Olje črno-belo v "BBB"

Ribolov v igri "World of Warcraft" je namenil veliko pozornosti. Marne, na prvi pogled se zdi, da lekcije v praksi prinašajo trdne prednosti tistim, ki delajo z njimi. Ujeti ribe se lahko kuha iz nje izdelane različne alkimične sestavine, obstaja veliko ribolovnega napredka. Akcija sama po sebi ni posebej težka: naučiti se je treba spretnosti ribolova, kupiti ribiško palico in najti primerno ribiško mesto. Ribe v igri so velike in bolj redke in koristne, težje jih je najti. V tem članku bomo pogledali, kje je črno-ey olje ujete v "Veliki domovinski vojni".

Kaj je ta riba?

Olje črnookega zajca - postavka petnajste ravni, ribe. Pri prodaji trgovec stane 4 bakrene kovance. Iz nje je mogoče izdelati reagent "Oil of black-rooted", ki ima alkemične sposobnosti ne manj kot osemdeset. Za pripravo olja sta potrebni dve ribi. Ulovite črne korenine olja predvsem zato, da bi iz njega pripravili olje.


Olje se v alkemiji uporablja za naslednje vrste:
 • Močvirje hitrega plavanja. Poveča hitrost dvaindvajset sekund.
 • Zastrupitev svobode ukrepanja. Dovolj koristne napitke, ki dajejo nespoštovanju pitja urok omamljanja ali upočasnitve. Že učinkoviti učinki se ne odstranijo. Trajanje napoj - od pet do trideset sekund, odvisno od ravni pitja.
 • Eliksir podvodnega dihanja. Igralec lahko po tem napitku diha pod vodo trideset minut.
 • Prav tako se olje iz črne barve uporablja za izdelavo recepta za čarobnost- "Glitter Charms - Ribolov". Pri uvajanju teh očarljivosti na rokavice se spretnost ribolova z njimi dvigne za 2. Plus, majhni, a tudi posebni stroški za njegovo prekrivanje niso potrebni.


  Kje se pojavlja?

  Kje ujeti črne skale, ko igrajo za zavezništvo? To so naslednje lokacije: zahodno ozemlje, Bolotina, ruševine Gilneas, otok krvavih škratov, temna obala, otok Modra dimenzija, Dun Morog, gozd Elwin. Nizkim igralcem svetujemo, da na temni obali gojijo črn rokoo, veliko pa je ob celotni obali.
  V igri Horde se zajci iz oljnic ujamejo na naslednjih krajih: Hillsbrad, Azshara, Dahl Dragovins, Ghostly Earth, Silver Bohr, severne stepe, Tyrissafal gozdovi, gozdovi večne pesmi. Za nižje igralce, ki ulovijo, je priporočljivo, da je Azshara, ta kraj je bogat s črnimi luknjami.
  Obstaja tudi množica spornih območij, kjer je mogoče ujeti. Najbolj ribje mesto je Cape Thistle Valley, severna dolina štorkelj in Moon Glade. Prej, Olive Black-and-sag je bilo lepo ujeto na otoku Molodike, zdaj pa ne moreš ujeti nobene ribe razen Molotoka Osrozub.

  Zakaj ga ujeti?

  Na splošno je črno-bela priljubljena zaradi njene dostopnosti in razširjenosti. In glavna stvar - uporaba v alkemiji, še posebej zaradi dejanj brez napitkov. Ta napoj je zelo uporaben na področjih PVP-bojev (arena, badgreen). Priložnost, da se vzdržijo različni poskusi nadzora s strani nasprotnika, je velik bonus, še posebej na kasnejših ravneh, kjer traja ukrepanjenapoj doseže trideset sekund. Če imate znanje alkimije, lahko na dražbi prodate varjene čebele za dober denar.

  Sorodne publikacije