Kje lahko prenesete licenco za Windows 7? Nianse namestitve in aktivacije.

Sedma različica operacijskega sistema Windows je danes ena izmed najbolj priljubljenih in priljubljenih med uporabniki po vsem svetu. Vendar pa imajo mnogi uporabniki post-sovjetskega prostora seveda logično vprašanje, kje prenesti Windows 7 Ultimate ali druge sistemske spremembe, da bi jih namestili na vaš računalnik ali prenosnik. Ulov je, da vsi uporabniki ne želijo prenesti namestitvenih distribucij in slik iz neuradnih virov ali uporabiti različne vrste prepakiranih ali poenostavljenih OEM sklopov za namestitev. Mnogi raje delajo z licenčnimi različicami, na primer, ko ponovno namestite sistem, se ključ prejšnjega OS avtomatsko zategne.


Kje prenesti Windows 7 Ultimate?

Povsem naravno je, da velika večina uporabnikov pri reševanju tega problema takoj obrne na uradni vir Microsofta, vendar so tam razočarani. Dejansko najdemo tam največjo spremembo "sedem". Ampak ona je angleško govoreča. Če želite prenesti sliko, lahko takoj vnesete aktivacijski ključ (če obstaja), vendar brez njega, nalaganje bo nemogoče.
Na tem spletnem mestu ni drugih različic tega sistema v obliki slik ISO. Torej, kje prenesti Windows 7 z različno arhitekturo in kakršnimi koli izdanimi spremembami, vendar nujno licenciran? Tukaj si oglejte druge vire, ki jih podpira Microsoft.

Kje lahko prenesete Windows 7 brezplačno?

Izkazalo se je, da se ni treba obrnitije na mestu korporacije. Problem, kje prenesti Windows 7, je preprosto dovoljen z obiskom vira TechNet, ki opisuje absolutno vse sklope in servisne pakete.


Ta vir je ena od uradno podprtih Microsoftovih strani in vsa programska oprema, ki je na njej prisotna ali jo ustvarijo strokovnjaki korporacije, registrirani člani skupnosti. Vendar je treba takoj reči, da je ta vir bolj posvečen tehničnemu osebju, ki sodeluje pri upravljanju programske opreme. Toda tukaj lahko najdete samo angleško govoreče zbirke. Uradnih slik na ruskem jeziku ni. Vendar pa je težko rešiti problem namestitve Russified sistema.

Namestitev in aktivacija

Torej, kje lahko prenesete Windows 7 (licencirano), ste ugotovili. Zdaj nekaj besed o nianse namestitve. Načeloma ne bi smeli imenovati namestitve posebnega sistema. Tudi z minimalnim znanjem angleščine bo proces razumel vsak uporabnik.
Ko znova zaženete računalnik na stopnji vnosa ključa, lahko določite samodejno aktiviranje, ko se povežete z internetom, vendar lahko ta korak preskočite tako, da pustite rešitev za kasnejšo (nič ni grozno). Po končani namestitvi uporabnik prejme sistem angleškega jezika v testnem načinu (30 dni uporabe). Če ima uporabnik ključ, se lahko v določenem obdobju aktivira samostojno (preko interneta ali mobilnega telefona).

Russification

Na žalost uradni Rusifikator na uradnih virih ne bo našel uporabnika, čeprav so bili pred časom tam. Še vedno je treba uporabiti storitve tistih uporabnikov, ki so jih skrbno prenesli in jih dali v prost dostop v shrambi v oblaku.
Po prenosu distribucije, na primer Windows 7 Ultimate Language Pack, ki je ponavadi predstavljena kot ena izvedljiva datoteka EXE, jo je treba zagnati v imenu skrbnika in namestiti jezikovni paket.
Zdaj je še potrebno, da vstopite v Nadzorno ploščo (razdelek Ura, jezik in regija), pojdite v nastavitve jezika in regije, na zavihku Tipkovnice in jeziki pa na spustnem seznamu izberite ruski jezik (Izberite jezik prikaza) jezik, shranite spremembe in dokončajte ponovni zagon sistema. Po ponovnem zagonu boste dobili povsem Russified vmesnik.

Alternativna metoda aktiviranja

Torej, kje je mogoče prenesti Windows 7, je jasno. Kako namestiti, aktivirati in Russify sistem - preveč. Toda kaj storiti, ko je uporabnik izgubil aktivacijski ključ, saj se ponavadi pojavi na škatli z namestitvenim diskom? Po 30 dneh bo sistem morda blokiran
Ampak izhod je tu (tudi če je nezakonit). Licenčno kopijo operacijskega sistema Windows 7 lahko popolnoma odklenete s pomočjo majhnega prenosnega orodja KMSAuto Net. V procesu aktivacije bo potrebno sprejeti uvedbo stalnega procesa ponovnega aktiviranja vsakih deset dni "Task Scheduler", vendar programska datoteka sama ne bo izbrisana, sicer procesbo na voljo, in sistem bo spet zahteval licenčni ključ. V tem primeru je najbolje, da poiščete izvršljivo datoteko EXE appleta nekje drugje in jo pozabite.

Kratek povzetek

Kot vidimo, lahko danes tudi uradni viri najdejo le distribucijo in slike v angleškem jeziku. Lahko pa iščete tudi Rusifier in aktivator. In težava je v tem, da je uporaba orodja KMSAuto Net nekoliko nezakonita. Licenčni sistem se aktivira in deluje brez težav (nameščene so tudi posodobitve), na strani razvijalca pa ni pritožb.

Sorodne publikacije