Epson T50 je cenovno ugodna rešitev za tiskanje fotografij

Odlične tehnične specifikacije in funkcije omogočajo uporabo Epson T50 za izvajanje majhnih podsistemov, katerih glavna specializacija so fotografije, zaradi visoke kakovosti tiska pa ima naraščajoče stroške, vendar je ta pomanjkljivost več kot izravnana s številnimi prednostmi. je kakovost izhodnih slik, slik in fotografij.

Imenovanje fotografskega tiskalnika. Dokončanje

Pri izbiri takšnega tiskalnika fotografij je treba upoštevati dva pomembna trenutka. Ena od njih je fenomenalno visoka kakovost tiskanja dokumentov. Druga je omejena na 2000 strani. Če potrebujete žig zelo kakovostnih fotografij v majhni količini, potem je rešitev, ki se šteje za optimalno primerno za tak primer. Njen komplet vključuje:


 • Foto tiskalnik.
 • Komplet kartuš z blagovno znamko.
 • Navodila za uporabo.
 • Disk.
 • Kupon za jamstvo.
 • Napajalni kabel.
 • Minus njegove konfiguracije je, da ni kabla za preklapljanje vmesnika.

  Papir

  S stališča papirja je univerzalna rešitev "Epson T50". Zmožen je tiskati na skoraj vsako dejansko vrsto medija. Na tem seznamu je tudi navaden papir z gostoto 60-80 g /m 2 in kartonom, fotografskim papirjem in watmanom. Edina omejitev je, da tiskanje na časopisni papir ni dovoljeno zaradi dejstva, da ima gostoto precej nižjo od 60 g /m 2. Vodilni format je A4, lahko pa je tudi na straneh s poljubnimi vrednostmidolžino in širino. Edina omejitev: dolžina ne sme presegati 297 mm, širina pa 210 mm. Tudi v nizu formatov so fotografije z velikostmi od najmanj 10 x 15 do največjega dovoljenega 20 x 25.


  Značilnosti

  Visoka zmogljivost v primerjavi s podobnimi perifernimi napravami se ponaša z Epson Stylus Photo T50. V monokromatskem načinu lahko ta tiskalnik prikaže do 37 strani, barvno število listov pa se poveča na 38. Fotoaparat velikosti 10 x 15 natisne ta tiskalnik z največjo kakovostjo v 15 sekundah. Velikost padca je 15 okvirjev, slike pa se oddajajo v največjem formatu 5760 x 1440. Poraba energije v načinu delovanja ne presega 156 W, raven hrupa v tem načinu delovanja pa je 36 dB.

  Kartuše

  V tiskalnik Epson T50 mora biti nameščenih šest tiskalnih kartuš. Kartuše so lahko tudi z običajnimi in povečanimi zmogljivostmi. V prvem primeru lahko računate na izhod 200 strani in drugi na 400. v tem primeru so:
 • Т0822 /Т0812 - modra.
 • Т0823 /Т0813 - vijolična.
 • T0825 /Т0815 - svetlo modra
 • Т0826 /Т0816 - svetlo vijolična
 • T0824 /Т0814 - rumena.
 • Prva sprememba kartuš ima povečano zmogljivost, druga pa je standardna, in to so oni in omplektuyetsya najprej obravnavati kot del tega materiala Photo Printer. Spet vložki so namenjeni za enkratno uporabo in ponovno napolnite jih ni mogoče. Najboljša rešitev v tem primeru jeIntegracija v mesto stiskanja sistema NPCH. To bo omogočilo maksimalno uporabo takšnega foto tiskalnika z minimalnimi stroški v prihodnosti.

  vmesnik

  Eden od najbolj pomembnih pomanjkljivosti "Epson T50" je le eden od načinov žična povezava. Čeprav je to najpogostejša in najbolj vsestranski USB, vendar je še vedno veliko bolje bi bilo, če kateri koli Wi-Fi ali TCP /IP., da bi zmanjšali stroške in zmanjša proizvajalec ne dopolnjujejo to brizgalni tiskalnik, kot komunikacijskih sredstev. Zato je lastnik foto tiskalniki morali uporabiti samo en možen način pridobivanja informacij. ta nadzor orodje sistem bo temeljil na najbližje računalniku.

  Co. ystuvachi tiskalnika. Stroški

  skoraj popolnoma brez vsake pomembne pomanjkljivosti tiskalnikom Epson T50 ". Lastniki do slabosti v svojih pregledov vključuje samo pomanjkanje NHR boste morali kupiti posebej in nato samostojno prilagoditi. Seveda, ta operacija preveč težko nič, in ji dajejo tudi novice računalniški strokovnjak, vendar bi bilo bolje, če bi bil prvi tak sistem vgrajen v foto tiskalnik. Toda prednosti te rešitve so veliko večje. Med njimi je možnost tiskanja na skoraj vsak medij, visoka hitrost izpisa, fotografska kakovost izvorne dokumentacije. Stroški takšnih fotografski tiskalnik danes je 8000-9000 rubljev. Tudi pri nakupu je treba dodatno kupiti sistem NHR, katerih vrednost v razponu od 800.

  Povzetek

  Epson T50 se ponaša z ne tako impresivnimi zmogljivostmi glede na sodobne vodilne tiskalnike fotografij, ki imajo širši obseg komunikacij in hitrejše delovanje, cena pa je praktično enaka in v večini primerov imajo vgrajen sistem NPC-jev, ki ga ni treba kupiti, zato, če primerjate junaka tega pregleda z najnovejšimi modeli fotografskih tiskalnikov, je bolje kupiti najnovejše, a če pogledate situacijo na tiskarskem trgu pred 2-3 leti, je bil Epson Stylus Photo T50 eno najboljših foto tiskalniki.

  Sorodne publikacije