Igra Stalker: kako postati nesmrtna?

"Stalker" je ena izmed najbolj priljubljenih post-apokaliptičnih računalniških iger našega časa. Veliko ljudi je razmišljalo o tem, kako postati trnalec, ko se je ta trilogija zgodila. Za uspeh boste morali narediti veliko truda. Vendar pa je igranje neverjetno razburljivo, raznolikost likov in quests je impresivna, in velikost igre svetu je preprosto impresivno. In lahko ga raziščete brez ovir (seveda, če ne upoštevate ovir kritično močnih pošasti, ki živijo na teh ali drugih lokacijah).


Vendar pa je vredno pozornosti, da je igra precej zapletena, zato se lahko pogosto ukvarjate s situacijami, ki jih ne morete ugotoviti. V tem primeru bi začeli goljufati, vendar niso v igri, zato se mnogi igralci odločajo, da se morajo naučiti, kako postati Stalker, izključno pravno. Vendar pa je to daleč od primera, in v tem članku boste izvedeli nekaj o nesmrtnosti v tej igri.

Spreminjanje znakovne datoteke

Kako postati stalker, ki ga ni mogoče ubiti? V igri ni nobenih pregledov, zato ne boste mogli preprosto vnesti kode in uživati ​​v popolnem pomanjkanju škode, ki jo je prejel vaš junak. Morali bomo poiskati načine, da gremo. In tukaj boste morali vedeti, da ima ta projekt odprto kodo, kar pomeni, da lahko vsak igralec namesti igro in jo uredi. Zato je za Stalker tako veliko število sprememb. Vendar pa bo ta članek razpravljal o modih, vendar vam bo to pomagalo izravnati pomanjkanje kod.


Za to morate najti datoteko, ki je odgovorna za lastnosti in druge podrobnosti vašega lika. To je datoteka z imenom actor.ltx, ki je v globini mape z igrami, zato jo je lažje najti z iskanjem. Po tem naredite varnostno kopijo v primeru, da gre kaj narobe. No, potem odprite to datoteko z urejevalnikom besedila, zdaj pa morate spremeniti vrednost več posebnih vrstic, da ugotovite, kako postati Stalker, ki preprosto ne more umreti. Vsaka od teh vrstic bo razstavljena ločeno in podrobno, tako da lahko varno spremenite vrednost brez strahu pred kvarami v igri.

Škoda zaradi sevanja

Torej, če želite vedeti, kako postati nesmrtni v Stalkerju: Call of Pripyat, potem morate spremeniti več vrstic kode, ki je odgovoren za vaš lik. In prva vrstica je sevanje_health_v. Odgovorna je za škodo, ki jo vaš lik prejme od sevanja. Sevanje je eden od vaših glavnih nasprotnikov v postapokaliptičnem svetu Stalkerja, ki je lahko veliko bolj strašen kot mutanti ali člani nasprotnih skupin. Če želite v cono hoditi brez posebne obleke, nastavite ničelno vrednost te vrstice. To bo prvi korak k razumevanju, kako postati nesmrtni v Stalkerju. Toda to je daleč od zadnjega koraka, zato boste morali spremeniti še eno linijo, da bi dosegli popolno neranljivost.

Boj

Vsak igralec, ki se želi naučiti, kako postati nesmrten v Stalkerju: Črnobilska senca, mora razumeti, kaj šeen skrivni nasprotnik protagonista skupaj z sevanjem je lakota. Če vaš lik za dolgo časa ne bo imel nič za jesti, potem bo začel jemati zdravje. V skladu s tem jo morate nahraniti ali spremeniti naslednji korak kode.
Tokrat govorimo o liniji sitety_critical, ki opredeljuje kritično raven sitosti, to je, ko lakota začne vplivati ​​na zdravje tvojega junaka. Če nastavite ničelno vrednost, vaš lik nikoli ne bo lačen, kar vam bo omogočilo, da ustvarite naslednji element vaše nesmrtnosti. Kot lahko vidite, to ni tako preprosto, in običajni goljufanje bi bilo veliko bolj prijetno za uporabo. Na žalost v igri ni nobenih goljufij. Torej, če se želite naučiti, kako postati nesmrtni v Stalkerju: Call of Chornobyl, boste morali vložiti veliko truda.

