripravo drugih vrst.

Proizvodi transmutacije

Med transmutacijo lahko znak uporablja različne kovine, esence, pa tudi primarne in trajne snovi. Eden od najpogostejših transmutnih produktov je arcanitov ingot. Ustvarjajo se s preoblikovanjem in se uporabljajo v kovaških primerih. Tudi v drugih rezultatih preobrazbe je prejel nakit namen kamnov, diamantov ognja neba in diamanti rjave zemlje.
Dokaj zanimiva kategorija predmetov za dodatno opremo so alkimični kamni, ki so tudi izdelki, ki jih lahko prenašajo samo alkimisti. Skupaj z dodatkom "Wrath of the King-Licha" (širitev alkimije in transmutacije za "Vvv" 3. 3. 5 in novejše različice) so v igri obstajale dodatne vrste kamnov, ki imajo dokaj dobro znano ime: Neprekinjeno, Mighty in Modest. Ti artefakti lahko okrepijo ne le značilnosti značaja, temveč tudi učinke terapevtskih sredstev inManaha
Za vsak proces pretvorbe je potreben filozofski kamen, ki mora biti v inventarju značaja. Če je ta sestavina odsotna, jo lahko zamenjamo s klasičnim alkemičnim kamnom. Vse transmutacije so omejene na splošno ohladitev, ki traja 24 ur, vendar obstaja več izjem.

Drugi artefakti, ki jih je ustvaril alkimist

 • Archiw je zelo priljubljena sestavina, ki se uporablja povsod. Njegova proizvodnja je potrebna za ustvarjanje bolj dragocenih stvari.
 • Reagenti so različni laki in olja, ki se uporabljajo v vsakdanjem življenju. Ponavadi gre za tkanine, usnje, fotelje in naslanjače, kot tudi za druge gospodinjske predmete.
 • Rune lune - ti predmeti vam bodo pomagali pridobiti različne dodatne lastnosti. Njihova raven je odvisna od tega, kako močan je lik v alkemiji. Možno je ustvariti rune vzdržljivosti, agilnosti, moči, inteligence, moči in drugih značilnosti.
 • Lunini kamni - uporabljajo se za izboljšanje opreme. Moč vsakega kamna se nanaša na določeno stvar. Pri ustvarjanju tega artefakta je pomembno natančno vedeti, kakšno vrsto kamna potrebujete v tem trenutku.
 • Barvila - uporabljajo se za dekorativne stvari in za barvanje različnih predmetov. To se naredi tako, da je en znak drugačen od drugega posebnega sloga. Število odtenkov, ki jih lahko ustvarijo alkimisti, je omejeno, vendar bodo morda nove barve dodane v prihodnjih posodobitvah iger.
 • Stvariza dom - ali bo alkimist lahko svoj dom opremil z dodatnimi predmeti, kot so posebne police ali premikajoča se kocka. Takšne stvari lahko povečajo spretnost alkimista na več tisoč enot.
 • Specializacije

  Na 68 stopnjah alkemije (s povečano zmožnostjo 325 točk) igralec odpre več edinstvenih nalog. Vsak od njih pripada določeni specializaciji, od izbire katere lahko lik postane mojster lesa, mojster eliksirjev in mojster transmutacije.

  Pridobitev poklicne usmerjenosti daje priložnost (približno 15%) ustvariti štiri dodatne artefakte izbrane specializacije.

  Swing alkimija "Vvv" od 1 do 600 ravni po receptih Warlords of Draenor

  Trenutno je to najcenejši način za črpanje. Najprej mora igralec oditi v Dalaran ali katerokoli drugo veliko mesto, kjer lahko najdete učitelja alkimije. Zaradi dejstva, da so se skupaj z vojaškimi poveljniki Draenorja v alkimiji pojavila mehanika garnizonov, je bila vsa specializacija kardinalna obdelava. Uporaba alkimičnih receptov je postala mogoča iz prve stopnje. Lahko jih dobite pri prodajalcu v zameno za knjigo z naslovom »Skrivnosti alkimista zmaja«. Za strganje knjige je potrebno uporabiti poseben zvitek "Treatise", ki je prav tako kupljen pri prodajalcu ali pa je izpadel iz mobov. Drug način, da ga dobite, je iskanje junaka v posadki.

  Črpanje nivojev 600-700

  Po doseganju 600. ravni je nadaljnji razvoj alkemije veliko lažji. Do nivoja 650 lahko igralec sodeluje pri ustvarjanjuvsak odvodni napoj, ki daje eno od naslednjih značilnosti:
 • trdnost;
 • spretnost;
 • vsestranskost;
 • obveščevalne podatke;
 • Manu.
 • Po 650 ravni in do 700 črpanje lahko pride do recepta "Drenorskogo infuzijo spretnosti" (štiri plamena in štirimi zvezdicami barv). Recept je kupljen tudi od prodajalca za knjigo "Skrivnosti alkimista zmaja".

  Koristni nasveti

  Ni dvoma, da je alkimija koristen poklic za vsak igralni razred. Vendar pa je treba opozoriti, da če je lik druid-tank, potem je malo verjetno, da je specializirano za vnemo. Dejstvo je, da bi zdravljenje zdravilne pijače moralo priti iz medvednega videza, med strojenjem pa lahko takšno dejanje zlahka postane smrtonosno. Posebna pozornost je potrebna pri nakupu reagentov in prodaji lastnih sredstev na posebnih dražbah. To se zgodi, da lahko igralec izvaja takšne operacije v neprijetnih okoliščinah. Pri bolj zapletenih dražbah bi morale trgovalne operacije temeljiti na stroških pakiranja. "
  Tudi če lik ni mogel doseči ravni mojstra transmutacije v alkemiji "VV", ni vredno metati tovrstne dejavnosti. Z njim lahko zaslužite dobro delo, enkrat na dan. Da bi to naredili, morate zalogo dopolniti s filozofskim kamnom in preučiti trg, da vemo, katera od transformacij je najbolj donosna. V ekipni igri je pomembno vedeti za izbrano specializacijo za druge ekipe - pomagalo jim bo prihraniti čas.(denar) in denar.

  Sorodne publikacije