TP-LINK TL-WA850RE Ojačevalnik signala: pregledi

Članek bo govoril o eni zanimivi napravi - TP-Link TL WA850RE. Ocene o tej napravi vam sporočajo, kako dobro deluje, kakšna je njegova učinkovitost. Kaj predstavlja ta tehnika? To je repetitor, znan tudi kot repetitor in repetitor. Potrebno je povečati obseg razpoložljivega brezžičnega omrežja. Naprej - podrobnosti o napravi.

Izvedba

Naprava se prodaja v škatli z belo-zelenim odtenkom. Prikazuje sam repetitor, njegove značilnosti in načine povezave. Priložena ovojnica vsebuje disk z vsemi opisi in posebno programsko opremo, kot tudi navodila za TP-Link TL WA850RE in dokumentacijo o napravi. Tak nabor je odveč, saj postopek nastavitve repetitorja ne traja niti minut. Vključuje tudi omrežni kabel sive barve.


Razlogi za uporabo

Ponavljalec se pogosto uporablja. Priljubljen razlog za nakup repetitorja ni precej kakovosten usmerjevalnik, katerega signal ni dovolj za oddaljene sobe ali druga tla. Transponder TP-Link TL WA850RE, katerega pregled je podan v članku spodaj, bo z lahkoto in brez težav rešil to situacijo. Seveda lahko spremenite nastavitve usmerjevalnika, poskusite uporabiti zmogljivejšo napravo, vendar nič ne bo dala istega rezultata kot namestitev repiitra. Strošek naprave je majhen, vendar je njegova korist ogromna.

Bistvo dela

Kako deluje rele?Ko je usmerjevalnik nameščen, ki signalizira kratko razdaljo, se uporablja repetitor. Aparat aktivirajte na mestu, kjer je omrežje še vedno stabilno. Zadnji morate prilagoditi. Ustvarjena bo druga dostopna točka, ki je kopija prve. Ko preklopite na lokacijo, kjer je signal šibek, bodo omrežja samodejno ponovno povezana. Po želji lahko ustvarite točko z drugačnim imenom in geslom, ki jo bo distribuiral TP-Link TL WA850RE. Kako nastaviti in kako uporabljati - opisano spodaj.


Videz

Zasnova repetitorja je dokaj preprosta, obstajajo zapiski minimalizma. Vse proge so gladke, ohišje je belo. Naprava ne spominja na "opeko" pravokotne oblike. Naprava je izdelana iz sijajnega plastičnega tipa. Ponavljalec TP-Link TL WA850RE, katerega pregledi so precej dobri, majhni, je kompaktne velikosti. Na sprednji strani lahko vidite gumb, okoli katerega je nameščen obroč različnih induktorjev. Odgovorni so za napajanje, omrežno povezavo, vklop repetitorja in delo z dostopno točko. Obstaja tudi indikator, ki prikazuje sprejem signala iz usmerjevalnika. Najbolje je, da postavite repetitor, kjer je vsaj tri žarnice. Potem bo povezava odlična in stabilna. Obstaja električni vtič, ki ga mnogi potrošniki upoštevajo v pregledih. Na splošno je dizajn precej dober in večina lastnikov ima zadovoljstvo. To dokazujejo povratne informacije. Brezžični repetitor TP-Link TL WA850RE se enostavno prilega v vsako notranjost.

Polnjenje

Repiiter napaja krmilnik Atheros.To je tisti, ki daje pravico do delovanja v omrežjih tipa b /g /n. Na voljo za uporabo 32 MB pomnilnika. Največja hitrost omrežja je 100 Mb /s.
Delo z zunanjimi antenami je nemogoče, ker niso, ampak v notranjosti sta dva dela.

Nastavitev TP-LINK TP-LINK TL-WA850RE

Kako nastaviti TP-Link TL WA850RE? Z izvajanjem procesa optimizacije repetitorja je potrebno pravilno izbrati njegovo lokacijo. Napravo je treba namestiti tam, kjer bo hitrost interneta stabilna brez izgube in popačenja. Potrebno je tudi razmišljati o njeni lokalizaciji tako, da prejeti signal pokriva vsa potrebna mesta v hiši ali stanovanju. Nastavitev repetitorja se izvede hitro, dobesedno v nekaj minutah. Dovolj, da priključite vtičnico, poiščite gumb WPS na usmerjevalniku in kliknite nanj. Potem naj bi repetitor razkril velik ključ, na katerem se nahaja slika gradu. Kako razumem, da naprava deluje? Prižge se poseben kazalnik za kodo RE. Ponavljajte sekundo, da se povežete z usmerjevalnikom in začnete z delom. Da bi razumeli raven signala, ki ga dobite z usmerjevalnikom, lahko upoštevate vgrajene indikatorje. Če ima vsaj tri oddelke, potem je mreža visoko kakovostna. Za najbolj stabilno in priročno delo je potrebno, da usmerjevalnik prikaže vsaj dve "palici". Pri delu z repetitorjem potrošnik naprave niti ne zazna. Edini pomemben kazalnik je močnejši signal interneta, ki se pred tem ni niti pojavil. Ko izklopite napajanje in iz napravenaprave ni treba znova namestiti. Vse to potrjuje povratne informacije. Ojačevalnik signala TP-Link TL WA850RE shranjuje vsa omrežja, s katerimi je lastnik povezan. Na dnu lahko uporabniki vidijo posebna vrata, ki so potrebna za delo z omrežjem. Primeren je za interakcijo z računalnikom ali televizorjem in se ne more povezati z brezžičnim omrežjem.

