Brezžična miška Logitech M185: funkcije in pregledi

Kljub zunanji preprostosti in navidezno nepomembnim značilnostim glede na naloge sodobne sistemske enote je računalniška miška dokaj odgovorna komponenta. Odgovorna je za kakovost uporabnikove povezave do sistemskih virov, pri čemer je ergonomija izjemnega pomena. Iskanje primernega modela ni enostavno in praksa kaže, da je, če je razvoj uspešen, primeren za širok krog potrošnikov. Del tega pravila potrjuje tudi brezžična miška Logitech M185, ki je prikazana spodaj. Podjetje je ponudilo več sodobnih tehnologij s povprečno ceno, vendar so se pojavile tudi nekatere tehnične in strukturne napake.


Splošne informacije o modelih

Naprava je vmesni model, ki se izvaja na podlagi klasične zasnove, vendar z brezžično komunikacijsko tehnologijo. Pravzaprav, kombinacija običajne oblike faktor in moč od baterij na splošno, razvijalci uspelo, saj skupne pritožbe v smislu teže brezžičnih sprememb v tem primeru, skoraj ne pride. Vendar pa je odvisno od individualnih zahtev, ki tudi ne ustrezajo vedno brezžični miški Logitech M185. Opis strukturnega uresničevanja je mogoče zmanjšati na značilnosti, kot so minimalizem, optimalnost in hkrati ergonomija. Proizvajalec ni poskusil in je bil omejen na dolgotrajne rešitve. Prisotnost treh gumbov brez dodatne podpore označuje neuspeh izračuna za segment igre,čeprav bodo delovne lastnosti dobro ustrezale določeni skupini igralcev.


Oblikovanje modela

Primer te miške kaže, da videz sploh ni glavni dejavnik uspeha na trgu. Ohišje je izvedeno v standardnem konceptu brez dodatnih naporov. Mehke in gladke linije popolnoma ustrezajo sodobnemu pojmu udobja uporabe takšne opreme. Toda, da model ni več povezan z nečim dolgočasnim in neprivlačnim, so oblikovalci razredčili barvno shemo z več rešitvami. Poleg osnovne sive zmogljivosti, ki je brezžična miška Logitech M185 Swift Gray, so na voljo tudi različice z rdečimi in modrimi ploščami. Praksa uporabe modela kaže, da je njen podplat in celotna spodnja površina optimalno usmerjena v vsestranskost v smislu združljivosti z različnimi površinami preproge. Ne glede na material, miš zagotavlja natančnost in ostrino pri manipulacijah.

Funkcionalnost

Glavna značilnost tega izdelka je seveda sistem za izvajanje brezžičnih komunikacij. Kompaktni radijski sprejemnik je enostaven za uporabo in ima široko paleto podprtih operacijskih sistemov. Kot ugotavlja sam proizvajalec, tehnologija Plug-and-Play odpravlja dolgočasne postopke za namestitev programske opreme. To je v skladu z zasnovo brezžične miške Logitech M185 in se ne sme namestiti v ločenem vrstnem redu: takoj po integraciji modula lahko začnete. Vendar pa obstaja veliko pregledov, ki še vedno opozarjajo na potrebo po namestitvi posebne programske opremezagotavljanje Toda taki primeri so bolj verjetno pripadali lastnikom računalnikov, ki delujejo na zastarelem OS. V drugem primeru povezava z USB vrati in delovanje modula pri frekvenci 24 GHz omogočata, da popolnoma pozabite na način komunikacije. Mimogrede, nepotrebno bo opaziti dostojanstvo miške v smislu varčevanja z energijo. Naprava iz visokokakovostnih baterij traja do 12 mesecev, ne da bi bilo potrebno obnoviti napajanje.

