Vixice.com: pregledi, funkcije in možnosti zaslužka

Dvoposteljna hipe vixice.com, katere pregledi so zbrani v tem članku, se je začela 3. maja letos. 29. junij so vsa plačila prenehala. Odzive vlagateljev, ki so sodelovali s spletnim mestom in so prepričljivo izrazili svoja čustva, je mogoče opisati kot medsebojno izključujoče. V tem članku se ne obravnava trdovratnih komentarjev, ki so zapuščeni inkognito in so sestavljeni iz kaotičnega niza besed. Razlog za pisanje naslednjega besedila je bila izjava nekega nekdanjega uporabnika vsebine, ki je bila obravnavana tukaj, ki je povedal, da je zaslužil dober posel in v projekt pritegnil nove vlagatelje. Ta oseba ima negativne povratne informacije na spletnem mestu vixice.com zaradi pomanjkanja ozaveščenosti o začetkih spletnih trgovcev.


Preden se lotimo pripovedi, je treba najti eno pomembno podrobnost.

Kaj je hype?

Spletni trgovci uporabljajo angleško kratico HYIP (High Yield Investment Programme) za sklicevanje na finančne piramide, ki se imenujejo investicijski projekti. Ustvarjanje haip projekta je preprosta stvar in po informacijah, zbranih na enem od tematskih projektov, to storijo tudi amaterji. Kupil sem poceni hype skript (program z nizom jasnih navodil), spremenil vmesnik, poplavil strežnik, vezal elektronske plačilne sisteme - in pripravljen!

Načelo hipijev, kot je vixice com. Mnenja o plačah

Najtežja naloga, ki jo morajo rešiti lastniki na novo zgrajenega investicijskega projekta, je, da prinesejo prvovlagateljev. Izkušeno elektronsko poslovanje, na primer, se v te namene uporablja tako imenovano visoko spremljanje ali spremljanje dejavnosti starih in novih podobnih vsebin.


Ko se je projekt https://vixice.com pojavil na spletnem mestu, so bili odgovori nekaterih uporabnikov, ki so bili registrirani na tej strani, med prvimi, ki so predlagali, da vlaganje v hyipa, ki je trajalo le nekaj dni, že ima veliko dobička In nekdo, ki se je komaj registriral in vplačal, je takoj izgubil nadzor nad lastnim računom. Pri komuniciranju z drugimi nezaslišanimi vlagatelji, uporabnikom, ki so izgubili denar na projektu, so predlagali, da bodo ljudje, ki so napovedali uspeh, dosežen med sodelovanjem z obravnavanim haipijem, verjetno upravljavci tega projekta. Tudi če je res, takšni napadi niso dokaz goljufije na vixice.com. Pregledi neimenovanih uporabnikov, ki se skrivajo za avatarji, je težko obravnavati kot argument. Mimogrede, pravi investicijski projekti, kot se je izkazalo, se zelo razlikujejo od ponaredkov (ponarejanja). Vmesnik resničnega haikua je praviloma intuitiven in vsebina besedila ne vsebuje črkovanja in drugih napak.

«Spletna stran ne plača! Prevara! «

Prevara (beseda izhaja iz angleške prevare -" goljufija "," ponarejanje ") se imenuje goljufiv projekt, ki je prenehal (ali celo ni začel) plačevati prispevkov. Možni kandidati za ta status so tudi projekti, ki so se izkazali že na začetku svojega obstoja, vendar so šli v stečaj(ali zamude pri plačilih) v neki fazi njihovega razvoja.
Vsebina, o kateri se razpravlja, na primer, je "nepričakovano hitro" zgrabila ". Medtem ko so potencialni vlagatelji vprašali forume: "Kdo je delal na vixice.com/ru? Kaj so pregledi? Pays ali ne? ", Na partnerstvo virov je bilo že opombo:" Spletna stran ne plača. Prevara! “

Kakšna so tveganja takih projektov?

Hipi, katerega razprave o forumih in tematskih vsebinah celo posredno uporabljajo besedo "prevara" (SCAM), so namerno obsojene na stečaj. Pour svoj denar na takem mestu bo odločil, kot da neizkušen novinec. Strokovnjaki ne priporočajo vlaganja v hype prevara, saj je verjetnost izgube denarja za tak projekt 99%. Sodeč po pregledih strani vixice.com (razprava o delu hipijev je potekala na enem od tematskih blogov sredi maja letos), so zamude pri plačilih na depozite potekale deset dni po odprtju haipy. Vendar pa to ni preprečilo, da bi mesto izstopilo skoraj mesec in pol. Eden od dejavnikov je ime goljufivega projekta: pritožbe o neplačevanju obresti izvirajo od začetnika. Ali lahko začetnik, zaradi svoje nevednosti, "ne pritisne gumba?" Seveda bi lahko! Pomanjkanje znanja neprofesionalcev, ki si prizadevajo zaslužiti v industriji, ki je ne poznajo, je enako nič, bo uporabljala več kot ena generacija profesionalcev.

