Fallout: New Vegas - Build. Prenesite lik v Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas je del serije iger RPG, ki je vroče ljubljena s strani igralniške skupnosti. Popolna svoboda delovanja, spreminjanje gostov, različne možnosti za črpanje znaka in živega sveta se vedno znova nagibajo k vrnitvi v to RPG. Nekateri igralci spet potujejo skozi New Vegas za različne frakcije, nekdo samo potuje po lokacijah, drugi pa stalno preizkušajo nove gradnje. Fallout: New Vegas vas ne omejuje pri izbiri sposobnosti in orožja. Lahko napolnite z energijskim orožjem in težkim oklepom, postanete polnopravni "tank" ali postanete miroljubni diplomat z zgovornimi veščinami in prepustite bojni del svojim partnerjem. Obstaja na stotine možnosti, tako da lahko preživite veliko večeri in noči v Falloutu.


Malo o igri

Fallout New Vegas je postala resnično kultna igra in jo je javnost toplo sprejela. Rusko govoreča skupnost, kljub angleškemu glasu Fallout: New Vegas, še vedno ljubi in se spominja tega projekta. Večina vodnikov o črpanju in gradnji so sami igralci, zato lahko poleg tistih, ki so predstavljeni v članku, na internetu najdete še veliko več različic znakov za vsak okus.

Mehanika iger

Pred razstavljanjem zgradb v Falloutu: New Vegas, se je treba malo ukvarjati z mehaniko igre. Glavne značilnosti znaka se ujemajo z nizom okostij - močjo, zaznavanjem, vzdržljivostjo, karizmo, inteligenco, spretnostjo in veliko sreče. Na začetku tečaja dobite 40 točk, ki jih morate razdeliti med vseparametrov.


Drugič, kaj je treba posvetiti pozornosti je sposobnost. Ko povečate vsako stopnjo, pridobite pravico, da izberete 1 ali 2 sposobnosti, ki povečajo eno ali drugo spretnost, ali pa vam dajo zanimivo "pasivno". Z Fallout: New Vegas Goljufije, lahko poskusite jih prenesete vse, da ugotovite, katere so bolj donosne za uporabo v običajnem prehodu. Ampak vam priporočamo, da se seznanite z opisom vsake sposobnosti v fantu, ker se njihova izbira razlikuje glede na izbrano stavbo. Tretji pomemben vidik so spretnosti. Vsak od njih je odgovoren za eno ali drugo področje igranja. Na primer, Skill Skill vam omogoča, da zdrsne skozi sovražnike neopazno, in spretnost "Starejših" poveča vaše možnosti za "prekinitev" sogovornika ali vas prepričati o nečem.

Zgradite izbiro

Igra Fallout: New Vegas ponuja številne načine razvoja. Izberete lahko eno izmed standardnih stavb, s katerimi boste lažje dokončali naloge parcele, tudi pri visokih stopnjah težavnosti. Podobno črpanje je priporočljivo za začetnike in tiste, ki igrajo samo zaradi zasnove in dialoga. Druga možnost je, da izberete enega od "eksotičnih graditeljev". Standardni prenosi temeljijo na eni od veščin posedovanja + dodatno orožje (znanost, popravilo itd.), Zaradi tega postane vaš junak mojster na enem področju, kar mu omogoča, da se hitro spopade s sovražniki. Nihče pa ne prepoveduje igralcu, da zmeša zgradbe. Na primer, lahko ustvarite diplomata, ki razbije vrata na skrivnih mestih, nato pa, namesto umora stražarja, poskuša jih postaviti nareševanje vprašanja. Vse stavbe v Fallout New Vegasu zagotavljajo določeno izbiro sposobnosti, veščin, oklepov in orožja. Oglejmo si nekaj najbolj priljubljenih možnosti, ki bi lahko bile koristne za igralca v prvem ali drugem prehodu.

