A1369 MacBook Air Notebook. Značilnosti in specializacija

Apple A1369 MacBook Air iz Apple je bil uradno uveden leta 2011. Takrat je imel napredne specifikacije in dovolil rešiti vse naloge. Zato ga je mogoče varno pripisati računalniškim sistemom premium razreda. To so njegovi glavni parametri in ta majhen material je posvečen.

Specializacija

MacBook Air funkcije A1369 vam omogočajo, da v letu 2011 rešujete vse programske naloge. Vendar se je zgodovinsko zgodilo, da se računalniška tehnologija tega uglednega proizvajalca najpogosteje uporablja pri obdelavi grafičnih informacij, tiskarstvu in drugih področjih, ki zahtevajo veliko virov. Ta računalniška platforma ima ustrezno programsko opremo. Specifikacije strojne opreme tega odličnega računalnika v času izdaje so popolnoma primerne za izvajanje tako dovršene programske kode. Zato se je tak prenosnik v veliki meri spremenil pri izvajanju najbolj zapletenih izračunov.


Paket

Seznam dobave A1369 MacBook Air vključuje naslednje:
 • prenosni računalnik.
 • Polnilnik.
 • Akumulatorska baterija.
 • Navodila za uporabo.
 • Disk z programsko opremo za prenosni računalnik.
 • Garancijski kupon.
 • Vloga operacijskega sistema v tej računalniški platformi je MacOS. Prvotno je nameščen na prenosnem računalniku. Potem ko uporabnik pridobi tak računalnik, prejme že pripravljeno mobilno delovno mesto.

  Potrebne ključne značilnosti

  Upoštevajte, da obstaja več generacij in sprememb v tem modelu prenosnega računalnika. V istem pregledu, ki temelji na tretji generaciji Core i5 mikroprocesorja. V tem primeru specifikacije za MacBook AIR A1369 kažejo na prisotnost procesorja Intel Core i5-2557M. To je energijsko učinkovit dvojedrni čip. Vključuje dva fizična jedra. Najnovejše tehnologije omogočajo NT, da podpira do štiri tokove podatkov. Velikost predpomnilnika čipa je 3 MB na tretji ravni. Njena frekvenca pa se lahko spreminja od 1,7 do 2,6 GHz. Paket toplotnih čipov je 17 W. To je za normalno delovanje in precej kompakten hladilni sistem.


  Vrsta RAM - DDR3. Njegova prostornina je 2 GB. Diskovni podsistem je predstavljen s pogonom SSD. Skupna velikost slednjega je 128 GB. Tudi za sistemsko programsko opremo in specializirane programe bo dovolj prostora na disku. Toda za igre tega obsega morda ne bo dovolj. Toda prisotnost diska SSD vam omogoča povečanje zmogljivosti računalnika kot celote. Kot grafično kartico je podprt model HD Graphics 3000. Seveda se ta hitri pospeševalnik sprva ne more pohvaliti. Toda za obdelavo grafičnih informacij o njenih virih bo vsekakor dovolj, in s takšno programsko kodo se bo popolnoma spopadel. Miniaturna diagonala zaslona v modelu A1369 MacBook AIR je 13 ". Specifikacije so označene z ločljivostjo 1440 x 900.

  Stroški

  V tem novem stanju tega modela ni mogoče kupiti. Od trenutka je bil odstranjen iz proizvodnje in preteklostinjegova predstavitev je zastarela. Zato lahko kupite le uporabljene osebne računalnike A1369 MacBook Air. Pregled različnih mest trgovanja kaže, da je takšen računalnik mogoče kupiti za 18000-20000 rubljev.

  Ustreznost

  Vse od začetka prodaje je prenosni računalnik MacBook Air modela A1369 zastarel. Njegova zmogljivost vam ne omogoča več obvladovanja kompleksne kode. V bistvu je to trenutno mobilna delovna postaja začetne ravni. Zato je nakup takšnega računalnika danes povsem neprimeren. Prav tako so lastniki takšnih prenosnih računalnikov čas, da razmislijo o posodobitvi svojega delovnega mesta in nakupu novega prenosnega računalnika.

  Mnenje lastnikov

  Lastniki A1369 MacBook AIR poudarjajo naslednje prednosti:
 • Visoka zmogljivost.
 • Kompaktne dimenzije.
 • Udobna in ergonomska oblika. In to je posebnost vsake elektronske naprave podjetja "jabolko".
 • Dolga življenjska doba baterije.
 • Napredna programska platforma, ki je najbolj primerna za obdelavo grafičnih informacij ali za izdelavo obrazcev za elektronsko tiskanje.
 • Vendar so slabosti tega prenosnega računalnika naslednje:
 • zastarela strojna platforma. Ta naprava je bila izdana leta 2011 in od takrat se je paleta izdelkov že večkrat posodabljala. Enako velja tudi za Appleovo elektronsko opremo.
 • V času izdaje je bila v osebnem računalniku dokaj visoka cena. Zdaj, seveda, je znatno padla, vendar še vednoostaja visoka. In za isti znesek danes lahko kupite naprednejše prenosne računalnike v smislu učinkovitosti in tehničnih specifikacij manj znanih proizvajalcev.
 • Zaključek

  V času objave A1369 je bil MacBook Air dejansko visoko zmogljiv računalniški sistem. Komponente strojne in programske opreme vam omogočajo, da v tistem času rešujete vse naloge. In še zdaj takšen računalnik še vedno omogoča zagon aplikacij za primarni in srednji razred. Toda z obsežno programsko opremo, ki je intenzivna, se morda ne bo mogla spopasti. Ampak še enkrat, prenosniki, ki so v uporabi za več kot pet let, so zastarele naprave. Zato bi morali njihovi lastniki zdaj poskrbeti za posodobitev svoje računalniške platforme. Toda nakup takšnega prenosnika po daljši uporabi ni zelo priporočljiv. Njeni pogoji uporabe so neznani, obraba nekaterih komponent pa je lahko precejšnja, to pomeni, da lahko tak računalnik v vsakem trenutku prinese svojega lastnika. Seveda, če želite zamenjati nekatere elemente, kot so trdi disk in hladilni sistem, lahko razmislite o nakupu takšnega računalnika. Ampak še vedno v procesu delovanja, lahko obstajajo različne težave.

  Sorodne publikacije