GIGABYTE GA-P35-DS3L: specifikacije, pregled gonilnikov in matične plošče

Značilnosti GIGABYTE GA-P35-DS3L pripiše dodatni rešitev v računalniško platformo LGA775 s. Ta sprememba matično ploščo je vsestranski komponenta in omogoča računalnikov za ustvarjanje kakršne koli ravni. To je bil njen zmogljivosti in se bo osredotočil na tem majhnem tehnični pregled.

Razporeditev

Tehnični GIGABYTE GA-P35-DS3L, kot je bilo že navedeno, je ta model postavljen kot rešitev povprečje sistemske plošče. V številko modela vodilni proizvajalec računalniške strojne opreme, je bolj funkcionalne rešitve z višjo vrednostjo, katerega namen je ustvarjanje visoko zmogljivega računalništva. Slednje vključujejo Ultimate Gaming PC, grafičnih postaj in strežnikov tudi v ekonomskem razredu. Obstajajo matične plošče z minimalnimi lastnostmi, integrirano grafiko in nizko ceno. Take naprave so najbolje uporabiti pri pripravi pisarniški računalnik.


obravnavati v tem pregledu odločitev temelji izključno med tema dvema razredov matične plošče. Kot rezultat, je najbolje, da uporabite razreda igre motorja (nominalno proizvajalec dodeljuje S-serija, ki je postavljen kot igralec izbiri) ali multimedijskih centrov, ki so specializirani za video šifriranjem, na primer. Tako kot v prvem in v drugem primeru, na podlagi tega plačila lahko ustvarite zelo, zelo dober sistem za enoto z razumno ceno in dostojno funkcionalnosti.

Dokončanje

Skromen celoten sklop te komponente računalnika. Proizvajalec je na ta seznam vključil naslednje komponente:
 • GIGABYTE GA-P35-DS3L.
 • Vozniki, zapisani na CD-ju. Prav tako lahko najdete več pripomočkov za diagnosticiranje in dokumentacijo.
 • Navodila za uporabo.
 • Vmesniški kabli za preklapljanje pogonov za shranjevanje SATA in IDE.
 • Jeklena plošča, ki se uporablja za sestavljanje računalnika.
 • Garancijski kupon.
 • Ključni minus zgoraj navedenega seznama je odsotnost posebnih adapterjev, ki bi vam lahko pomagali uresničiti napajanje novih pogonov SATA. Praviloma je vključen v seznam dobav v podobnih računalniških komponentah. V tem primeru proizvajalec iz neznanega razloga ni dodal sistemske plošče.


  Layout

  Ta matična plošča je velikosti 12 "x 9.6". To pomeni, da se izvaja v formatu ATX polne velikosti. V zgornjem levem kotu so nežno združeni komunikacijski priključki in vrata. Malo desno od njih so polprevodniški kondenzatorji CPU napajalnega sistema. Skoraj v samem središču zgornjega dela plošče je priključen procesorski priključek LGA775. Desno od njega so pomnilniške reže, priključek za napajanje in FDD pogoni za povezovanje pogonov. Pod priključkom za procesorje se nahaja nabor čipov "north bridge". Na vrhu je aluminijasti radiator. V središče naprave je nameščena stroga reža za namestitev diskretnega grafičnega sistema. Tudi pod njo se odstranijo drugipriključki za pritrditev zunanjih krmilnikov. Desno od njih je v tekstolitu "južni most" čipset. Skupaj z njimi obstajajo tudi komunikacijski porti pogonov v formatu IDE in seveda SATA. Poleg njih je komplet komunikacijskih priključkov za priključitev sprednje plošče sistemske enote.

  Nabor čipov. Specifikacije

  Specifikacije GIGABYTE GA-P35-DS3L kaže, da temelji na nizu sistemske logike podjetja P35 podjetja Intel. "Severni most" v tem primeru ima isto ime in "južni" - ICH9. Kodno ime za ta nabor čipov je BearLake. Ta čipov je bil uveden leta 2007 na računalniški razstavi Computex. Nominalno je ta sklop sistemske logike zamenjal i965 in podprl skoraj vsak procesor za LGA775.