Sniper

gradi večina igralcev, ki so šele začeli, da se seznanijo z New Vegas priporočljivo. Vse bojne operacije se bodo izvajale s pomočjo tajnosti in VATS. V odprtem boju s sovražniki je bolje, da ne vstopite, ker ni verjetno, da bi lik pomagal svetlobni oklep. Fallout: New Vegas vam omogoča, da bi dobili dober ostrostrelec puško v bližini začetku igre - je še en plus v zakladnico gradi. Če iščete kompleksnost in privlačnost, vam priporočamo, da ne želite črpati ostrostrelca. Začnimo z dodelitvijo POSEBNIH točk. V igri boste morali dodeliti točke, kot sledi: moč - zaznavanje 4-7 Endurance - Charisma 1 - 1 je inteligenca - 10 Agility - 10 uspeh - 7. morate perk "The močno hrbtenico", da bi dobili dodatne točke silo. Z Force 8 lahko nosite težko ostrostrelno puško. Med veščinami, ki poudarjajo "Orožje", "Popravilo" in "Sneakiness". Treba jih je izbrati na samem začetku pri ustvarjanju znaka. Kasneje kot sekundarni znanje črpa 70 točk in barter znanosti in preživetje do 45. funkcij boste zagotovo potrebovali "kamikaze" (doda 10 točk delovanja), "štiri oči" (dodaja "Perception" med nošenjem očal).

Oprema za ostrostrelec

Zdaj pa razmislimo, kakšna oprema lahko ponudi ostrostrelcu Fallout: New Vegas. Armor "Olya Ulysses" je odličenbo ustrezala naši pisarni, saj doda 5% kritične škode iz posnetka. Ne pozabite, da morate nositi lahke oklepe, da bi dobili bonus hitrosti od perks. Druga varianta oklepa je plašč kurirja "Soldier's Luck", ki dodaja eno točko moči in daje 15 točk delovanja.
Bild ostrostrelec v Falloutu: New Vegas, seveda, vključuje streljanje dolgega dosega ostrostrelske puške. Glavno orožje bo puška velikega kalibra in ostrostrelna puška z dušilcem zvoka. V primeru, če prideš v boj proti sovražnikom (in se izogne ​​takšnemu 100% ne bo uspelo), vam bo pomagala policijska puška, ki jo morate vedno imeti pri roki. Iz dodatne opreme lahko izberete "Srečna sončna očala, ki jih lahko dobite za pozitiven ugled v Legiji."
Tako boste na koncu igre prejeli borec, ki bo lahko ubil skoraj vse sovražnike z enim strelom z oddaljene razdalje. Če upoštevate dejstvo, da igra ima avtomatsko niveliranje (dvig sovražne ravni je sorazmerna ravni značaja), je zelo dragocena zmožnost ubijanja pošasti in napadalcev brez žrtvovanja.

Kavboj

All Fallout: New Vegas "potopljen" v temo Divjega zahoda in kavbojev. Zato nekateri igralci poskušajo igrati model pravega kavbojskega vedenja. Če se spomnimo vseh filmov v tej nastavitvi, lahko razumemo, da vsi kavboji običajno uporabljajo revolverje kot glavno orožje. Skladno s tem se bo to črpanje osredotočilo na vse, kar je povezano z lahkim enodelnim orožjem, kritično izgubo in malo s sosediboj Podobne gradnje vključujejo tudi tiste, pri katerih je prednost dana zmožnosti za lovljenje orožja, boj proti goljufiji in kritična škoda. Ni natančnih številk o razdelitvi POSEBNIH točk: morate prenesti 10 spretnosti in 10 sreče, preostala očala pa "razlitje", kot želite. Bistvo stavbe temelji na uporabi perkov. Iz orožja v začetni fazi igre želim poudariti "Same". To pištolo je mogoče dobiti po nekaj parcelah in jo je mogoče popraviti s šibkejšim orožjem. Hkrati ima "Same" dobre lastnosti. Ne pozabite na predmete, ki bodo dodali možnost kritične škode in preprosto oklep. Kot lahko vidite, je ta gradnja zelo podobna ostrostrelcu z nekaj razlikami. Prvič, ne boste mogli ubiti sovražnikov na zelo velikih razdaljah. Drugič, vaš junak ne potrebuje 8 točk moči, da bi nosil težko puško. The Fallout Cowboy Bold: New Vegas je primeren za tiste, ki imajo radi Wild West temo. Uporabiti morate pištole, ki so veliko v igri. Ampak ne pozabite na blizu, saj bodo nekateri sovražniki imeli čas, da tečejo blizu vas. Da bi zmanjšali tveganja, se ne bojte prenesti Skill Skill.

