Najboljši model iphone ": ocena pametnih telefonov Apple

Menijo, da so "iPhone" najboljši telefoni na svetu. Kaj potrebuje uporabnik? Stabilnost, funkcionalnost, trdnost. To predlagajo razvijalci Apple. Podjetje uporablja sodobne podrobnosti, najnovejše tehnologije in inovativne možnosti. Glavna značilnost pametnih telefonov je, da delajo na operacijskem sistemu iOS. Ima zanimiv vmesnik, veliko funkcionalnost. Članek bo pregledal oceno modelov "iPhone".

iPhone 6S Plus: šesto mesto

Cena telefona se začne pri 41 tisoč rubljih. Ta telefon ima najboljšo vrednost. Začenši s "šestimi", je bila v seriji pametnih telefonov razdeljena na navadno različico in "plus" spremembo. Zaslon je majhen - samo 5,5 cm. Ločljivost zaslona je 1920 x 1080. Telefon ima zmogljivo baterijo, čudovit modul kamere. Senzor v napravi je enak kot v "šestih". Telefon ima optično stabilizacijo, ki omogoča fotografiranje in snemanje videov čim bolj kakovostno. To vam omogoča snemanje fotografij ne samo čez dan, ampak tudi ponoči.


Treba je opozoriti, da obstaja standardna vtičnica za slušalke, ustrezni stroški, optična stabilizacija in dobra kakovost prikaza. To je zaradi teh pluse, da je bil šesti najboljši v rating "iPhones".

Pregled "Iphone 6S +"

Težko je razlikovati telefon od zunaj "iPhone 6+" na zunanji strani. Debelina naprave je 73 mm, teža naprave je 192 g. Telefon je prejel kovček iz aluminija 7 tisoč. serije Zato se naprava šteje za visoko trdnost. Pametni telefon se prodaja v temno sivi barviton, srebro, zlato, rožnato zlato. Zaslon je 5,5 cm. Ločljivost je 1920 x 1080. Svetlost telefona je 500 cd /m 2. Vendar pa je ta številka nekoliko višja - 560. Zaslon ima antirefleksni premaz, zato napravo udobno uporabljajte. Poleg tega na zaslonu ni prstnih odtisov. Zaščitno steklo je močno, vendar se lahko pojavijo majhne praske.


Kar zadeva strojni del, telefon deluje na procesorju A9 s hitrostjo 184 GHz. RAM je 2 GB, vgrajeni pa 163264 128 GB. Baterija - 2750 MAG.

iPhone 7: peto mesto

Strošek pametnega telefona je 40 tisoč rubljev. Ta telefon velja za najboljšega v svojem segmentu celice, v skupni oceni "iPhones" pa je bil peti. Telefon ima dva modula kamere, ki lahko zagotovita dvojni optični zoom. Digitalni zoom - 10x. Zaslon ima diagonalo 5,5 cm. Ločljivost - 1920 x 1080. Emna Battery. Ena od prednosti je dobra avtonomija, ločljivost zaslona in dvojna kamera.

Pregled Aiphone 7

Zaslon ima diagonalo 4,7 palca. Ločljivost zaslona 1334 x 750. Svetlost zaslona 625 cd /m 2. Pokritost je veliko boljša kot v drugih "Eifflovih". Vsi odtenki so videti precej sitni. Kot je za avdio, ta telefon ima stereo zvočnike. Kaj je super V prejšnjih pametnih telefonih so bili zvočniki skupni. Poganja A10 4-bitni procesor, 64-bitni. Frekvenca je 234 GHz. Količina RAM-a je 2 GB. Prodanih je več modifikacij pomnilnika - 32128256 GB. Kapaciteta baterije - 1960 mag. Kamere so močne.Glavni - 12 Mp, ima optično stabilizacijo. Odtenki slike so čim bolj svetli. V temnih pogojih, kamera ne prinaša, čeprav veliko hrupa.

