Kako naj "GTA: San Andreas" najame družino: nasvete, nasvete in kode

Ena izmed najbolj zanimivih komponent GTA: San Andreas so ulične tolpe. Ko dosežete določeno stopnjo razvoja, se boste lahko najeli za pomoč več razbojnikov, ki vam ne bodo naredili le "umazanega dela" za vas, ampak vam bodo tudi pomagali v bitki. O tem, kako GTA: San Andreas najame tolpe in kaj bo naredil, bo povedal ta mali vodnik.

Kaj potrebujemo za "razbojnike"

Preden ugotovimo, kako najamejo tolpe v "GTA: San Andreas", ugotovimo, zakaj je sploh potrebna. Na parceli vaš junak postane navaden član precej šibke "skupine", in da bi povečali svoj vpliv, boste morali opravljati različne "gangsterske naloge" in izvajati "razstavljanje". Sama to ni le težka, temveč tudi dolgočasna. In da bi rešili ta problem, in bodo potrebovali "najel thugs", koristi, ki bodo razpravljali naprej.

Najprej vas bodo najeti razbojniki nikoli ne pustili pri miru, pa naj bo to bančni rop ali boj z drugimi gangsterji ali policijo. Torej dodatne "roke, bitov in pištol" ne bo odveč pri prehodu težkih misij na običajnem mestnem potovanju. Poleg tega se bo vaša skupina borila s predstavniki sprtih klanov, kar vam bo omogočilo, da okrepite svoj vpliv na določenem območju.
Vendar, če člani vaše bande začnejo napadati sovražnike, policija vas ne bo zasledovala, ker ne sodelujete pri "razstavljanju". Zato je vredno najeti člane tolpe GTA: San Andreas "čim prej. To bo močno poenostavilo napredek vaše igre.

Kot GTA: San Andreas najame bando

Naredi veliko lažje, kot misli večina igralcev. Najprej morate dokončati poslanstvo Los Sepulcrosa. Po opravljenem prizadevanju se lahko obrnete na praktično stran vprašanja o tem, kako najeti bando v "GTA: San Andreas". V skladu z zgodbo je protagonist skupine Grove Street Families in zato lahko najamete "razbojnike", ki pripadajo samo tej formaciji tolpe.
Iskanje teh iger na zemljevidu je preprosto - v zelenih oblekah lahko najdete potrebne znake, ker je ta barva odlična za gangstersko tolpico. Nato pojdite v prihodnji "teammate" in pritisnite tipko "G", nato pa vas bo plačanec sledil. Če se na neki točki želite ločiti s članom tolpe, nato pa se mu približate, pritisnite tipko "M".

Kako povečati velikost skupine

Ne mislite, da boste lahko takoj najeli veliko tolpe. Za povečanje števila spremljevalcev se lahko črpa le posebna raven ugleda - "spoštovanje". Ta spretnost se povečuje z vsako prehodno misijo. Poleg tega se lahko "spoštovanje" prenese z ujetjem sovražnih ozemelj (+ 3%). Tudi spretnost se poveča z umorom katerega koli člana drugih skupin in vsak tak ukrep poveča ugled za pol odstotka. Na splošno, bolj aktivni igrate, hitreje boste prenehali mučiti igro "GTA: San Andreas": "Kako najeti bando?" Balassi - sovražna skupina - bo drugačnanačinov, kako preprečiti, da bi povečali avtoriteto družin Grove Street in poskušali odvrniti navdušeno ozemlje. In ker izguba območij vpliva na vaš ugled, potem ne zanemarite posebnih signalov napada vaših ozemelj.

Če se vpliv poveča na 10%, boste lahko najeli dve osebi. Pri 20% se bo vaša tolpa povečala na tri. Če želite najeti štiri razbojnike, dvignite svoj ugled na 40%. Pet ljudi bo dobilo 60% "spoštovanja". Na najem šestih razbojnikov lahko vpliva 70 do 80%. In da bi dobili največje število spremljevalcev - sedem ljudi, lahko samo dvignete "spoštovanje" nad 80%. Tako pridobivanje ugleda bo glavna stvar, če želite ustvariti veliko in močno bando v "GTA: San Andreas".

Kako najeti tolpe: koda

Pri goljufijah in ukazih konzol ni mogoče dodati "tatov" v svojo skupino. Toda hkrati lahko s pomočjo posebne kode dvignete svoj "ugled" na najvišjo možno raven, nato pa poskusite najti razbojnike v spremstvu. Če želite povečati vrednosti za "spoštovanje", odprite ukazno mizo in vnesite naslednji ukaz: OGXSDAG. Po tem, "ugled" bo dosegla najvišjo raven, lahko takoj najeti sedem ljudi, in metanje prehod, samo vožnja po mestu s svojo tolp.

Sorodne publikacije