Nokia 2700 Classic Phone: Funkcije in povratne informacije

Družba Nokia, ki ima sedež na Finskem, je nekoč svojim potencialnim strankam predstavila široko paleto dobrih modelov. Med njimi je serija Classic. To je telefon, ki je namenjen temu pregledu - Nokia 2700. Značilnosti naprave bodo predstavljene spodaj. Konstrukcija stroja je kopirana iz modela 6700 finskega proizvajalca.

Paket

Ogledate si lahko standardna navodila za uporabo v poljubni konfiguraciji. Dokumentacija vsebuje tudi garancijsko kartico, ki omogoča brezplačno razpolaganje z večino nastalih težav. On je prvo leto - od trenutka nakupa. Če želite, lahko na specializiranem prodajnem mestu to obdobje podaljšate za nadaljnjih 12 mesecev. Vendar pa boste morali za to dodatno plačati. Poleg dokumentacije vsebuje baterijo Nokia 2700 in pomnilniško kartico 1 GB. Obstaja tudi slušalke normalne kakovosti in polnjenja.

Videz

Telefon je monoblok. Njena teža ne presega 85 g. Dimenzije: 10.9x4.6x 1.4 cm (višina, širina in debelina). Korpus brez pravih kotov. Izravnane so, kar poveča udobje pri uporabi. Ker je oblika ohišja popolnoma kopirana iz starejšega modela, je ozka. Zato se telefon udobno prilega in ne zdrsne.

Nianse

Ker je Nokia 2700 Classic ustvarjena s pomočjo posebnih tehnologij, je precej težka. Zaradi tega je neprijetno, če ga nosite v žepih srajce ali v drugihpodobnih krajih. Pri nakupu je treba upoštevati ta odtenek.

Uporabljeni materiali

Telefon je izdelan iz plastike. Obstajajo elementi, ki so prikriti pod kromom. Dejansko so to plastični deli mat tipa. V trgovinah lahko vedno najdete le eno barvno rešitev: črno. Če kupec potrebuje drugačen odtenek, potem morate vedeti, da je proizvajalec izdal spremembo z indeksom 2730. Mimogrede, čeprav je podoben opisanemu modelu, se razlikuje od boljšega polnjenja.

Zadnja stena

Na zadnji strani telefona Nokia 2700 se je proizvajalec odločil, da bo fotoaparat postavil na 2 Mp. Njegova obdelava je izdelana iz kromirane plastike. Spodaj je korporacijski napis. Zvočnik ima ločeno luknjo, ki se nahaja skoraj na spodnjem robu. Njena mreža je upognjena nazaj. Ta odločitev je bila sprejeta za izboljšanje kakovosti dela. Če je telefon Nokia 2700 opremljen z zvočnikom na površini, bodo zvočni valovi še vedno imeli povečano glasnost, predvajanje pa ne bo zavrtelo.

Zgornja stran

Vsi potrebni priključki se nahajajo na zgornjem robu. Med razpoložljivimi lahko vidite priključek za priključitev naboja (2 mm), slušalke (3,5 mm). Zadnja vrata vam omogočajo uporabo predvajalnika skupaj s stereo in radijskim menijem. Zvok je še veliko, vendar malo kasneje. Izpolnjuje seznam vgrajenih vrat priključkov, ki zagotavlja delo z računalnikom ali prenosnim računalnikom.

Desni in levi rob

Na levi strani telefona Nokia 2700 lahko vidite režo za pomnilniško kartico, ki je prekrita s pisalom. Narejen je zplastika Na desni strani je posebna luknja za uporabo čipke ali katerega koli traku.

Sprednja stran

Na sprednji strani telefona lahko vidite proizvajalčeve maskirne trike. Ob prvem pregledu je občutek, da je Nokia 2700 zaščitena s posebnim steklom. Pravzaprav je plastika nameščena nad njo. Na žalost ta rešitev ni najboljša, saj ta material zbira veliko količino umazanije in prahu. Zaradi tega bo lastnik moral stalno spremljati videz svoje naprave. Poleg tega ne bo nepotrebno redno čistiti s posebnimi tekočinami. V zgornjem delu sprednje površine je zvočnik izvlečen, uradnik za pogovore. Ima izjemno kakovosten in močan zvok. Mikrofon je na spodnjem robu in med tipkama "6" in "3". Morda se zdi, da je takšna odločitev napačna in napačna, vendar praksa pojasnjuje, da prav zaradi specifične lokacije lastnikovega glasu ni izkrivljena.

