Pametni telefon HTC U11: funkcije, opis, pregledi

HTC - ena prvih podjetij, ki je uvedla pametni telefon na Android OS. Večinoma zanima lupina Sense. Njegov vmesnik je bil najbolj primeren v primerjavi z drugimi napravami. Toda čas se je iztekel in razvijalci nenehno izboljšujejo Android, zato so pametni telefoni HTC postopoma izgubili svojo edinstvenost. Povpraševanje po njih se je začelo zmanjševati. Dejstvo je, da je proizvajalec obdržal dokaj visoke stroške, ko so konkurenti redno izdelovali funkcionalne naprave z dostojnimi značilnostmi in, kar je najpomembnejše, po dostopni ceni.


Spomladi leta 2017 je HTC uvedel novo vodilno pobudo. Mnogi verjamejo, da želi proizvajalec s tem modelom ponovno pridobiti nekdanji ugled. Seveda bo čas povedal, kaj bo še dlje, in zdaj je novost edinstveno zanimiva za napredne uporabnike. In treba je opozoriti, da lahko pripomoček res preseneča. Pri izbiri opreme za napravo, proizvajalec ni Sting. Kaj je res vredno HTC U11?

 • Cena. Po preučitvi značilnosti stroškov 45-50 tisoč rubljev izgleda precej ustrezno.
 • Oblika. Podjetje je opustilo običajni slog, da daje prednost eksperimentalnemu videzu.
 • Kamera. Odlična optika z vrhunsko zmogljivostjo.
 • Produktivnost. Zmogljiv procesor v kombinaciji z veliko količino pomnilnika RAM.
 • Izgled inovativnih pripomočkov

  Pregled modela HTC U11 se mora začeti z zasnovo. Podjetje je korenito spremenilo svoj stil. Ta model je eksperimentalen z popolnoma novimsmer oblikovanja. Vodilni ima stekleno lupino, ki se polije v različnih barvah. Za dosego takšnega učinka se je izkazalo, da odraža površino ogledala.


  Presenečeni kupci? Definitivno tako. Ampak, ali je ta odločitev postala uspešna, zgovorno povedano v pregledih. Vsi lastniki trdijo, da je lepota stavbe mogoča, medtem ko ni v rokah. V samo nekaj minutah postane površina stekla zrcala popolnoma umazana. Odstranjevanje prstnih odtisov in maščob ni tako enostavno, zato je pametni telefon HTC U11 najbolje nositi v žepu. Gladke različice - modra in črna. Poleg teh barv je proizvajalec predstavil tudi vzorce z belim, modrim in rdečim telesom. Kar se tiče slednjega, mu je bila všeč šibka polovica človeštva. Izgleda svež, svetel in originalen. Oblika telefona je raztegnjena. Širina 75 mm, njegova višina doseže skoraj 154 mm. Na žalost, razvijalci niso opustili okvir zaslona, ​​ki je precej debela. Po mnenju številnih uporabnikov so "maščobni" minus. Upoštevajte, da ima zaslon širino samo 68 mm, debelina okvirja je 35 mm. Proizvajalec je poskušal storiti vse, da bi se izognili podobnosti z drugimi vodilnimi. Uporaba pametnega telefona ni bila zelo primerna. Drsnik bo moral biti nadzorovan le z dvema rokama. Če tvegate, je zelo verjetno, da se naprava izpusti. Obstaja še ena točka, na katero je treba paziti. Ohišje naprave je odporno na vlago. Proizvajalec je uvedel standard IP67. Kaj to pomeni? Teoretičnopametni telefon lahko potopite v vodo na globini do enega metra za največ 30 minut. Ne boji se prahu. Torej, če se nenadoma pojavi v pesku, ni potrebno skrbeti, da majhni delci prodrejo v notranjost.

  Značilnosti zaslona

  Kateri zaslon je nameščen na telefonu HTC U11? Značilnosti zaslona so očitno impresivne. Po diagonali v 55? ločljivost je WQHD (2560 x 1440 slikovnih pik). Takšni kazalniki so vredni vodilne pobude. Na zaslonu se uporablja matrika Super LCD. Dovoljenje je veliko. Gostota slikovnih pik je 534 ppi. Slika je prikazana jasno in podrobno. Tudi oboroženi s povečevalnim steklom je nemogoče upoštevati "kvadrate". Uporabljeno zaščitno steklo je Gorilla Glass 5 (3D). Treba je omeniti, da je proizvajalec popolnoma zavrnil uporabo plastičnega tesnila. Točno ni znano, za kaj je namenjeno. Toda uporabniki verjamejo, da je ona tista, ki lahko ublaži vpliv vpliva med padcem. Učinkovitost take odločitve je vprašljiva, zato odsotnost takega tesnila ni zamenjala lastnikov tega modela. Steklo se približa kovinskemu robu, ki izgleda odlično. Zaloga svetlosti je dovolj za udobno delo tudi pod neposrednimi sončnimi žarki. Barve na zaslonu so prikazane realistično. Vidni koti so elegantni, z močnim naklonom minimalnih sprememb.