iPhone 6S: četrto mesto

Cena telefona je 30 tisoč rubljev. Ta telefon je po mnenju mnogih potrošnikov najboljši predstavnik v segmentu, ki ima popolno ravnovesje med kakovostjo in ceno. Zato je med štirimi najboljšimi v oceni "iPhones". Lastniki telefona "iPhone 6" se je pritožil, da se naprava pregiba v žepu. Pri različici S se to ne zgodi. Izdelana je iz aluminija 7000 serije. Procesor M9. Zahvaljujoč njemu se je razširil funkcionalni "Siri". Naučila se je, kako določiti lastnikov glas. V telefonu se je pojavila funkcija 3D Touch. Zahvaljujoč temu, sistem prepozna moč klikanja na zaslonu. Ta telefon ima edinstveno kamero. Ima modul 15 MP. Kamera je sposobna zajeti gibanje predmeta, kar vam omogoča, da naredite fotografijo "v živo". Pogosto v pregledih pišejo, da pametni telefon napiše dober video kot 4K. Telefon ima zanimivo funkcijo. V načinu sprednje kamere lahko svetlost zaslona povečate na največjo možno raven. To ustvari učinek sprednje bliskavice. Naprava deluje na dual-core 64-bitnem procesorju. Zahvaljujoč temu, telefon ostaja eden najbolj iskanih.

Pregled "Iphone 6S"

Zakaj "AIFON 6" ni dosegel ocene, ampak njegova različica S je bila četrta? To je posledica lastnosti naprave. Telefon ima 4,7-palčni zaslon. Dovoljenje 1334 x 750. Naprava deluje na frekvenci procesorja A9 - 1,8 GHz, količina RAM - 2 GB. Kamera je dobila dvojni vložekobjektiv, 12 resolucija milijona slikovnih pik, lahko posnamete video, kot 4K. Šibkejši sprednja kamera - 5MP. Obstaja bralnik prstnih odtisov. Baterija - 1715 mAh. Notranji pomnilnik 16 GB do 128. Prodaja naprava v roza, zlato, srebro, prostora sive barve. Debelina naprave 71 mm in težo - 143 gramov.

iPhone 7+: tretja

Povprečni stroški telefona - 50 tisoč rubljev.. Naprava je najbolj primeren za vse "iPhone" v. V razvrščanja tretjino. Ta telefon je bolj napredna kamera, stereo zvočniki, zaslon. Poleg tega je delovanje na najvišji možni ravni. Mehansko tipko "Home" je bil nadomeščen s sledilno ploščico. Družba opustila standardni priključek za slušalke in tako prihranite prostor za druge sestavne dele. "Siri" je prejel dodatne funkcije. To je lahko rezervirate prenos hotela denar in tako naprej.

Pregled "iPhone 7+"

Zakaj ta "iPhone", na lestvici je tretja? Pametni telefon deluje na A10 procesor, katerega frekvenca je 1,4 GHz. Njegov nastop na najvišji ravni, v resnici pa ima zmogljive funkcije. Naprava deluje nekajkrat hitreje kot njegov predhodnik. Velikost zaslona - 5,5 centimetrov.

Telefon ima senzor kamere do 12 milijonov slikovnih pik. Dvojni objektiv. Poleg tega, da je dvakratni optični zoom. Chambers je prejela optično stabilizacijo. Glavna kamera lahko ustvarite video z ločljivostjo 3820 x 2160 (4K). Kamera na sprednji strani telefona je prejel 7 milijonov slikovnih pik modul. Telefon dobil 3 GB RAM-a. prodaja lahkopoiščite spremembe na 32128 in 256 GB. Baterija ima kapaciteto 2900 mAh. Pametni telefon je zaščiten pred vlago in prahom. Lahko se potopi globoko v meter, vendar ne več kot 30 minut.

iPhone SE: drugo mesto

Strošek pametnega telefona - 25 tisoč rubljev. Šteje se, da je najboljša v svoji moči in funkcionalnosti. "AIFON SE" v ratingu je na drugem mestu. Mnogi kupci menijo, da je ta telefon eden najboljših v svoji cenovni kategoriji. Predstavljen je v letu 2016. Programska oprema, nameščena na njej, bo pomembna še nekaj let. Procesor A9 deluje na dveh jedrih s frekvenco 1840 MHz. RAM 2 GB. Vse sodobne igre bodo na tem telefonu brez izgube kakovosti. Posodobljeno kamero je treba označiti. Ločljivost - 12 Mp. Posnamete lahko 4K video. Ima podporo za brezkontaktna plačila. Baterija z zmogljivostjo 1624 MAG in notranji pomnilnik - 32 GB.
Prednosti vključujejo ustrezen notranji pomnilnik, komunikacijske module, kakovost slike, podporo za brezkontaktna plačila in visoko zmogljivost.