Bild through Power Weapons

Ljubitelji prvih dveh delov Fallouta so ostali nezadovoljni z močjo energetskega orožja v tretjem obroku in New Vegasu. Če se je v prvotnih igrah energetsko orožje štelo za eno najmočnejših in je pomagalo pri prehodu igre, se je v nadaljevanju serije njegov pomen bistveno zmanjšal. Ne pozabite takoj, da če želite igrati skozi graditi naPower Fallout: New Vegas, nato pripravite se porabiti za nakup opreme in opreme ter nabavo streliva. To orožje je najdražja storitev, zaradi katere je v začetni fazi igre izjemno nedonosna. Ko pridete do igralnice in se lahko obogatite z uspehom 10, si privoščite neskončno strelivo. Obstaja več moči pištole v igri, ki ne zahtevajo dopolnitev streliva - streljajo plazemski žarek in sčasoma ponovno naložijo. Glavna znanja v tej stavbi so "Power Weapons" in "Science". Prvi je za natančno streljanje, drugi pa za popravilo in samo-sestavljanje streliva. Tudi orožje plamena in podobne vrste orožja se nanašajo na energijo. Čeprav je ruski Fallout: New Vegas samo za branje, vendar ne za poslušanje glasu, mnogi igralci radi naložijo najbolj pogovorne znake. Igralnost za njih je bistveno drugačna od vseh prejšnjih gradenj.

Diplomat

Prenos diplomatske stavbe v Fallout: New Vegas se bistveno razlikuje od vseh prejšnjih. V ospredje prihajajo "mirne" spretnosti. Ta prenos je priporočen za tiste, ki so prestali igro in ve, v katerih dialogih lahko mirno rešijo problem in kje brez orožja. Tudi del odločitev in prepričanj se sprejme, odvisno od ravni tega ali drugega znanja. Zato bo novinec precej težji, ne pozabite vzeti s seboj partnerja, ki vam bo pomagal rešiti vojaška vprašanja. Zato so glavni parametri postali "Starejši" in "Barter". V distribuciji ne pozabite prenestiKarizma. Priporočljivo je, da eni puškam dodelite eno režo osnovnih spretnosti, da ne bi ostali popolnoma brez pomoči brez partnerja. Nadalje je priporočljivo, da črpalka pasivne spretnosti, ki vam bo pomagal v mimogrede - popravilo, znanost, medicina, itd. Opozoriti je treba na enkrat, da igranje značaja brez enega umora ne bo uspelo - boste še vedno morali znebiti pošasti in nekaj NPC iskanje. To nalogo lahko prenesete na partnerja, vendar osebno sodelujete le v pogajanjih in trgovanju.