Vpliv vpliva

Upoštevajte, da je v vsaki od treh iger nesmrtnosti enako. Enako velja za večje spremembe, saj temeljijo na kodi baznih iger. Torej, če vas vprašajo, kako postati nesmrten v Stalker: Folk Salt, lahko varno uporabite ta material za odgovor na to vprašanje.
Čas je, da se premaknemo na zelo pomemben trenutek nesmrtnosti, namreč, da udarimo. Kar se zgodi, ko nasprotnik zadane vaš lik, dve vrstici ustrezata zdravju_hit_part in moči_hit_part. Vrednost prvega določa, koliko zdravja se odšteje od vašega junaka, drugo pa, koliko je odšteta vzdržljivost. Oba od teh kazalnikov morate ponastaviti in dobili bosteZnak, ki ne izgubi zdravja pred udarcem ali strelom nasprotnika, ne moti niti svojega duha. Na splošno je to velik korak proti popolni neranljivosti, vendar še vedno ni zadnji.

Krvavitev

Če želite ugotoviti, kako postati nesmrten v "Stalker: Clean Sky", potem morate tudi skrbeti za krvavitev. Nekateri zadetki nasprotnikov ne povzročajo le posebne škode, temveč tudi puščajo rano, ki se celi v določenem obdobju.
In ves ta čas izgubljate kri in s tem tudi zdravje. To je mogoče popraviti s spremembo vrednosti za vrstico bleeding_v. Vse tukaj je prav tako preprosto. Potrebno je samo izničiti vrednost, tako da, ko dobite rano iz njene krvi, ne teče, in zato ne izgubi zdravja.

Velikost ran

Rane lahko obravnavamo na druge načine. Na primer, vsekakor morate biti pozorni na niz min_wound_size, ki je pomembnejši od prejšnjega. V tem primeru morate večkrat povečati vrednost. Zakaj? Dejstvo je, da ta vrednost kaže širino rane, v kateri se šteje, da je ozdravljena in zato preneha krvaviti. Torej, če nastavite maksimalno vrednost, se rana zaceli skoraj takoj po prejemu, tudi če je bila zelo resna.

Stopnja celjenja ran

Drug pristop k ranam vključuje pospeševanje njihovega zdravljenja. V tem primeru bodite pozorni na vrsto rane, ki jo morate ponovno dvigniti. Višja kot je metrika, hitreje se bo vaša rana zacelila. Z lahkoto lahkorazumeti, da se zadnjih treh vrstic ne sme spreminjati hkrati.
Če spremenite enega od teh, boste lahko postali neranljivi za rane. V prvem primeru iz vaše rane preprosto ne bo krvi, zato se ne boste poškodovali. V drugem primeru se bo tudi največja rana takoj štela za ozdravljeno. No, v tretjem primeru se rana zaceli z neverjetno hitrostjo, tako da ne boste imeli časa za izgubo zdravja. Ampak zaradi zanesljivosti lahko vedno spremenite vse tri vrstice, da dobite popoln rezultat.

Psihološko zdravje

No, in zadnji dotik v vaši neranljivosti je psihološko zdravje. Torej, na ozemlju Zone, lahko nekateri mutanti vplivajo na vaš um, s čimer vas žrtev in ubijate neizogibno. Obstaja več načinov, kako se upreti tem silam, vendar je preprosto ponovno uporabiti datoteko z značilnostmi vašega značaja in tam najti vrstico psy_health_v. Če ga nastavite na maksimalno vrednost, se bo vaše zdravje s psionikom okrevalo z izjemno hitrostjo. Torej, tudi najhujši psi-bojevniki ne bodo mogli vplivati ​​na vaš um, vsaj ne boste imeli časa, ker se lahko ukvarjate z njimi, preden začnejo škodovati vašemu umu. Čeprav je to malo verjetno, saj skoraj noben mutant ne bo mogel povzročiti več psevdo-škode, kot se povrne pri največji hitrosti, podani v zadnji vrstici.
To je vse, zdaj je vaš lik popolnoma neranljiv, tako da lahko varno potujete po svetu "Stalkerja" brez strahu pred močnimnasprotnike, brez smrtonosnega sevanja ali celo praznega želodca. Vse to ste že poskrbeli s spremembo datoteke z značilnostmi svojega junaka, da se ne boste bali ničesar drugega. Potujte virtualni svet, nadgradite svojega junaka in zmagajte!

Sorodne publikacije