Igra Heroes of Storm: Pregled

Heroes of Storm Overview vključuje pregled igre z različnih strani in proučevanje vseh vidikov igranja. Ta projekt iz studia Blizzard se je dobro izkazal in se mu je zdelo ne le ljubiteljem kreativnosti razvijalcev, ampak tudi igralcem, ki niso seznanjeni z delom drugih podjetij. Ta rezultat je dosežen zahvaljujoč številnim edinstvenim elementom igranja, lepe grafike in nizu znakov. Igra zagotovo zasluži pozornost vsakega online ljubitelje bitke.

Splošni opis

Pregled Heroes of the Storm se morajo začeti z žanrom. Projekt spada v kategorijo priljubljenega jezika v 21. stoletju. Igra je izšla leta 2015 in se močno pridružila žanru, kjer je že nekaj svetovno znanih mojstrovin. Razvijalci so se zanašali na znake iz svojih drugih vesolij (Diablo, World of Warcraft, Starcraft) in v igro so uvedli številne legendarne osebnosti. Ta korak so cenili vsi oboževalci, zato je projekt takoj prejel veliko občinstvo. Pogojno svoboden sistem s sposobnostjo spreminjanja videza junakov se je popolnoma izkazal v Ligi legend, zato je bil tukaj uporabljen. Že dve leti je igra zavzela močan položaj na trgu in se še naprej razvija.

Edinstvenost bitk

Večina igralcev se je navadila, da v žanrskih igrah LANGUAGE v tekmi znajdejo črko, okrepljeno s pomočjo artefaktov in veščin črpanja. Pregled junakov neurja kaže, da so avtorji projekta ta vidik popolnoma spremenili. Pri tem se stavi na ekipno igro, saj si vsak uporabnik na splošno zasluži izkušnjoekipa za prase. Vsak umor kmetijskih pošasti, opravljanje nalog na zemljevidu je koristen za vse.

Vsak tri do štiri stopnje, do dvajset točk, ima vsak lik možnost, da si sam izbere določeno izboljšanje svojih sposobnosti ali lastnosti. Poleg tega se za vsako povečanje junak poveča za približno 4% od začetne točke. Samo na ta način lahko nekako povečamo moč arhetipa. Manjka domača valuta in zmožnost nakupa opreme. Vse to se naredi tako, da se igralci naučijo medsebojne interakcije in izboljšajo veščine igre za določen značaj. Ta dva vidika vam bosta pomagala pogosteje zmagati.

Stavbe na zemljevidu

Tradicija odstopanja od standardov je upoštevana v vseh pogledih, vključno z lokacijo stavb na zemljevidu. Pregled Heroes of the Storm igra kaže, da razvijalci niso spremenili bistvo zmage v tekmi, ki vključuje uničenje sovražnika citadele. Pred njo je »Dvorana neviht« - stavba, kjer se prerojijo junaki, regenerirajo zdravje in manija, liki pa postanejo neranjljivi.

V drugi pa se igra odmakne od kanonov. Vrstice na zemljevidu so opremljene z zidovi, dvema stolpoma in utrdbami za obrambo. Slednje so močna ovira za uničenje citadele. Imajo omejeno zalogo školjk, vendar lahko hitro ubijejo nobenega junaka. Obstajajo zemljevidi in zgradba, imenovana "Fontana". Obnavlja del zdravja igralcev, vendar ga lahko uporabite le enkrat v določenem časovnem obdobju. Prisotnost takih zgradb vpliva na gradnjotaktika v tekmi.

Edinstvenost kartic

Še ena značilnost igre, ki prikazuje pregled Herojev neurja, je raznolikost kart za bitke. V letu 2017 je bilo ustvarjenih skupno enajst kart. Nekatere od njih so lokacije iz drugih iger razvijalcev, ki lahko povzročijo nostalgijo za uporabnike. Raznolikost bojišč povečuje zanimanje igralcev. Ena kartica je enostavna za učenje, vendar je težko v celoti raziskati strategije za vseh enajst lokacij. Nekatere imajo dve vrstici, tri druge, ki prav tako prilagajajo strategijo.
Drug pomemben element igre je šef - kompleksen tekmec s svojimi veščinami, ki ga poganja umetna inteligenca. Pregled različic Heroes of the Storm 2.0 bo pokazal, da njegovo ubijanje daje veliko izkušenj in veliko pozitivnih učinkov za ekipo. Na zemljevidih, kjer je ta lezenje, se točke njegovega videza vedno spopadajo, kot jih poskušajo uporabiti pismeni igralci.

Heroji in njihova sposobnost

glede prenosa spretnosti in skupne izkušnje s ekipami so že povedali zgoraj, toda za razumevanje zanimanja igralcev za znake to ni dovolj. Vsak video pregled Heroes of the Storm se bo zagotovo osredotočil na dejstvo, da ima uporabnik igre možnost upravljanja z legendarnimi izmišljenimi liki. Med njimi so Diablo, Mediv, Tral, Jaini, King Lich, Tirael, Tral in mnogi drugi znani junaki po vsem svetu. Že razvijalci so izdali 66 arhetipov in se ne ustavijo. Igra se nenehno razvija in izboljšuje.