  Kamera

  V HTC U11 so lastnosti kamere vredne spoštovanja. Glavni je zasnovan na matrici z 12 milijoni slikovnih pik. Senzor - UltraPixel 3. Obstaja optična stabilizacija in bliskavica. Fotoaparat je popolnoma osredotočen zahvaljujoč sistemu samodejnega ostrenja UltraSpeed. V svoji učinkovitosti ni vredno dvomiti. Vsese zgodi v nekaj sekundah. Presenetljivo je, da tudi osvetlitev ni ovira za fokusiranje. V dobrih pogojih so slike visoke kakovosti: odlične podrobnosti, raven izpostavljenosti je pravilna. Ostrina, za razliko od vodilne znamke "Sassung", je optimalno izbrana. Prav tako ni zasičenosti cvetja in popačenja vzdolž robov. Videoposnetki so posneti kot 4K. V tinkturah lahko znižate dovoljenje. Video način uporablja zvočni ton.
  Sprednja kamera tudi ni razočarala lastnikov. Temelji na 16-megapixelnih modulih. Na kakovost fotografij ni komentarjev. Slike so odlične pri vsaki razsvetljavi. Edina stvar, ki bi jo lahko izboljšali, je povečati ostrino. Videoposnetki so narejeni z ločljivostjo 1080p.

  Učinkovitost

  HTC U11 ima v skladu s kriterijem učinkovitosti topo. Deluje na zmogljivem 8-jedrnem čipu Qualcomm Snapdragon 835. Procesor je 10 nm. Sklop ukazov se izvaja v skladu z arhitekturo ARMv8-A. Ta procesor v eni sekundi bo naredil ogromno ukrepov, ki potrjujejo urno frekvenco na 2450 MHz. Sistem je 64-bitni, ki lahko obdeluje 8 bajtov na cikel. Kolikšna je količina "RAM-ov", ki so jih razvijalci razvili za tako zmogljiv procesor? Za prodajo sta na voljo dve različici. Prva je 4 GB. Ta sprememba ima vgrajeno shrambo za 64 GB. Ta različica se običajno imenuje "junior". "Starejša" sprememba bo uporabnikom dala 6 gigabajtov RAM-a. In koliko je vgrajeni pomnilnik v tej različici HTC U11? 128Gb! Ta količina je dovoljcelo najbolj zahtevnim uporabnikom. Poleg tega so razvijalci namestili hibridni pladenj. Namesto ene kartice SIM lahko vstavi pomnilniško kartico, kar poveča kapaciteto pomnilnika na 256 GB. O hitrosti pripomočka ni komentarjev. Lahko rečemo, da je sposoben "leteti" celo na najtežjih igrah.

  Programska oprema

  Če želite opisati funkcije telefona HTC U11, morate govoriti o operacijskem sistemu. Brez njega je pripomoček samo "opeka". Naprava temelji na trenutni različici Androida. Gre za "sedem" (Nougat). Seveda je Sense UI trdna lupina nameščena na vrhu sistema. Tiste stranke, ki stalno uporabljajo telefone te blagovne znamke, ne bodo opazile nobenih sprememb. Oblikovanje je preprosta, prilagodljiva nastavitev. Bilo je prijetno vsem lastnikom. Poleg tega so pregledi poudarili prisotnost treh pomočnikov: Amazon Alexa, HTC Companion in Google Assistant. Na voljo je tudi posebna aplikacija Boost +, ki vam omogoča optimizacijo sistema in brisanje pomnilnika. Storitev Under Armour je našla pot tistim, ki radi delajo fitnes.

  Edge Sense

  Pregled HTC U11 bo nepopoln, če ne bo govoril o eni blagovni znamki "chip". Gre za Edge Sense. Stranske površine telefona so opremljene s posebnimi senzorji, ki reagirajo na tisk. Na primer, če želite aktivirati svetilko, morate enkrat pritisniti na rob. Izključite ga lahko s ponavljanjem tega dejanja. To funkcijo lahko preprosto nastavite. Proizvajalec je napovedal regulacijo stopnje pritiska, namestitev vseh aplikacij in funkcij. Definitivno za uporabnikeTa odločitev mi je bila všeč.

  Avtonomija

  HTC U11 (128Gb /64Gb) žal ni bil zadovoljen s pogoji trajanja baterije. Model ima 3000 mAh baterijo. V bistvu je za 20 ur trajanja baterije pripomoček dovolj. Vredno je poudariti možnost hitrega polnjenja, s katerim lahko polnite telefon na 100% v samo 15 urah.

  HTC U11: pregledi

  Na koncu pregleda bomo pregledali mnenja lastnika. Konec koncev, to je na podlagi katerih lahko dajete resnično oceno pripomočka. Za začetek, ugotovite, kaj ni všeč v tem modelu. Najprej gre za neprosojno stavbo. Nemogoče je uporabiti pametni telefon brez pokrova, sicer ga boste morali nenehno brusiti s krpo. Obstajajo tudi neskladnosti glede širokega zaslona. Osupljivo obdobje avtonomije naprave ni zadovoljilo lastnikov. Nekateri so opazili, da je med igricami težko ogrevan. Ampak morate plačati poklon, pametni telefon ne stoji niti v tem stanju.
  Zdaj pa ugotovimo, da uporabniki pripisujejo prednosti HTC U11:
 • Cena. Stroški različice 4/64 GB je približno 45 tisoč rubljev., In spremembe 6/128 GB - do 50 tisoč rubljev.
 • Standard zaščite IP67. Telefon se ne boji vlage in potopitve v vodo.
 • Krmiljenje s pritiskom na stranske ploskve.
 • Čudovita ločljivost kamer in zaslonov.
 • Visokokakovostni zvočnik.
 • Prefinjen vmesnik lupine.
 • Visoka zmogljivost.
 • Sorodne publikacije