Mobey "Minecraft": gobova krava

Kravja gob iz "Minecrafta" je edinstvena žival, ki jo najdemo samo na gobskem otoku. Pri ustvarjanju teh bitij so bili uporabljeni modeli navadnih krav, ki so dodali nekaj dodatnih zanimivih razlik. Torej je koža teh gomil rdeče barve, oči pa so črne. Poleg tega se hrbet gobnih krav konzervira z majhnimi rdečimi gobami.

Za kaj so potrebni?

Krave gobe se lahko obrežejo s škarjami. Po razseku živali gredo rdeče gobe (do 5 kosov) iz hrbta in postanejo običajne krave. Ne morete preklicati konverzije in vrniti mob. Tako kot redne krave, gobe, umiranje, odlaganje kože in govejega mesa. Če je smrt živali nastala zaradi medsebojnega delovanja z virom ognja, potem bo takoj padla goveje meso. Poleg tega, če gob krave "uporabljajo" vedro, bodo dali mleko.


Kako dobiti neomejeno količino hrane

Mleko in goveje meso sta seveda dobra, vendar goveje krave dajejo nekaj več. Morda je najbolj dragocen vidik uporabe teh živali, da dobite drobljene gobe. Ta jed je dano zelo enostavno - dovolj je, da na eno takšno mobo "nanesemo" prazno skodelico. Dušene gobe se štejejo za tekočo hrano, ki poleg tega ni tako lahka in samo strganje. Na srečo, če ima lik vsaj eno gobasto kravo, bodo rezerve te edinstvene jedi neomejene. Po posodobitvi 1.4, so se gobe začele obnavljati le 3 enote lakotekot pred obnovitvijo vseh 4 enot.

Nasveti za razmnoževanje

Pšenico lahko uporabite za gojenje krav gob. Mimogrede, če hranite pšenico v rokah in se premikate istočasno, bodo krave začele slediti. Mladiči, ki so se pojavili na svetu, niso sposobni dati značaja mesa ali izkušenj (kot v primeru drugih podobnih mobov). Hkrati se lahko še vedno kosi in zbira mleko. Goveje krave se ne morejo kositi z navadnimi, toda mladiči se lahko pridobijo le od živali iste vrste. Prej je bilo takšno prečkanje možno, spremembe so začele veljati po izpustitvi 125.

Dosežki

Pri uporabi več gobnih krav lahko dosežete 2 edinstvene dosežke:
  • "Mesar" je dovolj, da ubije eno mafijo in vzame 1 kožo. Na PS je ta trofeja bronasta. Lahko ga dobimo tudi z drugimi živalmi - iz navadnih krav ali konjev.
  • "Repopulacija" - treba je pridobiti potomce dveh krav, ki uporabljajo pšenico.
  • Sorodne publikacije