Prav tako je treba omeniti, da je vsak znak dodeljen v tekmiindividualnost. Njegova znanja temeljijo na tem, katera oseba je bila v drugih projektih avtorjev. Na deseti stopnji bo vsak junak izbral ultimatne spretnosti med dvema, ki sta na voljo igralcu. Pravilnost te odločitve lahko vpliva na celoten izid tekme. Omeniti je treba, da ima vsak lik odlično animacijo gibov in aktivacijo vseh veščin.

Podrobnost individualnosti

Vsak dober pregled junakov nevihte v ruskem jeziku bi moral povedati o majhnih stvareh, zaradi katerih je projekt edinstven. Prvič, to je priložnost, da pokličete vozila za potovanje na zemljevidu. Obstaja jih veliko in se razlikujejo v vsakem značaju. Nobena druga jezikovna jezika LANGUAGE se ne more pohvaliti s to priložnost. Druga pomembna značilnost je oživitev arhetipov. Na primer, Diablo, ko zbira določeno število duš v petih sekundah po smrti, je pripravljen za boj. Leoryk med obnovo telesa hodi po zemljevidu kot duh in upočasni sovražne igralce. Auriele (podporni znak) lahko vstane zaveznika na istem mestu, kjer je bil ubit. Takšno število majhnih, a pomembnih funkcij in je projekt edinstven.
Heroes of the Storm Heroes preglede v vseh podrobnostih razkrivajo podobne posamezne, zanimive funkcije v vsakem od znakov. Za igro lahko izberete katerokoli izmed njih, saj so lahko vsi dobro prikazani, ko jih pravilno upravljate.

Profili profiliranja

Poleg prenosa junaka med tekmo so avtorji projekta spoznali možnostdolgoročno izboljšanje lastnega profila. Zmage in porazi vam omogočajo, da dobite določeno količino igralne valute in izkušenj. Za posebne nagrade se izdajajo posebne stopnje. Med njimi so okvirji za junake, spreminjanje videza likov, skrinje z naključnimi predmeti in še veliko več. Vsak pregled Heroes of the Storm in poteka igre bo pokazal, da obstaja razlog za igranje za vaše najljubše likove, saj jih lahko izčrpamo iz tekme. Vsi arhetipi imajo edinstvene veščine, zaradi katerih je junak močnejši na začetku tekme in ves čas bitke. Poleg tega se za pridobitev izdajo še bolj dragoceni predmeti kot za črpanje profila. Število slotov za samostojne znake, redke posode in kristale - vse to je predvideno za igro na istem junaku. Ko prenesete arhetip, z njim dvignete svoj račun. Avtorji nudijo priložnost, da prejmejo plačano vsebino za namensko igro, tudi brez pravega denarja.

Načini igre

V smislu raznolikosti načinov igre so se razvijalci odločili slediti že preizkušeni strategiji, ki je bila najprej preizkušena v ligi Legends. Uporabnik lahko v igri vadite z roboti različne kompleksnosti in opravite standardno usposabljanje za vsakega uporabnika. Ko igralec nadzoruje, lahko začnete igrati priložnostne ali redne igre. V prvem primeru uporabnik sam prilagodi vse elemente, izbere kartico in povabi igralce. V drugem partnerju se sovražniki naključno izberejo iz čakalne vrste uporabnikov in tudi na bojišču. Treba je omeniti, da ustvarjalci igro položajKot kibernetsko-športna disciplina vodi različne turnirje, na katerih tekmujejo ekipe z najvišjo oceno. Točke so dosežene v eni sezoni v rangiranih igrah. Obstaja ukazna vrstica za oblikovane skupine petih uporabnikov in ločeno solo igro z naključno izbranimi zavezniki. V to vrsto igre v večini primerov vstopijo izkušeni uporabniki s prenesenimi junaki in profili.

Sistemske zahteve

Za izvajanje Heroes of the Storm so sistemske zahteve v času 2017 videti povsem demokratične. Dovolj, da imate operacijski sistem Windows 7 ali novejši. Dve vrsti gigabajtov RAM-a sta minimalni, a za priročno igro morate imeti vsaj dvakrat več. Video kartica mora biti vsaj NVIDIA GeForce 8600 GT ali alternativa drugim podjetjem. Priporočila avtorjev je NVIDIA GeForce GTX 650 grafični procesor, ki bo lahko zagotovil kakovostno sliko na zaslonu z maksimalnimi nastavitvami grafike. Če imate še vedno procesor AMD FX Series ali alternativo podjetja Intel, bo kakovost prikazanega dejanja in gladkost dogodka zelo privlačna za oči. Razvijalci so omenili procesor Intel Core 2 Duo E6600 ali podobno zahtevanemu minimumu. Pri starih računalnikih ni priporočljivo namestiti projekta, ker bo to izguba časa. Igra bo ustrezala računalnikom in prenosnim računalnikom, zbranih v letu 2014 ali kasneje. Na novih sistemih bo igra tekla brez težav in prikazala bo 60 slik na sekundo.

Sorodne publikacije