Kako se znebiti oglasov na Androidu? Program za blokiranje oglaševanja

Kako se znebiti oglasov na Androidu? To je vprašanje, ki ga uporabniki vedno bolj sprašujejo. Intruzivna okna s pasicami nenehno spremljajo različne programe, igre in brskalnike. Oglaševanje zavzema večino zaslona in blokira informacije, ki jih potrebujete za uporabnika. Navaditi na to ni tako preprosto, tako veliko ljudi porabi veliko časa in truda, da bi končno ugotovili, kako se znebiti oglasov na napravah Android.

Zakaj je oglaševanje

Kot vsak oglas kjerkoli, je prisoten v mobilnih aplikacijah za dobiček za razvijalce. Ustvarjalci brezplačnih iger vstavijo posebno kodo, ki je odgovorna za prikazovanje oglasov, ki jim prinašajo dodatne zaslužke. To je res dober način, da dobite dodaten denar. Vendar še vedno postopoma postane ta oglas bolj agresiven in vsiljiv. Razvijalci pogosto ne vstavljajo oglasnih enot po vsaki ravni ali po določenem času, temveč tudi skrijejo gumbe za njihovo zapiranje, s čimer uporabnika silijo k kliku na oglas.

Zato je vprašanje, kako odstraniti oglase na Androidu. Najpomembnejša stvar v tem primeru ni oteževanje dela naprave, kar se lahko zgodi zaradi neodvisne rešitve problema neznanih ljudi.

Zakaj odklopiti

Vsak lastnik pametnega telefona mora vedeti ne samo, kako se znebiti oglasov na "Androidu", ampak zakaj ga celo narediti. OsnovnoVzroki za odklop:
 • Udobje. Prijazni bloki vam pogosto preprečujejo, da bi uživali v igri, v katero sem se hotel potopiti in odvrniti od vsakodnevnih težav.
 • Prihranki internetnega prometa. Oglasi se naložijo na napravo, zato uporabnik s svojim prometom plača za njih.
 • Izboljšanje zmogljivosti iger in aplikacij. Ko prenesete oglase, naprava prav tako porabi sredstva, kar upočasni delo nameščenih aplikacij.
 • Vrste oglaševanja

  Preden odstranite oglase na Androidu, morate ugotoviti, katere vrste oglasov sploh obstajajo. Med njimi:

 • Statična. Pasice niso zelo velike, ponavadi so prikazane ves čas ali se pojavijo za nekaj minut.
 • Pojdi ven. V večini primerov gre za videoposnetek, ki traja približno 30 sekund in sledi po ravni ali po določenem času.
 • V vmesniku. Pogosto obstajajo predlogi o nakupu v trgovini z igro, ki je tudi oglas.
 • Nova oblika. Pred kratkim so razvijalci začeli uporabljati vgrajeno obliko oglasa, ki se pojavi šele nekaj dni po namestitvi programa. Za ustvarjalce bo ta možnost najbolj ugodna, saj je uporabniku težko izračunati distributerja.
 • "Uporabno oglaševanje". V igrah je predlog za gledanje katerega koli videa, v zameno za dajanje kovancev in drugih dodatkov, ki poenostavljajo igro.
 • Oglaševanje v vlogi "VKontakte"

  Ljubitelji sedijo na socialnih omrežjih s svojimipametne telefone pogosto zastavljajo vprašanja o tem, kako se znebiti oglasov na Androidu, če sledi pri pomikanju novic ali korespondenci s prijatelji. Uporabniki "VKontakte" niso pričakovali videza oglasnih enot v mobilni aplikaciji, vendar še vedno niso uspeli. Na srečo, znebiti nepotrebnega oglaševanja v tem primeru lahko tudi brez namestitve dodatnih programov, morate narediti nekaj preprostih dejanj:
 • Pojdite v program in odprite "Nastavitve".
 • Poiščite in kliknite na zadnjo točko "O programu". Po tem se bodo pojavile standardne informacije in znani logotip - "pes", ki ga boste morali klikniti trikrat. Po tem boste lahko preklopili na poseben del menija.
 • Pojdite na glavni zaslon, nato pojdite na tipkovnico, kjer vnesete kodo, ki jo lahko samodejno izberejo programi tretjih oseb (na primer: Secret Codes).
 • Po dostopu do menija "VC Debugging" izberite "Onemogoči oglaševanje". Poleg tega lahko vključite tudi vse svoje najljubše "Nevidne" način, ki je v zadnjem času pridobil popularnost.
 • Po samo štirih korakih lahko uporabljate družabno omrežje brez težav in motečih blokov. Na prvi pogled se ta metoda morda zdi neučinkovita, čeprav v resnici ni.