  Vrste CPA

  Značilnosti motherboard GIGABYTE GA-P35-DS3L točko za podporo te modeli CPU:
 • Chips vstop ravni serije Celeron (model z razvojnim imenom Conroe) in Celeron D, ki se uporablja samo pri ustvarjanju pisarniških delovnih mest.
 • mikroprocesorji vstop ravni Pentium 4 (vključno družine nosilni HT Prescott, Cedar mlinov in Prescott-2m), Pentium D in Pentium dvojedrni. Takšne procesorje so odlične za vstopne igralne sisteme, ki jih je mogoče najti v vtičnici te matične plošče.
 • Core 2Duo čipi so temeljili na najsodobnejši arhitekturi po standardih iz leta 2007 in omogočali zbiranje osebnih računalnikov srednjega razreda. Zagotovili so večjo zmogljivost in jih je mogoče najti tudi v procesorjupriključek obravnavane računalniške komponente.
 • Vodilna serija CPU Core 2 Extreme Quad se lahko namesti tudi v vtičnico te plošče. Ampak tukaj je skromen sistem moči ne omogoča, da bi povečali potencial teh polprevodniških rešitev. Zato je v povezavi z njimi izjemno redka.
 • OZP

  Matična plošča GIGABYTE GA-P35-DS3L je opremljena s krmilnikom RAM-a. Slednji je del čipov in je zasnovan tako, da deluje v povezavi z OPTIONAL DDR2 pomnilniškimi moduli. Priporočene frekvence čipov so lahko 533/667/800 /1066MHz. V zadnjem primeru zagotavlja najvišjo zmogljivost. Največja količina OPERATIVNEGA pomnilnika je omejena na 4 GB.

  Komunikacijski niz

  Tipičen seznam pristanišč za priključitev zunanjih zunanjih naprav je opremljen s to matično ploščo. Vključuje:
 • Dva priključka za format PS /2. Preklapljajo se s tipkovnico in manipulatorjem. Z njihovo pomočjo PC prejme informacije od uporabnika v procesu delovanja.
 • En paralelni LPT priključek. Lahko je priključen na tiskalnik, tiskalnik ali optični bralnik. To pomeni, da se ta priključek uporablja za pridobivanje podatkov in za njihov izhod.
 • Ena serijska vrata COM. Najpogosteje se uporablja v primerih, ko je z EBA priključena zastarela različica manipulatorja.
 • Na seznamu komunikacij je tudi priključek RJ-45. Uporablja se za izmenjavo informacij z računalniškim omrežjem.
 • Ta seznam dopolnjuje štiri univerzalne USB-reže.
 • Poleg tega je treba opozoriti na prisotnost akustičnih vrat.
 • Prostori za razširitev. Njihova številka

  Matična plošča GIGABYTE GA-P35-DS3L ima naslednje razširitvene reže:

 • En PCI priključek in 16X modro barvo za namestitev diskretnega grafičnega pospeševalnika.
 • Dve črni reži PCI E1X za namestitev novih sprememb ekspanzijskih regulatorjev.
 • Trije PCI konektorji bele barve. Slednje so namenjene za namestitev starih različic krmilnikov.
 • Pregledi. Ustreznost komponente

  Značilnosti matične plošče GIGABYTE GA-P35-DS3L so jo postavile kot rešitev srednje ravni. To je za ustvarjanje takega računalnika, da ga uporabite najbolj optimalno. Ima dovolj opreme, dober seznam komunikacij in moderno osnovno bazo. Poleg tega podpira vse čipe za LGA775. To je njena korist. Ampak minus te naprave je samo ena - ta računalniška platforma je zastarela. Zato, če upoštevamo, da je osnova novega računalnika, ni smiselno.

  Sklep

  Ta pregled opisuje tehnične specifikacije in specifikacije GIGABYTE GA-P35-DS3L. Ta sistemska plošča je bila odlična pri sestavljanju osebnih računalnikov srednjega razreda v letih 2007 in 2008. Trenutno je popolnoma zastarel.

  Sorodne publikacije