Pregled "iphone SE"

Dostavljeno v škatli v belih odtenkih. Komplet vsebuje napajalnik, vtičnico za slušalke, slušalke, sponko za sedem kartic in nalepke. Telefon je izdelan iz aluminijeve zlitine z visoko trdnostjo. Deformiranje telesa pametnega telefona je težko. Na vrhu in na dnu so stekleni vložki, ki olajšajo prenos signala. Gumbi na telesu se sčasoma ne zožijo, se jih enostavno pritisne in klikne. Telefoni so na voljo za prodajorazlične barve: sivo, srebrno, zlato in rožnato zlato. Mimogrede, ta naprava pogosto ima visoke položaje na lestvici telefonov. "Iphone SE" resnično navdušuje z razmerjem med funkcionalnostjo in ceno. Naprava tehta 113 gramov. Telefon je lahek, dobro v roki. Z lahkoto se prilega v vsak žep. Zaslon ima ločljivost 1136 x 640 premera - 4 palce. Največja svetlost je 500 cd /m 2. To je dovolj za uporabo naprave na sončen dan. Poleg tega deluje senzor osvetljenosti. Zaslon ima oleofobni premaz. Zaradi tega prstni odtisi ne bodo ostali na zaslonu. Zaslon ima varnostno steklo. Omogoča preprečevanje prask. Naprava deluje na dvojedrnem procesorju A9 (64-bit) in koprocesorju M9. Urna frekvenca je 184 GHz. RAM 2 GB. Na tej napravi bo težko igrati sodobne igre. Če želite poimenovati pametni telefon kot najboljšo igro, ne more biti. Zaslon je premajhen, vendar je zmogljivost dovolj za delo s sodobnimi aplikacijami. Cenovna kategorija je majhna, zato je ta napaka popolnoma upravičena. V oceno nizkocenovnih "iPhone" bi moral dati častno prvo mesto, vendar je v splošni oceni nagrajen le drugi. Telefon je na voljo v več različicah pomnilnika: 163264 in 128 GB. Mnogim kupcem svetujemo, naj bodo pozorni na najnovejšo različico. Telefon je dolgo padel v ceni, in kot osnovno različico je padel v ceno, in najmočnejši - 128 Gb.

iPhone X: prvo mesto

Prvo mesto naj bi postavil telefon, ki zdaj zaseda vodilni položajo prodaji. Njegova povprečna cena - 70 tisoč rubljev. Zakaj je ta naprava vključena v oceno najboljših "iPhones", lahko razumete iz spodaj opisanih informacij. Naprava nima robov. Velikost zaslona je enaka velikosti zaslona iPhone 8+, vendar je velikost nekoliko manjša. Zato so udobne za uporabo z eno roko. Mnenja pravijo, da zaslon na mrazu ne utripa in se ne izklopi. Ni veliko barvnih možnosti, ampak steklena torbica, in to je prednost. Pogled je odličen. Domači ključi ne obstajajo več, upravljanje z gibi je dodano. Procesor naprave - A11. Naprava deluje precej hitro, takoj za tistimi napravami, ki delujejo na Snapdragon 845. Telefon ima možnost brezžičnega polnjenja. Sprednja kamera deluje bolje kot glavna kamera. Dodan skener za zaznavanje obrazov.

Pregled "Ayfon X"

Telefon je dobil zanimivo ime "Iphone Ten". Zaslon je 5,8 cm. Tip zaslona je OLED. Zaradi te rešitve je proizvajalec lahko povečal življenjsko dobo baterije. Zaslon nima praktično nobenih meja, minimalne na obeh straneh in na dnu. S to rešitvijo se izognete nenamernim klikom na zaslonu. Zaradi prisotnosti štirikanalnih senzorjev osvetlitve je avtomatska kontrola svetlosti na najvišji ravni. Zaslon ne "stisne" v oči, poglej ga udobno. Procesor - A11. Deluje z dvojedrnim nevralnim sistemom, ki omogoča prepoznavanje osebnega skenerja. Veliko uporabnikov, ki odgovarjajo na vprašanje, kateri "iPhone" je boljši, ocena nujno vključuje X in ga postavite na prvo mesto.

Sorodne publikacije