Kako v živo oddajati "Instagram"? Priporočila

Instagram je stalno razvijajoča se družbena mreža. Ena od novosti je prenos v živo. Prej je bila na voljo samo na "Facebook" in "Periscope". Če pa je ciljna publika večinoma v Instagramu, jo povlečete na druge strani. Verjetno prav to je spodbudilo razvijalce tega programa, da ustvarijo oddaje v živo. Kako v živo oddajati "Instagram"? Preprosto in razumljivo. Za to se uporabljajo stare storitve v obliki zgodb, vendar je donos na to vrsto promocije višji.


Pojav direktnega estra. Inovacije

Prenos v živo na omrežju z imenom Instagram se je pojavil šele leta 2017. V večini pametnih telefonov se je ta novost pojavila s posodobitvami februarja. Pred tem se uporabniki sploh niso spraševali, kako se pretakati v živo. V "Instagramu" lahko postavite svoje zgodbe, torej majhne posnetke, ki so izginili v 24 urah, to je na dan. V živo so se prav tako razvili prenosi. Torej, če ta funkcija sprva ni bila ohranjena, so razvijalci omogočili ta korak. To pomeni, da zdaj vsi uporabniki, ki niso mogli ali niso imeli časa, da bi gledali nekoga, lahko to storijo v enem dnevu. Če imate vprašanje o tem, zakaj ne morete sprejeti v živo "Instagram", je vredno preveriti, ali so bile vse posodobitve prenesene in nameščene. V nasprotnem primeru mora služba pravilno dovoliti postavitev svojih zapisov, vključno z uporabo nove funkcije.


Kaj je prenos v živo?

Pred razumevanjem, kako odložiti program "Instagram" v živo, je treba pojasniti, kaj je ta nova funkcija. V bistvu gre za neposredno komunikacijo z uporabniki, naročniki in ciljno publiko. Pretakanje v živo lahko traja do ene ure. Ves ta čas lahko uporabnik pokaže svojim naročnikom nekaj, da z njimi vodi dialog. Po drugi strani pa lahko na drugi strani pametnega telefona postavljajo vprašanja, ocenjujejo uspešnost.

Kako oddati "Instagram" v živo?

Za začetek prenosa v živo morate najprej vnesti svoje zgodbe. Fotoaparat se bo prikazal pred uporabnikom. Toda če začnete streljati zdaj, bo vse šlo samo v zgodovini. Na dnu zaslona pa je seznam dejanj. Prav tako lahko najdete vrstico "v živo". Kako ustreliti to akcijo v "Instagram"? Samo s pritiskom na to tipko. Zdaj lahko vse, kar se bo govorilo na fotoaparatu, pride v živo. Zato se mora uporabnik pripraviti na negativnost naročnikov. Vendar pa se lahko zapis prekine kadarkoli. Prav tako lahko zdaj shranite pretakanje v živo. Če želite to narediti, morate na koncu prenosa klikniti na gumb »Shrani«. Ta zapis lahko ponovno postavite v zgodovino, kjer bo na voljo drugim uporabnikom na dan. To je dobra izbira za tiste, ki niso imeli časa za gledanje posnetka. Vendar pa so udeleženci v dialogu prepozni zaradi očitnih razlogov.

Kako se lahko uporabniki odzovejo na prenos v živo?

Kakšna je razlika med publikacijami te vrste? V trkuuporabniki. To pomeni, da lahko v tej funkciji naročniki:
 • Določijo besede.
 • Pustite pripombe.
 • Zdi se, da so te možnosti vedno na voljo. Toda obstajajo razlik. Da, izdajatelj lahko bere sporočila s komentarji in takoj spremeni nit zgodbe, odgovori na vprašanja uporabnikov. Ko se nauči, razume, da je na pravi poti. Lahko tudi skrijete komentarje. To pomeni, da uporabnik ne bo videl zapisov drugih uporabnikov. To je priročno, ker komentarji običajno zapolnijo večino zaslona tako, da skrijejo pregled.

  Opozorila o radiodifuziji

  Pozitivni pomen predvajanja v živo lahko imenujemo tudi dejstvo, da so prikazani predvsem med seznamom uporabniških zgodb. Poleg tega, če je uporabnik trenutno v omrežju, prejme pojavno sporočilo, v katerem navaja, da se je prenos v živo začel z določenim uporabnikom. Kako čim bolj učinkovito uresničiti program "Instagram" v živo? Upoštevajte čas. Konec koncev, ne more vsak gledati video v delovnem času. Še ena neizpodbitna prednost je, da z zanimivo predstavitvijo video materiala lahko bistveno povečate ciljno občinstvo. To je pomembno za tiste, ki vodijo svoj blog ali oglašujejo kateri koli izdelek.
  Kako snemati v živo program "Instagram"? "Android" ali drug sistem - ni pomembno. Nova funkcija deluje uspešno na vseh modelih.

  Sorodne publikacije