Značilnosti naprav

Za prenos datotek lahko uporabite modul "bluetooth" ali pa to storite prek poštnega odjemalca, ki je nameščen v tovarniško programsko opremo. Z uporabo posebnih vrat lahko sinhronizirate podatke z računalnikom ali prenosnim računalnikom. Zaslon Nokia 2700 je 2 palca. Njegova ločljivost je 320 x 240 slikovnih pik. Te meritve veljajo za standardne za naprave te vrste. Matrica temelji na tehnologiji TFT. Prenos barv ni slab, vendar o krogih gledanja ne moremo reči. Pustijo veliko za željo.

Kamera je dobila dovoljenje 2Mp Možno je snemanje videoposnetkov. Njihova sposobnost je 176x144 slikovnih pik, slika (fotografija) pa je 1920 x 1080 slikovnih pik. Hitrost sličic - 15 sličic na sekundo. Vgrajeno skladišče je 64 MB. To ni dovolj, zato je proizvajalec predvidel možnost uporabe pomnilniških kartic. Največja velikost je 2 GB. Multimedijska zbirka ni zelo impresivna za potrošnike. Tovarniško izdelana programska oprema ima vgrajen standardni predvajalnik za predvajanje zvoka in videa. Če želite, lahko za klic nastavite melodijo zvonjenja. Glavna zahteva: mora biti v formatu MP3. Če želite delati z radiem, morate priključiti slušalke, ki delujejo kot antena. Vgrajen je tudi snemalnik zvoka.

Pregledi kupcev

Visoka cena za ta telefon - 2 tisoč rubljev. Kakšne so slabosti in dostojanstvo lastnikov, ki so kupili napravo? Takoj med pomanjkljivosti je treba opozoriti vogali pregled. So tako slabe, da besedila ni mogoče brati z neposredno sončno svetlobo. Dober prenos barv, vendar le z udobno razsvetljavo. Preveč konkurentov te naprave, ki je bolje opisana "Nokia". Prav tako slabosti vključujejo primer Nokia 2700 iz nizko kakovostnih materialov, čeprav dobro graditi. Telefon nima praktično nobene funkcije, ki opravlja običajno vlogo "klicalcev". Posebne tipke niso vgrajene, zato lastnik ne bo mogel hitro dostopati do posameznih programov.
Kakšne so koristi? Telefon ima lepo obliko, dober volumen zvočnikov, odlično vibracijo. Ergonomijo naprave zelo cenijo tudi potrošniki. Kakovost komunikacije na odlični ravni, kaj inod tega proizvajalca.

Pomnilnik

Telefon ima 64 MB vgrajenega skladišča. Nekateri so polnjeni s tovarniškimi aplikacijami, slikami in melodijami. Zadnje lahko po želji izbrišete. Telefon ima vgrajeno režo za pomnilniško kartico. Naprava podpira zunanji pomnilnik za 2 GB. Vendar pa so nekateri potrošniki rekli, da je tudi s podobno funkcijo, ki jo trdi proizvajalec, napravo enostavno upravljati s 16 GB bliskovnega pogona. Paradoksalno je, da je tako velika pomnilniška kartica finskega podjetja dražja od same naprave.

Baterija

Naprava se prodaja z baterijo 1050 mAh. V aktivnem dialogu telefon traja 6 ur, čakanje - 12 dni, ogled videa - 12 ur. Na žalost se takšni kazalniki štejejo za precej šibke, vsaj zato, ker sodobni pametni telefoni niso več opremljeni s takšno baterijo.