Strokovno mnenje

Da bi zagotovili zaslužek na enem od teh območij, se je treba po mnenju izkušenih podjetnikov prijaviti na projekt takoj po njegovem odprtju. Zaslužite praviloma tiste, kibil med prvimi. Zakaj? Ker so tovrstna območja kratkotrajna. Seveda obstajajo izjeme, vendar jih je malo, in samo izkušeni vlagatelji jih lahko zaslužijo. Stanje z vixice.com (pregledi prevaranih vlagateljev - pričevanje) je bolj izjema od pravil. Znano je, da veliko uporabnikov te hipoteze, ki so se registrirali skoraj takoj po njenem začetku, niso prejemali prihodkov in niso mogli vrniti svojih prispevkov, saj so jih računi blokirali.
Torej po katerem načelu se razvijajo hipiji? Medtem ko skupina uporabnikov, ki so položili svoje prve obroke, uspešno prejmejo obresti od svojih naložb in pohvalijo lokalnega administratorja na vseh spletnih mestih, ki so jim na voljo, postopoma kupuje oglaševalski prostor v ustreznih forumih in drugih tematskih vsebinah. Zgornje informacije so bile najdene na enem od internetnih projektov, namenjenih vlaganju.

Kje poiskati novega?

Izkušeni vlagatelji ne priporočajo novoustanovljenim podjetjem na spletu, da dvakrat vlagajo v isti projekt. In če je situacija taka, da boste morali izbrati med več naložbenih lokacij eno, svetuje raje ali hipije z nizkimi dohodki (ta vrsta vsebine naložb se šteje za najbolj "izvedljivo"), projekt z najbolj prilagodljivim načrtom naložb, ki zagotavlja "zamrznitev" depozita za minimalno obdobje. Dobiček je priporočljivo prikazati takoj, ko je ta možnost na voljo, tudi če je na voljo več centov. Za začetnika, sramežljiv dva ali trikrat vTedensko pojdite na spletno stran, da poberete cent cent, "morski psi" izgledajo kot potencialna žrtev. Iz uporabniških komentarjev so prostovoljno prenesli simbolični znesek na račun pristanišča v oblaku z bonusom vixice.com, znano je, da nikoli niso čakali na izplačila. Poleg tega se niso mogli prijaviti v svoje račune.

S pomočjo e-poštnih sponzorjev ni vredno iskati napotnic

. V želji, da bi dobili kar se da hitro napotitev, oglašujejo svojo povezavo v plačanem surfanju. Nekatera spletna mesta omogočajo svojim uporabnikom, da zgradijo napotitveno omrežje s poštnimi sponzorji (spletna mesta, ki plačujejo za ogled spama), kršitelji prepovedi pa neusmiljeno prepovedujejo.

Nihče ni imun na izgube

V življenju vsakega vlagatelja je bilo nekaj primerov, ko se je upravitelj spletnega mesta, na katerem je vložil denar, skril v neznani smeri, pri čemer je z njim prevzel celotno blagajno. Poleg tega ni bil vedno razlog za let banalnega pohlepa. V večini primerov (še posebej pred novim letom in na predvečer poletnih počitnic), administrator spletnega mesta, preprosto "iz nosu" s stalnim tokom sredstev, samo predanih živcev. Mimogrede, ljudje, ki jih lahko imenujemo "morski psi" e-trgovine, v tem pojavu ne vidijo ničesar izrednega. Vsi se prej ali slej "raztopijo" v globinah svetovnega spleta, ne da bi pustili nič drugega kot "majhne ribe", ampak tudi izkušene "morske pse".

Hip je tveganje!

Vendar pa naZa krivce za skrbnike morate biti prepričani, da vzrok prepovedi ni bil nepazljivost samih uporabnikov. Mimogrede, obstaja veliko dejstev, ki kažejo na nepozornost vlagateljev. Na primer, niso vsi vlagatelji vedeli, da je donosnost prihodkov mogoča šele po prenosu računa, čeprav so bile te informacije objavljene na nekaterih (vendar ne vseh!) Partnerskih blogih in so še vedno prosto dostopne. V pogovoru o tveganjih ne moremo niti omeniti, da mnogi podjetniki na spletu, ki želijo hitreje obogateti, padajo v prevaro, uporabljajoč nepoznavanje začetnikov. Izračunavanje lažnih lažnih besed je preprosto: oseba, ki nima informacij, lahko reče karkoli in zaradi pomanjkanja alternativnih virov bo moral verjeti besedi "mentor". Poleg tega so viri na straneh, na katerih poteka razprava o strani vixice.com, in odzivi nekdanjih uporabnikov haipy v obilo izključujočih se "navodil", katerih bistvo je podano spodaj.

