Call of Duty: Black Ops: Sistemske zahteve, Misije, Goljufije

Na razstavah iger na srečo se vsako leto rodi na ducate računalniških iger. Nekateri postanejo kulturni, drugi pa ne uspejo končati svojega obstoja. Vsakdo pridobi svojo zgodbo, igro in sistemske zahteve. Call of Duty: Črna ops je bila všeč takoj. Gre za to igro in pogovarjali se bomo še naprej.

Game

To je tridimenzionalni strelec, ki vam omogoča, da se potopite v realnosti bitk prve osebe. Treyarch je delal na igri, vendar je bil aktiven v Activisionu. Napovedana novost v letu 2010. Takrat je bila že sedma zgodba serije Call of Duty. Sistemske zahteve Black Ops so bile precenjene, zato so se nekateri igralci takoj odrekli upanju, da bodo spoznali strelca.
Tisti, ki so imeli močne osebne računalnike, so že na prvi dan prodaje hiteli kupiti igro. Zaradi tega je bilo danes prodanih 5 milijonov izvodov. Takrat je projekt zlomil vse zapise in postal najbolj prodajan v zgodovini, pred eno od že izdanih iger Call of Duty: Modern Warfare 2.

Igranje

Preden se naučite sistemskih zahtev Call of Duty : Black Ops, poglejmo igrivost. Morda danes nekdo ne ve ničesar o tej igri. Zato bodo naslednje informacije koristne za takšne igralce. Že na predstavitvi je postalo jasno, da bo strelec igralcu dal vse, kar želi. Gledalci so videli eksplozije, granate, skripte itd. Sprva se je pojavilo vprašanje, kaj je novost drugačna od prejšnjih delov. Kljub temu je igra zanimala občinstvo. Razvijalci so poudarili nove tehnologije, ki so postale osnova za določene proceseprizori, prikazujejo nove načine, perks, orožje, nagrade itd.

Sistemske zahteve

To je glavna točka, ki zanimajo igralce. Nekateri, kot je bilo že povedano, je bil razočaran. Leta 2010 so bile te številke nadpovprečne. Zato ni vsakdo lahko užival v igri v celoti.
Zahteve Call of Duty: Black Ops so pokazale, da je projekt mogoče namestiti na operacijski sistem: Windows XP, Vista in 7. Osnovni procesor je bil model, ki ni bil slabši od Intel Core2 Duo E6600 ali AMD Phenom X38750. Grafične kartice bi morale biti modeli NVIDIA GeForce 8600GT ali ATI Radeon X1950Pro z zmogljivostjo pomnilnika 256 MB. Priporočamo 2 GB RAM-a in več kot 12 GB prostega prostora na trdem disku. Poleg tega sta bila potrebna podpora za DirectX 9 in podpora za internetno povezavo.

Raznolikost

Ta projekt je bil predstavljen na več načinov. Multiplayer je sestavil veliko različnih nalog za ekipno ali posamezno igro. Uporabite lahko lokalno omrežje ali internet. Obstajal je tudi co-op način za štiri igralce. Razvili so sistem perkov. Glede na izbiro igralca lahko svoj virtualni lik opremite z različnimi lastnostmi in veščinami. Uvedena je posebna igralna valuta, imenovana COD točke. Lahko bi ga zaslužili z opravljanjem nalog ali zmagovalnih tekem. Za ta denar je igralec kupil novo orožje, dodatne misije, module, kamuflaže, predpise itd.

Misija

Kot je bilo že omenjeno, je igralec lahko vodil misije Call of Duty: Black Ops. Njihovo veliko število. Na primer, "Operacija 40", glavni lik, kipostal Alex Mason, zahteval, da gre na Kubo, da bi ubil Fidela Castra.
Akcija "Vorkuta" je protagonista poslala v ZSSR v delovno taborišče. Moral je pobegniti od tam. Mimogrede, to ni edina naloga, ki je igrala igralca v ZSSR. V "posebni nalogi" je igralec odšel na Baikonur, da bi uničil raketo in ubil Dragovicha.
Kampanja ZMU je razdeljena na dva dela. V njem je več glavnih junakov. Ta naloga prisili igralca, da se preseli v Yamantau (ZSSR) in v drugem delu raziskuje bazo, najde Steinerja in evakuira. Zanimiva misija imenovana "Revival". Razdeljen je tudi na dva dela. Prvi protagonist je Mason, v drugem - Hudson. Oba morata priti na otok renesanse (ZSSR). Prvi prihaja ob 22.30 in mora ubiti Steinerja, drugi pa 30 minut pred tem dogodkom. In Hudsonova naloga je odrešitev Steinerja.

Nadaljevanje

Dve leti kasneje je Call of Duty: Black Ops 2 izšel v valu uspeha, v seriji pa je bil že deveti obrok, vendar je veljal za nadaljevanje zgodbe Call of Duty: Black Ops. Prvič je bil izdan jeseni 2012. Pred začetkom vsake misije je bilo mogoče izbrati dve orožji, moduli zanje, eksplozive in perks. Na neki točki pred igralcem je bila izbira, ki je bila odvisna od prehoda.

Call of Duty: Black Ops 2 je dobil tudi zadane skupine. Takšne misije so prevzele nadzor in interakcijo med vojaki in odredi. Igralec mora oddati naročila, AI pa enostavno in preprosto uniči nasprotnika, če pade v območje vidljivosti. Parcela v drugem delunekoliko spremenjena. Glavni lik je bil sin Alexa Masona. Njegov cilj je iskanje morilcev. Poleg tega ima številne naloge, saj je del protiteroristične skupine.
Misije v ruski različici Call of Duty: Black Ops 2 lahko razdelimo v dve skupini. Prvi je niz za posamezne akcije. Tukaj je lahko glavni lik David Mason in njegov oče ter nekaj likov. Obstaja tudi drugi del misij za stavkalno skupino, katere značaj je skupina "Galebi".

Pomoč

Za tiste, ki gredo skozi breme in hoče uživati ​​v zgodbi, obstajajo kode. Call of Duty: Black Ops odpira ogromno priložnosti za igralce, še bolj pa to goljufija. Po internetu lahko iščete popoln komplet z veliko "ugodnostmi". Obstaja možnost samostojnega zbiranja pomožnih kod za vas, kar bo olajšalo prehod. Da, lahko postaneš neranljiv, uporabiš načine letenja ali preideš skozi stene, nastaviš neskončno strelivo, povečaš hitrost igralca ali dobiš vse orožje, ki je v igri.

Sklepi

Igra Call of Duty: Black Ops je res postala kult. Izkazalo se je, da je prodajalec plošč. Nekateri ljubitelji serije Call of Duty verjamejo, da obstajajo boljši deli, vendar statistika kaže nasprotno.
Analitiki razvijalcev so sprva dvomili, da bi ta igra lahko prehitela Call of Duty: Modern Warfare 2. Izpostavili sta dva glavna razloga: razvoj drugega studia in kritike tiska. Vendar se je zgodilo, kot se je zgodilo. Že po začetku prodaje je po 24 urah objavljeno, da je igra rekorder. ZaDan je bil vreden 360 milijonov dolarjev v prodaji iger. Medtem ko je prejšnji rekorder zbral 310 milijonov, je priljubljenost projekta rasla vsak dan. Po tem je začel proizvajati dodatne izdelke. Obstajajo krmilniki, namenjeni Call of Duty: Black Ops, miški in drugim pripomočkom za igre na srečo. Malo kasneje so se raztezali majice, majice, slušalke in celo avtomobil Jeep.

Sorodne publikacije