Specifikacije

V smislu učinkovitosti je model eden najboljših v svojem cenovnem segmentu. Res je, da je ta vidik precej subjektiven, in veliko je odvisno od začetnih zahtev, na katerih je ocenjena brezžična miška Logitech M185. Značilnosti njegovih tehničnih parametrov, predstavljene v nadaljevanju, bodo pomagale razumeti to vprašanje:
 • Dimenzije naprave - 60x99x39 mm.
 • Teža z baterijo - 75 gr.
 • Parametri sprejemnega senzorja - 14 x 19 x 6 mm.
 • Teža sprejemnika - 18 gramov.
 • Ločljivost manipulatorja je 1000 dpi.
 • Vrsta baterij - 1 AA baterija.
 • Polmer sprejemnika je 10 m.
 • Sprejemna frekvenca je 2,4 GHz.
 • Tehnološke prednosti miške vključujejo izboljšan optični nadzorni sistem, ki zagotavlja stabilnost brezžične interakcije med senzorjem in računalnikom. V tem primeru je pomembno upoštevati, da je razglašeno območje pokritosti signala 10 m možno le pri optimalnih pogojih sprejema.

  Pozitivne povratne informacije

  Lastniki tega modela imajo več operativnih prednosti. Vredno je začeti s kakovostjo sprejema,stabilnost, jasnost dela in splošno ergonomijo. Opozoriti je treba tudi, da v ozadju ni osvetlitve ozadja, kar je v nekaterih primerih lahko ovira. Še ena pomembna prednost, ki jo uporabniki izpostavijo, je funkcija varčevanja z energijo. Tudi brezžična miška Logitech M185 nima dolge življenjske dobe. Pregledi kažejo na potrebo po sredstvih za samo eno baterijo, ne pa na dveh, kot v primeru tipičnih brezžičnih manipulatorjev. Mimogrede, masa naprave je zato optimalna glede na enostavnost uporabe.

  Negativne povratne informacije

  Med kritičnimi pregledi uporabnikov se sklicuje na splošno kakovost materialov za izdelavo, nianse delovanja posameznih gumbov in na obseg ob pritisku. V zvezi s kakovostjo primera njegova trdnost ni trditev, vendar mnogi navajajo odpornost materiala na obrabo: po določenem obdobju uporabe se površina drgne, kar izkrivlja celoten videz naprave. Glede delovanja gumbov obstajajo pritožbe o delovanju srednjega gumba - obstajajo tesne stiskalnice in celo popolna nepremičnost. Pomemben vidik je zvočnost brezžične miške Logitech M185, ko pritisnete gumbe. Na splošno pojem tihih manipulatorjev sam po sebi ni razširjen in ga proizvajalci dodelijo na ravni neobvezne prednosti. Zato je odsotnost takšnega ergonomskega izboljšanja za slabosti modela,verjetno ni vredno. Naprave ne morete poklicati z glasnim klikom.

  Komu je brezžična miška Logitech M185?

  Manipulator je implementacija načel standardne računalniške miške: kompaktna, do stopnje funkcionalna, vsestranska in udobna za obe roki. Mimogrede, uvedba radijskega senzorja za komunikacijo na primeru tega modela že potrjuje standardne in brezžične rešitve. V okviru zgoraj navedenega lahko sklepamo, da je brezžična miška Logitech M185 najboljša rešitev za navadne uporabnike računalnikov in pisarniške opreme. To je povprečna funkcija, tako da zahteve izkušenih igralcev, na primer, ta model verjetno ne bo zadovoljil.

  Sklep

  Izbira računalniške miške prevzame njeno specifičnost. Dejstvo je, da nam tudi tehnične specifikacije in funkcionalnost ne omogočajo vedno oceniti, kako uporabna in priročna je naprava med delovanjem. Seveda so pomembni parametri, kot so ločljivost, način povezovanja in število gumbov, vendar ne dajejo ideje o ravni udobja uporabe, ki se lahko čuti le v "terenskih" pogojih. V zvezi s tem se brezžična miška Logitech M185 od svoje skupne mase manipulatorjev odlikuje z ergonomsko skritostjo. Kombinacija kompaktnega telesa, premišljenih geometrijskih linij in uravnotežene mase je morda postala odločilni dejavnik uspeha tega modela. Toda pred tem je vredno dodati demokratično ceno, ki je povprečno 1100 rubljev, kar ni slabo za brezžični model.

  Sorodne publikacije