Vsakdo ima resnico

Hyip vixice.com ni nič drugačen. Pregled in povratne informacije, ki jih je pripravil posamezni sodnik in njegovi člani, ki jih najdemo na enem od partnerskih blogov, kažejo, da večina vlagateljev novic najprej izračuna projekt s svojimi sredstvi in ​​nato začne iskati pogoje za pridobitev dohodka. Pregledi, ki so jih napisali nekateri vlagatelji, ki so se odločili zgraditi omrežje za napotitev, namesto da bi pomagali novincem razumeti, nasprotno, jih le zmedejo. Glede na en vir za vsako pridobljeno napotitev, stran plača bonus(za uporabnika, s katerim je registrirani partner registriral novinec) 5 gigachehs (znotraj spletnega mesta se vsa poravnava izvede z uporabo lokalne valute ali zmogljivosti). Poleg tega prejemnik prejme 15% prihodkov od napovedi prvega reda (to je od dohodkov uporabnikov, ki jih je osebno zahteval) in 5% dohodka od napotitev druge vrstice (uporabniki, ki so jih povabili napoteni registrirani v prvi vrstici). Po mnenju drugega vira uporabnik, ki je povezan s partnerskim programom, prejme 5 zmogljivosti (domača valuta, brez katere ni mogoče financirati) za vsakega sodelujočega partnerja. Enak znesek, pod pogojem, da je zaslužen znotraj mesta, lahko udeleženec prinese v svojo virtualno denarnico.
Lastnik enega od partnerstev trdi, da se lahko z možnostjo umika obresti na depozit samo vlagatelji, ki so prenesli status računa na drugo raven, na svojem notranjem računu zberejo vsaj 10 $. Informacije o tem, kako so te informacije predstavljene na vixice.com, katerih pregledi so opisani v tem članku, niso možni, ker je vsebina odstranjena iz iskalnika.

Bistvo zaslužka

Zaradi kratkega pregleda vixice.com, ki ga je izvedel eden od projektnih partnerjev za njihove napotitve, je znano, da je hajp obljubil svojim vlagateljem 3% na dan, to je zelo skromno nagrado tudi za pomembne naložbe. Da bi več zaslužili, so morali biti udeleženci aktivni pri pridobivanju novihuporabniki, z drugimi besedami, zgradijo svojo referenčno omrežje. Vsakemu, ki se je pravkar prijavil na spletno stran začetnik, je bil po navedbah istega vira dodeljen zagonski bonus - 1 $ ali 100 zmogljivosti, ki bi jih podjetnik novice lahko uporabil za pristanek (za pridobivanje denarja).

Hip Vixice je prenehal plačevati, vendar obstaja zavarovanje.

Glede na informacije, ki so bile najdene na svetovnem spletu, je 29. junija spletna stran prenehala plačevati obresti na depozite. Če menimo, da so informacije, ki jih je predložil napotitelj, lastniki obravnavanega naložbenega projekta dali možnost, da plača svoj denar izgubljenega denarja, odškodnino, ki jo namerava izplačati, tako da razdeli določen znesek med napotitvami. Za pridobitev zavarovanja mora napotitelj dokazati, da je bil s tem sodnikom povabljen na projekt in odredil refleks, da je vsaj enkrat v projekt vložil sredstva in izgubil določen znesek po klopi. Med vsemi uporabniki, ki so izpolnili zahteve za napotitev za vse predmete in so jih opravili v predpisanem roku, pravi vir, so vsi zavarovalni zneski razdeljeni.

Preverjanje spletne strani vixice.com in ocene o njej v rankW

Po podatkih, ki so bili objavljeni na servisu rankW.ru, do danes hype vixice.com obstaja in ga sistem ocenjuje na približno 28988641 dolarjev. Vsak dan obišče več kot štirideset tisoč edinstvenih obiskovalcev.
Znano je tudi, da se 764 uporabnikov, registriranih v socialnem omrežju Facebook, pozitivno odzovejo na vixice.com, dnevni prihodki spletnega mesta pa so približno 805 $.

Sorodne publikacije