Kaj je flip case in kako ga pravilno izbrati

Se spomnite svojega prvega mobilnega telefona? Verjetno je bil majhen, z gumbi in črno-belim zaslonom. Takšni telefoni so bili zelo močni in se niso bali udarcev, kar ne pomeni, da gre za sodobne pametne telefone. Na žalost se pripomočki te generacije ne morejo pohvaliti s trdnim ohišjem, in ob najmanjšem udaru tvegate, da boste za vedno izgubili svoj pametni telefon. Strinjam se, da je zelo neprijetno, glede na to, koliko denarja so vredni. Zaščitite svoj telefon, ga dodajte svojemu prvotnemu videzu in izstopite iz množice s pokrovom. Ampak tukaj je, kako izbrati pravo "obleke" za vašo napravo, kaj je flip in kaj naj bo pozorna, bomo opisali v tem članku.

Vrste prevlek za pametne telefone
Obstaja več deset tipov pokrovov, vendar jih je mogoče običajno razdeliti na univerzalne (primeri so primerni za številne telefone ne glede na model) in posebni (izdelani posebej za določen model). Poleg tega lahko vse trenutno prodajajo primeru na telefone in tablete razdelimo na 6 vrst:
 • Cover ali kritje - eden od najbolj iskan. Ta pokrov ščiti zadnji pokrov in stran pripomočka. Lahko najdete tako kritje iz različnih materialov in barv. Pokrov pokrova ne zaščiti zaslona, ​​zato boste morali uporabiti zaščitno folijo.


 • Odbijač je idealna možnost za tiste, ki želijo svoj telefon okrasiti na izviren način, ne da bi zapirali sprednjo in zadnjo stran telefona. Tak odbijač bo preprečil poškodbe ranljivih delovpametni telefon
 • Primer, ali pa se imenujejo tudi žepi, je ena prvih sprememb. Takšen pokrov lahko enostavno izdelate sami. Ohišje ohišja bo zagotovilo varnost vaše naprave v vseh pogojih. Edina pomanjkljivost takega kritja - bo moral dobiti telefon popolnoma.
 • Kobura - se pripne na pas in spominja na nekaj kot flip (kar je flip, glej spodaj). Bilo je na vrhuncu pred približno desetimi leti. Zdaj so taki primeri manj zahtevni.
 • Šport - Model, posebej zasnovan za športne navdušence. Običajno je to ohišje nameščeno na roko in ne ovira gibanja.
 • Flip ali knjiga je verjetno najbolj zanesljivo kritje vseh možnih. Zmožen je zaščititi vaš telefon z vseh strani in izgleda zelo impresivno. Odvisno od načina odpiranja, so te prevleke razdeljene na flip in "books". Tukaj so in spodaj.

 • Prednosti in slabosti primerov obračanja

  Za začetek je treba pojasniti, kaj je pokrovček za mobilne telefone in tablice, namenjen zaščiti pripomočka pred udarci, vlago in prahom. Sestavljen je iz dveh pokrovov (spredaj in zadaj) in je zaprt s pomočjo magnetnega gumba. V bistvu so takšni primeri izdelani iz plastike in usnja, toda z veliko željo v prostranosti interneta lahko najdete kovine, silikone in celo lesne izdelke. Površina takšnih prevlek je lahko tudi zelo raznovrstna: od preprostega tiskanja do zagozdenega rustikalnega. Na splošno je izbira preprosto ogromna, in vsak lastnik pametnega telefona lahko pobere točno tisto, kar mu ustreza. Od slabosti lahko izberete več točk:
 • Ko uporabljate telefon, bo zgornji pokrov obešen navzdol, kar ni primerno za vsakogar.
 • Če se magnetna zaponka uporablja nepravilno, lahko poškoduje zaslon pametnega telefona. V tem primeru bo zaščitna folija brezplačna.
 • Visoki stroški takšnih primerov. Zdaj so flip-case na vrhuncu priljubljenosti, zato so cene za takšne dodatke napihnjene.
 • Naslovnica ali primer - kaj izbrati?

  Kaj je flip primer, smo ugotovili, kar se tiče "knjige", je praktično isto. Edina razlika je, da se zgornji pokrov takega ohišja ne odpre navzdol, temveč stransko, močno spominja na zvezek ali knjigo. Vsaka od možnosti ima svoje prednosti in mora biti izbrana na podlagi lastnih preferenc. Vendar ne pozabite, da je za zelo velike telefone "knjiga" še vedno primerna, za manjše pa je flip cover. In vendar - pokrov na tečajih, ščiti pred vetrom, kar spodbuja izolacijo hrupa med pogovorom na ulici.

  Kako izbrati pravi primer za svoj pripomoček

  Kaj je seveda pametni pametni telefon, od tega, kako ga izbrati, tako da je čim lažje uporabljati in trajati dlje? Pred nakupom se prepričajte, da ste poskusili s tem dodatkom na telefonu in če imate vsaj enega od naslednjih znakov, ki varno zavrne nakup:
 • Priključki in gumbi na pokrovu se delno ali popolnoma ne ujemajo s telefonom.
 • Zadnji pokrov je zelo gost in pritiska na zaslon.
 • Prenizek gumijasti rob drži napravo slabo. S podobnim problemom telefon samo pade s pokrova.
 • Izdelek izmaterial nizke kakovosti.
 • Kako izbrati flip-flop za Samsung

  Če ste zadovoljni z lastnostjo blagovne znamke Samsung, potem imate dostop do interneta, takojšnje klepetalce, dober fotoaparat, visoko kakovostno glasbo, igre in drugo. Ni presenetljivo, da bo tak telefon vedno v vaših rokah. Torej, za pametni "Samsung" flip-kritje je preprosto potrebno. Podjetje Samsung izdeluje popolnoma primerne prevleke za svoje pripomočke in močno priporoča uporabo izključno originalnih izdelkov. Toda, če vam ni všeč oblikovanje blagovnih znamk, lahko vedno kupite nekaj bolj nenavadnega.

  Na primer, dekleta imajo raje kape z zanimivim dizajnom, s kristali in podobno. Fantje raje bolj ostre, temne barve in teksturo usnja.

  Kaj nositi tableto "Samsung"?

  Vse zgoraj navedeno velja enako za plošče. Kar zadeva tablete Samsung, bi moral biti primer flip čim bolj primeren za delo in ogled videa. Odlična možnost je, da se primer pretvori v stojalo. Pomembno vlogo ima zaščitni okvir, ki fiksira tableto in se nahaja okoli oboda pokrova.
  Kot lahko vidite, obstaja veliko pripomočkov za pripomočke in izbira vedno ostane za vas, kar je najpomembnejše - jasno razumeti, kakšno funkcijo mora opravljati.

  Sorodne publikacije