Kako očistiti "Ipad": vse skrivnosti

Uporabniki pripomočkov "apple" opozarjajo, da je pred kratkim kupljen "Airpad" ali "iPhone" deloval neverjetno hitro, vendar se naprava sčasoma začne "utopiti". Pred nekaj leti je bil spomin na 32 gigabajtov dovolj za ogled videov, igranje iger. Zdaj pa so aplikacije začele zasedati veliko več prostora. Sporočanje v kurirjih, milijoni fotografij - vse to absorbira spomin z neverjetno hitrostjo. In en dan preden se vsak uporabnik sprašuje, kako očistiti spomin "Ayapade", tako da naprava deluje tako hitro kot po nakupu? O tem bomo razpravljali v tem članku.

Odstranimo nepotrebno smeti

Pogosto prenesemo aplikacije in jih namestimo, pozabimo nanje. Če ne uporabljate tega ali drugega programa, ga je vredno odstraniti iz naprave. Fotografije in videoposnetki so najbolje shranjeni v »oblaku«. Kakovost fotografiranja se izboljšuje z vsakim dnem, večpredstavnostne datoteke postajajo vse bolj zapletene, kar ne vpliva na hitrost "Ayapa" na najboljši način. Storitev Apple iCloud je zelo uporabniku prijazna: uporablja se lahko za samodejno shranjevanje datotek.


Programska oprema z imenom PhoneClean dobro očisti tableto od nepotrebnih datotek in smeti. Program je plačljiv, vendar ga lahko s pomočjo ključnega generatorja hekirate, ICleaner Pro pa je ena najbolj učinkovitih aplikacij za čiščenje pomnilnika "Ayuda", vendar ima en velik minus - namestitev je možna samo z Jailbreakom. Prednost programa je, da vam lahko pomaga upravljati celoten datotečni sistem. Uporabno skrbnoodstrani nepotrebne elemente iz globin tablete in poveča spomin v povprečju za 30%.

"Airpad" zavira: kako očistiti napravo, da jo vrne na prejšnjo hitrost?

S pomočjo računalniškega priključka Lightning in iTunes lahko hitro in učinkovito očistite pripomoček Preden lahko očistite Apple, morate izpolnjevati naslednje zahteve:
 • Namestite iTunes na računalnik ali MacBook.
 • Kupite kabel Lightning.
 • Torej, kako očistiti "Aypad" od smeti? Oglejmo si korak za korakom:
 • S kablom Lightning povežite napravo z računalnikom. Prijavite se v iTunes, nameščen v računalniku.
 • Treba je pripraviti geslo za kopirane datoteke. To storite tako, da izberete možnost »Šifriraj lokalno kopijo«.
 • Ko je geslo nastavljeno, iTunes samodejno ustvari varnostno kopijo. Če se postopek ustvarjanja kopije ne zažene samodejno, lahko preprosto kliknete možnost »Ustvari kopijo zdaj«. To bo trajalo nekaj časa.
 • Morda boste morali izklopiti funkcijo Find Finder. To je zelo preprosto: pojdite na nastavitve, nato pa v iCloud izklopite možnost »Ipad«. To storite tako, da vnesete geslo za »Oblaki«. Ko morate klikniti na "Finish" v oknu iTunes in znova kliknite "Create a copy now".
 • Zahteva se za izbiro na novo ustvarjene varnostne kopije. Kliknite gumb »Obnovi« in vnesite geslo za dostop do varnostne kopije.
 • iTunes bo takoj začel postopek obnovitve. Po zaključku operacije bodo vse datoteke in informacije v isti obliki kot prejpomnilnik postane več.
 • Pred čiščenjem iPad-a je priporočljivo preveriti količino začasnih datotek, ker je odvisno od tega, koliko prostora je na disku sproščeno po nadgradnji. Postopek je treba izvesti približno enkrat na pol leta, saj bo v tem času na napravi zopet prišlo do smeti, ki bodo negativno vplivale na delo "Ipad".


  Kako se znebiti neuporabnih aplikacij

  Kako očistiti "Aypad" je preprosto, samo z odstranitvijo programov, ki niso uporabljeni ali izgubili pomembnost:
 • Z dolgim ​​klikom na ikono aplikacije, da jo izberete. Po tem kliknite križ, da ga izbrišete. Treba je upoštevati dejstvo, da vgrajene aplikacije Apple ne bodo uspele.
 • Lahko greš na glavne nastavitve, nato v "Oblak". Prikaže se možnost »Upravljanje«. Vsi programi, ki jih je mogoče izbrisati, se prikažejo v očeh.
 • Na koncu morate ponovno zagnati napravo.
 • Brskanje po Safariju

  Brskalnik shrani vsa gesla in podatke o straneh, kar negativno vpliva na hitrost »Ipad«. Kako očistiti napravo v nekaj sekundah z odstranitvijo predpomnilnika brskalnika? Preprosto morate ponastaviti vse podatke, ki so bili shranjeni v osnovnih nastavitvah.

  Najboljši programi za čiščenje pomnilnika "ipad"

  Nekateri programi so plačani, vendar z njihovo pomočjo lahko ne samo pospešite delo pripomočka, temveč ga tudi zaščitite pred virusi. Na voljo za brezplačen prenos. Po programuČe želite namestiti računalnik, morate nanj priključiti tablični računalnik. Zaženite aplikacijo za čiščenje in kliknite "Začni skeniranje". Lahko izbrišete začasne datoteke in shranjena gesla. Informacije bodo obdelane v nekaj minutah. Ko je skeniranje končano, morate klikniti na "Počisti" - in vse nepotrebne datoteke bodo izbrisane. Hkrati se pomembni podatki nikjer ne izgubijo.
 • Akumulatorski zdravnik. Program ne bo samo odstranil nepotrebnih vsebin na tabličnem računalniku, temveč bo tudi prihranil baterijo pred hitrim praznjenjem. Programska oprema je preprosta in enostavna za uporabo: kliknite zavihek »Počisti predpomnilnik« na zavihku »Pomnilnik«. Začelo se bo optično branje, v katerem bodo zaznane začasne datoteke, ki jih želite izbrisati. Po odstranitvi smeti bo program pokazal, koliko prostega prostora se je pojavilo na "Ayapi".
 • iMyfone Umate. Program iz tabličnega sistema varno odstrani informacije, s katerimi ste se odločili deliti. Možno je izbrisati začasne datoteke in temeljito očistiti "Aypad" v primeru, če je naprava ponovno prodana drugi osebi in se bojiš, da bodo tvoje fotografije in videoposnetki uporabljeni v dvomljive namene.
 • Zaključek

  Zdaj veste, kako očistiti "iPad" in pospešiti delo tabličnega računalnika. Vendar je treba upoštevati, da je treba predpomnilnik brskalnika očistiti enkrat v nekaj mesecih, sicer se ne moremo izogniti naslednji mumifikaciji sistema.

  Sorodne publikacije