  Oglaševanje Virus

  S tem, kako se znebiti oglasov na Android in VKontakte, smo ugotovili. Nič manj pomembna je tudi oglaševanje virus, ki se pojavi na napravah ne samo tako. To je program, kiustvarili za zagon oglasa, zato ga izbrišite čim prej. Da bi to naredili, potrebujete:
 • Pojdite na "Nastavitve" in nato v "Priponke".
 • Ugotovitev, da je med njimi natanko tista, po kateri se je začela namestitev reklamnih oglasov.
 • Vnesite "About" in izbrišite podatke, nato pa počistite predpomnilnik.
 • Odstranite program.
 • Blokiranje programske opreme

  Ko se Android zažene, ljudje običajno začnejo brisati najnovejše nameščene aplikacije. V resnici pa ni vredno. Ko se je pojavil ta problem, so izkušeni hekerji razvili veliko programov, ki vas bodo pozvali, da se znebite nadležnih oglasov na Androidu in vam bo pomagal. Sčasoma so se začeli približevati vedno večjemu nivoju, zato bo vsak uporabnik na spodnjem seznamu lahko sam izbral ustrezno možnost in z njim za vedno rešil problem oglaševanja.

  Netguard

  Mobilni požarni zid je v veliko pomoč, ko se pojavi aplikacija Android. Omogoča nadzor omrežnih povezav brez korenskih pravic. Ta program ne sledi dejanjem lastnika pametnega telefona in ne posreduje teh informacij nekam, kot to počnejo nekatere druge aplikacije. To je vredno omeniti in še eno prednost, ki je, da Netguard deluje v redu na Android 4.0 in novejših. Poleg tega je preprosto nastavljiv in ne zahteva posebnih veščin za uporabo. Med nianse je le dejstvo, da je prenos programa najboljši z uradno spletno stranjo, saj storitev Google Play ponuja različico brez funkcije blokiranja transparentov, saj se bojijosistemske sankcije.

  Adaway

  Ta program se osredotoča predvsem na urejanje datoteke, ki vključuje kodiranje aplikacij v omrežje. Torej, da omogočite blokatorju, da spremeni sistemske datoteke, morate urediti dovoljenje, ki bo možno le, če bodo pridobljene korenske pravice. Ko prvič zaženete program, mora uporabnik imeti posebno dovoljenje za uporabo privilegijev super uporabnika. Ko jih prejme, blokator odpre glavni meni, ki ponuja samo dve možnosti: »Onemogoči oglas« in »Prenesi datoteko«. Prva stvar je, da na napravo prenesete gostiteljsko datoteko, ki je bila že spremenjena, in ponovno zaženite pametni telefon.

  LuckyPatcher

  Ta program za blokiranje oglasov na "Android" je podoben prejšnjemu, vendar ima spremenjen vmesnik. Ona bo odlična pomočnica pri reševanju težav z nastajajočim oglaševanjem in bo preprečila stalno preverjanje licence v nekaterih igrah. Ko se program zažene, program takoj začne s postopkom skeniranja datotečnega sistema in prikaže podatke v meniju aplikacije (»Nastavitve«). Obstaja okno, v katerem boste obveščeni o oglasu ali zahtevi za preverjanje licence. Poleg tega je značilnost delitev prijav po kategorijah:
 • zelena - zahteva se licenca;
 • modra - oglaševanje je prisotno;
 • rumena - zakrpana.
 • Ko uporabnik klikne na eno ali drugo aplikacijo, se takoj pojavi okno, ki ga prosi, naj namesti vmesnik za popravke po meri in odstrani oglas, tako da varnostno kopira. Končni rezultat bovidno dobesedno v nekaj sekundah.

  Adblock Plus

  Ta možnost bo prav tako učinkovita in bo pomagala igrati vaš najljubši pametni telefon, ne da bi porabili preveč časa in živcev pri odstranjevanju nepotrebnih oken. S korenskimi pravicami ne bo nobenih težav, potrebna je samo uporaba privilegijev superuporabnika. Program bo odgovoril na vprašanje, kako se znebiti virusnega oglaševanja na »Androidu«, z amotno odpravo vsega oglaševanja na splošno. Zato lahko po namestitvi varno odprete katerokoli igro in jo uživate.
  Včasih se težave pojavijo, ko naprava ne dovoli namestitve datotek iz neznanih virov, vendar je to mogoče zlahka rešiti:
 • Pojdite v Nastavitve v "Nastavitve".
 • Odprite "neznani vir" in potrdite polje "Dovoli namestitev iz neznanega vira".
 • Shranite spremembe.
 • Sorodne publikacije