Tipkovnica

Tipkovnica je sestavljena iz dveh blokov. So ločeni s kromiranim okvirjem. Vse funkcijske tipke, kot tudi digitalne, so izdelane iz črne plastike. Je sijajni in ima kromirano oblogo. Ta rešitev je zanimiva in zelo udobna. Na splošno, tipkanje na tipkovnici tisti dan, da je ponoči priročno. Žal, osvetlitev ozadja deluje nenehno, ne bo izklopljena. Centralni gumb je narejen iz plastike, kot je celotna tipkovnica. Digitalna enota trdo deluje. Ključi so postali težki in trdi. Vodoravno so ločeni, vertikalno pa niso ločeni. Osvetljena svetlo lila barva. Pravilomauporablja se bel odtenek, zato so nekateri kupci novost. Naprava je neprimerna, ker ni ločenih tipk za nadzor glasnosti. Prav tako ni gumbov za hiter dostop do fotoaparata in predvajalnika. To pomeni, da lahko rečemo, da so vsi konci prazni. Tudi z dejstvom, da se kovina med montažo ne uporablja, je popolnoma sestavljena. Prazne in škripajo odsotne. Pred tem je imela družba težave z barvanjem kromiranih elementov, vendar ta pripomoček nima takega odtenka. Tako se je izkazalo, da je večina proračuna telefonov finskega proizvajalca značilna visoko kakovostnih materialov. Opisani model gre v Romunijo, kar daje prednost pred drugimi telefoni iste cenovne kategorije.

Programska oprema

Platforma naprave je bila nekoliko spremenjena. Pisave in ikone na zaslonu so se spremenile. V tovarniški programski opremi je na Nokia 6700 prvič predstavljenih pet tradicionalnih tem: bela, črna, siva. Če se baterija izprazni, se velikost želodca zmanjša. Prevladujoča barva te teme je zelena. Zaradi pomanjkanja možnosti aktivnega stanja pripravljenosti je hiter dostop do funkcij praktično nemogoč. Spremenjene so ikone, ki kažejo, koliko je ostalo napolnjenost in kakovost omrežja. Začeli so izgledati bolj simpatično in so prejeli precejšnje velikosti. Vaš telefon ima standardne aplikacije. To je koledar, ura, iskanje, pretvornik, imenik, sporočilo. Vsi delajo brez treskav in olajšujejo komunikacijo. To je drugačno za napravo Nokia 2700 Classic. Igre, ki jih namesti proizvajalec, so že upoštevaneclassic Obstajajo "Sudoku", "Snake 3", Diamond Rush in Rally 3D, v podjetju pa so nameščene polne različice programov, ne poskusne.

Povzetek

Večina potencialnih kupcev se pogosto sprašuje: "Zakaj je poceni in nefunkcionalni model zasnoval vrhunsko napravo?" za napravo cenejšega segmenta precej drugačen. Dolgo časa je bil telefon prodan za 4500 rubljev. Med povezanimi napravami je več konkurentov.
  • Model z indeksom 2730. Značilnost je podoben, poleg tega pa deluje tudi z omrežji tretje generacije.
  • Model Nokia 5130. Eden najboljših med finskimi različicami glasbenega producenta.
  • Naprava z indeksom 3120.
  • Model Nokia 6300.
  • Med drugimi proizvajalci, "Samsung", in natančneje, telefon korejskega podjetja GT-S3310 lahko postane konkurent. Mobilna naprava ima bolj privlačno obliko, boljši prikaz in visoko kakovostne materiale. Ni sijaja. Nokia 2700 je običajna naprava za klicanje in sprejemanje klicev. Proizvajalec je poskušal izboljšati večpredstavnost, vendar ni zagotovil posebnih tipk in številnih uporabnih funkcij, zato igralci ne govorijo nič. Uporablja majhen zaslon slabe kakovosti. Za mnoge kupce je pomanjkanje tipk za nadzor glasnosti pomembna pomanjkljivost. Če ti minusi ne odražajo željo po nakupu določenega telefona, ga lahko varno vzamete. Vendar ima svoje prednosti: glasen zvočnik, močanvibracijsko opozorilo, dobra ergonomija, kakovostna komunikacija. Telefon se je izkazal kot naprava, ki bo vedno uživala dolgo življenjsko dobo in stabilno delovanje.

    Sorodne publikacije