Pregled igre: lovski simulatorji

Veliko posvečenih lovcev je tako uspešnih v svojem poslu, da se ne morejo samo pohvaliti z množico različnih trofej. Vedo, kako zajeti zver, ga loviti, pokazati potrpežljivost in vztrajnost. Nekateri imajo celo lovske pse, zveste pomočnike v tej zadevi.

Zamenjava pravega lova

Vendar pa ni vedno mogoče iti na lov. Ni dovoljeno kadarkoli v letu. Včasih odhod na prostem ne dopušča vremenskih razmer. Ali nekateri drugi osebni razlogi. Ne glede na to, kakšna ovira je resničnemu boju, lahko lovci postanejo dober nadomestek za lovske simulatorje. Prav tako bodo te igre ustrezale tistim, ki žival ne bi nikoli užalili v resničnem življenju, ampak bi želeli biti virtualni lovec. In glavna stvar je, da so razredi popolnoma varni in nedolžni.

Predhodna zgodovina

Preden so se te igre pojavile na računalnikih, se mnogi med nami spominjajo podobnih projektov na igralnih konzolah. Od pištole na podobnost teh znanih modelov orožja, je bilo mogoče ustreliti leteče plošče. Dlje ko je bil cilj znižan, višje so bile ocene. Sporting se nanaša na igre, kot so lovski simulatorji.

Na enak način je bilo mogoče streljati tudi na race. Ampak, kot v resničnem življenju, glavna stvar tukaj je, da ne zamudite trenutka. V nasprotnem primeru je raca odletela. Pravi lovski pes je bil tolažil z norim nasmehom. Ko je bil lov uspešen, je pes v travi našel raco ali dve in pokazal igralca.

Lovski simulator za PC

Oboževalci humorja bodo skoraj vedno našli igro, ki ustreza njihovemu okusu. To je lahko afriška pustolovščina, kjer je nevaren lov na krute in hitre plenilce. In tudi igre, kjer morate dokazati svoje sposobnosti. Z vso previdnostjo odkrijte in dobite trofejo, ki jo želite preprečiti, da bi postali plen. Igre iz serije Cabela's Big Game Hunter so različne. Razvijalci so zadovoljni ljubitelji igre, sprostitev novih delov za več kot petnajst let. Izkazalo se je več kot 10 iger v tej seriji. V nekaterih delih imajo igralci možnost nakupa vozil za osvojitev velikih površin. Če zaslužite v igri, lahko izboljšate svoj avto.

Deer Hunter spada med najbolj realistične lovske simulatorje. Konec koncev, poleg lova v različnih obdobjih leta v gozdu ali na travnikih, lahko dobite ne le trofeje, temveč tudi zaslužite denar. Vse je tukaj, kot v resničnem življenju. Prepovedanih živali ni mogoče ubiti. Fizika gibanj, kakor tudi balistika, ki so jih razvijalci razvili v trivialnosti, vplivajo na njihov realizem v igrah, kot so lovski simulatorji.

Lov s fantazijo

V zvezi s podobnimi igrami je pomen njihovega prehoda že zdavnaj izven običajnega zadetka za cilje, ki so bolj podobni streljanju v pomišljaj. Začeti igrati lov, "se lahko igralec sooči z dejstvom, da ne bo mogel preprosto in hitro dobiti plen. Morali boste preučiti navade živali, se seznaniti z njihovim življenjskim prostorom in kupiti nepogrešljivo izkušnjo, nato pa uporabiti znanja, ki so jih pridobili."za pošasti ", nima realizma, vendar bo navdušil ljubitelje fantazije.V fascinantni akciji loviti za najbolj fantastično bitja.RPG, izboljšanje njihovih spretnosti in orožja.
Za tablete in pametne telefone je bil izdan fantastičen simulator ruskega lova. V tridimenzionalni igri lahko greste v gozd na "Nivi", pri tem pa si vzamete lovsko opremo. V »ruskem lovu« lahko na zemljevidu, kjer so prikazani možni cilji, lovimo jelene, zajce, divje svinje in volkove.
Če ste želeli nekaj nenavadnega, lovske igre za slone, bi nosili nosoroge. In še posebej fantastično bo celo omogočilo lov na dinozavre. Raziskovanje poti živali, se lahko počutite kot pravi rezultati. Ne pozabite slediti smeri vetra, da ne boste obveščali plenilcev o vaši prisotnosti. Tudi drugačen je izvirnost igre Carnivores Ice Age, ki pelje igralca neposredno v ledeniško obdobje. Tukaj ne moreš dobiti samo tigra mečarice ali mamuta, če pa imaš srečo - snežaka. Lahko lovite z več vrstami orožja. In izkušnje pridobijo v igri, odpirajo nove, bolj zapletene naloge.

Simulator Duck Hunterja

Nove igre v tej seriji so različne. Ampak tam je in zelo podobna stari igri na predponi - Duck Hunt. Ali je grafika v "Lov na race 4" boljša in zaslon je večji. Razpoložljivi kombinirani sprejemi. In užaljen, ker je udaril lovskega psa na nove ravni igre in nosil oklep. Konec koncev je igralec izdanpuško
Obstajajo tudi mobilne različice podobnih iger, kot so DuckShot, Trophy Hunt in druge. Toda lovski simulator na PC-ju je videti bolj realističen in zahteva več spretnosti. Tukaj je vredno razmisliti o taktikah za prehod na več ravneh. Poleg rac, lahko tudi lov za druge ptice, vpisane v igri:
  • fazani.
  • Gusev.
  • Bič.
  • Turki.
  • Če ne želimo uničiti teh živali, vendar obstaja zanimanje za lov in željo po preizkušanju lastne natančnosti, lahko vedno izberete lovske simulatorje po vaši želji.

    Sorodne publikacije