Titanska ruda v "Terraria": kraj zabave in uporabe

Titanova ruda v "terapiji" je redka snov, ki se bo v prihodnosti uporabljala le za obrtne bloke in štedilnik, vendar je težava, da se ta vir najde. Sam po sebi se pravzaprav ne poroči, zato morate trdo delati, preden ga najdete. Ne skrbite, analizirali bomo vsa vprašanja in najprej pogledali na edinstvenost tega vira.

Kaj je to gradivo?

Titanska ruda v "terapiji" je eden redkih virov, ki je potreben za ustvarjanje objektov in pomembnih obrtnih naprav. Brez tega materiala ne boste mogli nadalje razvijati in doseči pozitivnega rezultata. Torej, takoj, ko boste uspeli najti vir depozit, se prepričajte, da ga zbirajo, v prihodnosti, bo zelo koristno za vas. In če še vedno ne veste, kje ga dobite, potem pohitite, da izmenjujete dragocene informacije.


Kje je masažna kopel?

Kje lahko najdete titanovo rudo v "Terarii"? Točnega kraja ni mogoče določiti, saj se ne pojavi sam. Najprej morate najti demonske ali krvave oltarje, jih poskušati uničiti in šele potem boste imeli priložnost zbirati vir. Torej, tako nenavadno omejitev dodaja veliko težav, vendar to povečuje zanimanje za igranje. Zato ne smete zapravljati časa, morate začeti raziskovati vse razpoložljive prostore in poiskati pravi vir. In zakaj vas bo pozneje potreboval, bomo o tem še govorili.

Zakaj lahko uporabite?

Zdaj je vredno odvzeti recepte, v katerih potrebujete rudo. Malo jih je, vendar so zelo koristne in pomembne za nadaljnji razvoj:
  • Titanska peč - močno orodje za delo z različnimi rudami, kovinami in zlitinami. Edinstvenost leži v zmožnosti taljenja celo adamantina, a za začetek je treba pripraviti titanovo rudo (30 kosov). Recept ni najlažji, vendar bo vsekakor koristen za ustvarjanje tekočih materialov.
  • Titanov ingot je rezultat kakovostne obdelave vira. Za obrt, boste potrebovali rudo z istim imenom (5 kosov) in močno pečico, o kateri smo govorili zgoraj.
  • Titanov blok - trdni material za gradnjo in krepitev njihovih domov. Hkrati gradbeni element izgleda precej lepo in služi dolgo časa. Za izdelavo boste potrebovali konvencionalno peč, kamen (1 kos) in titanovo rudo (1 kos).
  • Zdaj imate informacije o tem viru, veste, kje ga dobiti in kaj morate uporabiti. Ostaja le utrditev znanja, pridobljenega v praksi, in se aktivno začne razvijati.

    Sorodne publikacije