Ninja

Skrivnostni lik je najtežje igrati, toda nevidni igralci ga ne bodo ustavili. Temelji na tem razredu, seveda, na skritih poteh, zlu, kritičnem nivoju in napadih blizu dosega. Lahko kombinirate Ninja Build in Fallout: New Vegas z rednim tesnim bojem in ga združite z lahkim orožjem. V takem primeru boste dobili resnično "univerzalnega borec". Na začetku se osredotočamo na naslednje POSEBNA očala: agilnost, inteligenco, zaznavanje in veliko sreče. Visoka raven sreče bo močno vplivala na verjetnost kritične stavke v skrivaj. Pomagal bo tudi pri zaznavanju: poveča obseg sovražnega prikaza na radarju, zaradi katerega igralec dobi taktično prednost, ki je pomembna za ninje. Osnovna znanja so hladno orožje, tajnost, zlo in znanost. Ko dobiš 100 skritih točk, boš lahko prešel večino svojih sovražnikov. Ne pozabite, da je ta razred sposoben povzročiti ogromno škodo samo v desnih rokah. V odprti bitki najverjetneje ne boste niti občutili - preveč škodehladno orožje Še en minus - slabo kombiniran z računalniškimi partnerji, saj boste morali nenehno dajati navodila (ostati na mestu, upogniti se itd.). Brez nadzora bodo vaši zavezniki samodejno vključeni v boj, ki takoj uniči koncept nevidnega prehoda.

Napadalec

Ta gradnja je primerna za začetnike kot ostrostrelec. Razlika je v tem, da vam ni treba skriti na oddaljenih razdaljah. Glavni parametri za napadalno letalo so moč, vzdržljivost, inteligenca in sreča. Prvi dve SPECIAL parametri sta očitni: dobite priložnost, da vzamete več orodja, da nosite težko orožje, vzdržljivost poveča število zdravstvenih točk. Znak postane nekako "tank". Inteligenca je priložnost za izboljšanje spretnosti "medicine". Tako lahko z zdravljenjem obnovite več zdravstvenih točk. Uporabne spretnosti so tudi orožje, popravila, eksplozivi. Če vam je všeč boj v gužvi, lahko na seznam dodate hladno orožje.

Board

Če prvič opravite igro, vam svetujemo, da ne poskušate takoj dobiti vseh veščin in orožja. V New Vegasu lahko prenesete znak na raven 50. V tem času boste dobili toliko veščin, da se boste počutili dobro s skoraj vsakim orožjem. Izkoristite sposobnosti in sposobnosti, ki ustrezajo vašemu slogu bitke in iger.

Za najmočnejše igralce

ste že večkrat preživeli Fallout: New Vegas in preizkusili vse gradbenike, ki menijo, da so delavci? Nato bo naključni izbor možnosti in spretnosti dodal zabavo naslednjemu prehodu. Poskusite ustvariti močnega junaka,ko se točke porazdelijo naključno, in za raven dobite naključne prednosti. Za večje zaplete lahko dodate naključno izbiro orožja in oklepov. Poleg tega bo sorta dodala modele, ki dodajajo nove spretnosti in sposobnosti. Z njimi boste lahko s seboj vzeli več partnerjev, se znebili mamurnega lika in še veliko več. S takšnimi spremembami lahko pride do popolnoma novih gradenj, ki jih ni mogoče uporabiti v izvirni igri.

Povzetek

Torej smo pogledali trenutno Fallout: New Vegas Buildings. Lahko naredite svoje prilagoditve, spremenite porazdelitev točk po lastni presoji in tako naprej. Zaradi tega je ta igra priljubljena pri več sto tisočih oboževalcev. Razvijalci omejujejo svobodo delovanja samo v okviru igralne kartice. V ostalem lahko delate kar hočete. Enako velja za izbiro orožja, črpanje itd. Treba je spomniti, da lahko napačna porazdelitev točk in sposobnosti vodi v dejstvo, da v nekaterih trenutkih ne morete iti skozi pogovor ali zlomiti kompleksnega računalnika. Toda ustvarjalci so mislili na vse: vsaka naloga ima več načinov, kako jo rešiti. Edina stvar, ki jo tvegate na samovoljni nepremišljeni črpalki, je, da dobite neizkušenega junaka. Tako lahko uporabite goljufije Fallout New Vegas, da poskusite različne gradnje in sposobnosti in izberete tistega, ki najbolj ustreza vašemu slogu prehoda. Vsi zgoraj navedeni razredi delujejo v izvirni različici igre, brez dodatkov in modifikacij za spremembo ravnotežja.

Sorodne publikacije