Generiranje stolpov v Mainkraftu

Meinkraft - igra je zelo priljubljena kljub svoji veliki starosti. Otroci in odrasli radi igrajo to razburljivo igro, stalne posodobitve in moda pa dodajajo vse bolj zanimive priložnosti. Kaj so Minecraft stolpi? Začnimo z dejstvom, da v prvotnem Maincraftu ni zanimivih stolpov, zato boste morali za uporabo te zanimive funkcije uporabiti spremembe.

Vrste stolpov

Obstajata samo dve vrsti stolpov. Prvi tip stolpa ni popolnoma nevaren, saj ga ustvari običajen igralec v obliki zemljevida. To pomeni, da lahko vsak igralec zgradi zase in za drugi stolp, nato pa ga naloži na internet v obliki zemljevida. Lahko dobite Babylon Tower iz igre "Princ Perzije", srednjeveškega stolpa in še veliko več. Število je omejeno le z domišljijo igralcev.


Poleg kart so v Minecraftu tudi spremembe, ki dodajajo stolpe. Spremembe na stolpu so drugačne, vendar upoštevajte najbolj priljubljene med njimi - bojne stolpe. Noben video zapisovalnik, ki predvaja Maincraft v svoji zbirki, ne more pa prenesti ta mod. Battle Towers naključno ustvarja stolpe po vsem zemljevidu, vendar to niso navadne stavbe, ampak z različnimi zanimivosti. Ne samo, da je stolp zgrajen iz različnih materialov (od navadnih hlodov do končnih blokov), zato so znotraj stavbe nevarne pošasti, ki jih je treba ubiti. In na samem koncu igralca čaka boj z močnim šefom. Skupaj s šefom je skrinja z dragocenimi predmeti. To prinaša raznolikost v igro. Veseli se dejstvada obstajajo različne različice tega moda, tako da ga lahko uporabljajo vsi, ne glede na različico igre.

Namestitev moda na stolp

Mod na Tower of Maincraft je nastavljen skoraj enako kot kateri koli drug mod. Če želite namestiti, morate vnaprej prenesti in aktivirati Minecraft Forge ter izbrati želeno različico igre, nato pa modem ponastaviti na mapo Mods v glavni mapi igre. S temi enostavnimi dejanji lahko nastavite skoraj vsak mod za vašo najljubšo igro, vključno z Battle Towers.

Sorodne publikacije

Generiranje procesorjev AMD, pregled najboljših