Šef "Mafia 2" - Carlo Falcone. Opis in iskanje znakov

"Mafia 2" postal najboljši prodajalec na svetu pustolovščina bandit demontažo in sicilijanske mobsters. Konec koncev, so vsi atributi uspešne igre, zanimivo parcelo, enostavno igranja in lepe grafike in edinstveno atmosfero, pri čemer se je v celoti potopitev v avanturo. Liki v igri - to je druga zgodba. Za vsako od njih ima značaj in karizmo, ki je še posebej izrazito v šefa sicilijanske mafije - Carlo Falcone. O tem človeku in se bo razpravljalo v našem pregledu.


Biografije značaj

Carlo Falcone je prišel v Ameriko iz Sicilije leta 1913. Zelo hitro, ta gangster mafija pridobil ugled v okolju in je postal eden od ključnih šefi iz klana Morrety. "Prepoved" mu je prinesla še večjo korist, saj v tem času Carlo vodil podzemni trgovino z alkoholom, ki mu je dal priložnost, da se še dodatno povečati svojo verodostojnost. V istem obdobju Falcone srečal z Eddie Scarpa, ki je sodeloval pri zagotavljanju tihotapljenja iz Kanade. Leta 1933 je ambiciozna Carlo conspires Frank Vinci, odstraniti iz svoje poti Thomas Morettijevo. Po usmrtitvi Falcone je postal glava družine, in z sprtih klanov je prejel trajnega miru.

Srečanja z značajem

Med igro vašega junaka le trikrat lahko pogovorite s Carlo Falcone. V prvih dveh srečanjih, ki jih dobite v bližini nalogo, bodo vse druge naloge, ki jih kažejo Eddie Scarpa. Slednji je vaše sporočilo bo imelo za posledico ambiciozenpožar Konec koncev, bo na neki točki Carlo "naročil" vas, in da bi preživeli bodo morali odpraviti šefa sam. To se bo zgodilo, ko se boste vi in ​​vaši prijatelji zamenjali s prometom z drogami, kar vam bo prineslo veliko težav s kitajskimi triadami. Poleg tega bo to podjetje stalo vse svoje prijatelje, ker nobeden od njih ne bo preživel.


Mimo mafije 2: Carlo Falcone ali Skozi trnje do zvezd

To iskanje je zadnje poglavje igre. V tej misiji mora protagonist, Vito Scarlett, uničiti svojega sovražnika, kar je Carlo Falcone. "Mafia 2" nam bo dala priložnost, da plačamo račune, vendar še vedno morate doseči to točko. Prehod te misije se bo začel kot običajno - iz telefonskega klica. Na čelu z Eddijem, ki pravi, da šef čaka v svojem observatoriju. Oblekli smo se in pobegnili iz hiše. Na ulici se bomo srečali z osebo, ki "vljudno" prosi, da pride v avto. Inside, čaka na "presenečenje" - lastna oseba Lea Galanteja. Vito v družbi Henryja in Joeja je močno prečkal pot do gangsterskega sveta. In zdaj je eden izmed treh že mrtev, drugi pa morajo iti za njim zaradi svojih napak. Leo pa daje Scarlett možnost, da ostane živ, ampak za to bo treba odstraniti Carla Falconea. Mafija 2 uspešno opravi to nalogo, ker jo tam potrebujemo. Izstopimo iz avtomobila in vzamemo kateri koli avto. Na tem prevozu pridemo do glavne destinacije.

O pristopih k sovražniku

Ob prihodu gledamo video: stražar bo potreboval razorožitev in šele natosrečanje s šefom. Ampak imaš druge načrte, zato moraš vse ustreliti. Mimogrede, to še ni glavna bitka - navsezadnje čakate na veliko bolj vznemirljivo streljanje. Za požar boljši od gredice - ta predmet bo postal odlično zavetje, iz katerega boste lahko ubili nasprotnike, hkrati pa ostali v relativni varnosti.
Po čiščenju prehoda nadaljujte. Plezanje po stopnicah, ne pozabite na previdnost, saj ima ta prostor okroglo obliko z majhnimi izboklinami, kar je prikladno za skrivanje ne le vas, ampak tudi nasprotnikov. Ne pozabite skriti takoj, ko vidite sovražnika in začnite streljati iz zavetišča. V tej bitki je bolje uporabiti puško - puško kratkega dosega.

V notranjosti observatorija

Ko hodite po krogu in pridete na pravo mesto, ne izgubite pozornosti. V notranjosti Carlo Falcone zaseda druga skupina varnostnikov. Po streljanju pojdite na prva vrata v desno. V sosednji sobi čakate na drugo skupino nasprotnikov. Po čiščenju sobe pojdite na stopnice. Nato se morate ukvarjati s ostrostrelcem, ki pristane na strehi, po katerem lahko greste na balkon. Levo boste videli stopnišče, ki vodi do izhoda na strehi. Na tem mestu bi morali biti zelo previdni, ker borec, ki je sedel zgoraj, ne prihrani granate. Torej, po naslednji eksploziji, hitro teči gor in kopanje svoje nasprotnike s svincem. Ko stopite v stik s stražarjem, sledite kupolastemu prostoru, ki se nahaja na desni.
V tebiboste našli zvite stopnice. Na dnu se morate takoj skriti za zavetiščem, ker se vam novi del nasprotnikov približuje. Streljanje bo vezano. Pojdite iz sobe v sobo, skupaj z uničenjem vseh na poti, dokler ne pridete do dvojnih vrat - to je kraj in bo postal končni v prehodu te misije.

Konec šefa mafije

V tej sobi se boste soočili z zadnjim streljanjem z močnimi nasprotniki, vključno s šefom - Carlom Falconom. Mafia II je igra, v kateri lahko med bitko vedno najdete zatočišče, zato se prepričajte, da boste našli dobro mesto. Za vas ne bo lahko, saj je osebna straža sovražnika presenetljiva in sam, kljub starosti, je mobilen in sposoben dobro ukrepati.
Po zmagi izstopite iz stavbe opazovalnice, kjer boste čakali na avto Leo. Pojdi do nje v avtu, nato pa se bo začel zadnji video, iz katerega boste izvedeli, da Joe "ni šel za uslugo" in da boste ostali edini preživeli med svojimi prijatelji. Na tem žalostnem koncu se ta izjemna igra konča.

Sorodne publikacije