Povezovanje naprav

Povezovanje z repetitorjem je enostavno. Samo kliknite na ustrezen gumb, saj se bo vse začelo. Obstajajo pa tudi drugi načini za povezavo (brez ključa WPS). Vsaka naprava ima svojo nadzorno ploščo. To je točno tisto, kar bo potrebno za stabilno povezavo, če na usmerjevalniku ni določenega gumba. Nato se pogovorimo o tem, kako se lotimo nastavitev za izvedbo vseh potrebnih procesov s TP-Link TL WA850RE. Vdelana programska oprema omogoča izvajanje takšnih manipulacij v nekaj sekundah. Za dostop do menija za nadzor tega repetitorja se boste morali povezati z njim. To lahko storite s kablom ali prek brezžičnega omrežja. Takoj po tem bo dostopna točka (tovarniško) brez gesla. Tudi če je repetitor že uporabljen (shranjene nastavitve), bo še vedno prijavljen na ploščo samo, ko bo povezan. Nato v brskalniku morate napisati naslov tplinkrepeater.net. Če želite dostopati do svojega računa, obiščite priročnik ali si oglejte podatke na uradni strani. Praviloma so standardne in enake: admin.

Vhod za nastavitev prejemnika

Po vstopu v kontrolni meni moratebodite pozorni na glavno stran. Vsebuje vse podatke o plazilcu in njegovem stanju. Če je repetitor nastavljen, bo lastnik videl ustrezne informacije. Če usmerjevalnik nima ključa WPS, je treba nastavitve opraviti v tem meniju. Najdete element "Čarovnik za takojšnje možnosti". Tam lahko dostopate do hitre nastavitve TP-Link TL WA850RE. Pojdite na zavihek in kliknite »Naprej«. Obstaja tudi regija, med katero lahko izbirate. Ponavljalnik bo hitro našel vsa omrežja, ki so v bližini, in najti svoje. Nato kliknite "Naprej".

Povezovanje sprejemnika TP-LINK z omrežjem Wi-Fi

Po iskanju omrežja morate iz njega vnesti geslo. Dovoljeno je izdelati klon določene točke, lahko ga tudi preimenujete. Po tem morate klikniti na gumb "Naprej". Oglejte si vse razpoložljive nastavitve, če so pravilne, morate klikniti »Dokončaj«. Po tem se bo repetitor ponovno zagnal. Nato se vklopi že priključen na omrežje.

Ponastavitev nastavitev repetitorja

Včasih morate ponastaviti nastavitve naprave. Razlog je lahko veliko težav s TP-Link TL WA850RE. To se izvaja na dva različna načina. Prvi je najlažji - samo kliknite na ustrezen gumb na repetitorju. Samo vklopite, vzemite iglo za pletenje ali kak drug oster predmet in kliknite na tipko RESET. Po tem bo lastnik videl, da so indikatorji osvetljeni. Ponavljalnik se bo znova zagnal in postopek ponastavitve se bo končal. Skozi ploščoUpravljanje te manipulacije je enostavno. Samo vnesite meni "Sistemska orodja", "Tovarniške nastavitve". Obstajal bo ključ "Obnovi". Ponovni zagon bo ponovno zagnan.

Če internet ne deluje

Včasih TP-Link TL WA850RE pregleda problem signalnih težav. Pogosto repetitor ne vidi omrežja, zgodi se, da se povezava odvija, dostop do interneta pa ni. To težavo je težko rešiti na več načinov. Ponavljalnik morate nastaviti bližje usmerjevalniku. Praviloma je težava na napačni lokaciji, če je šibek signal. Če je težava v tem, da ni povezave z internetom ali s samim omrežjem, morate ponastaviti nastavitve. Kako natančno to naredimo, je opisano nekoliko višje. Nato morate znova zagnati napravo in poskusiti vzpostaviti povezavo z usmerjevalnikom. Če naletite na težave pri nastavitvah prek WPS (na primer usmerjevalnik ne vidi TP-Link TL WA850RE), uporabite nadzorno ploščo. Ta postopek je tudi opisan zgoraj. Vdelano programsko opremo lahko posodobite tudi kot poskus. Včasih rešuje problem. Drug način je, da spremenite kanal brezžičnega omrežja.

Razpoložljivost ponovitve

Ta repetitor lahko kupite za majhen znesek - 1150 rubljev. Strošek je upravičen za tako napravo. To pojasnjuje priljubljenost opisanega repetitorja.

Testiranje

V članku bomo dejansko upoštevali tudi delovanje naprave. Morda obstajajo dodatne pomanjkljivosti, o katerih se ne govori. TP-Link TL WA850RE se pokaže samdobro pri testiranju. Ampak o tem kasneje. V nadaljevanju je opisano omrežje, njegova stabilnost in hitrost. Vsi podatki se pridobijo pri delu z usmerjevalnikom Zyxel. Njegova največja hitrost je 150 Mb /s. Prejemnik in naprava sta združljiva. Računalnik in prenosni računalnik delata z omrežjem. Za pridobitev natančnejših podatkov je treba spremeniti pogoje delovanja repiitra. Izbrani so trije najpomembnejši.
 • Obratovanje v enem prostoru.
 • Pri razdalji od usmerjevalnika za 20 metrov je ovira v obliki ene zidane opeke. Signal se nato izgubi približno za polovico.
 • Uporaba na ulici. Matična točka je postavljena na razdalji 30 metrov, med njo in repetitorjem sta dve opečni steni. Signal se izgubi za skoraj 100%.
 • Medtem ko so v istem prostoru, repetitor in usmerjevalnik delujeta na isti ravni, kar daje odličen signal brez prekinitev in prekinitev. Na medsebojni kratki razdalji lahko komunicirajo z dodatno opremo (TV), ki je priključena prek vrat LAN. Video deluje odlično tudi v načinu pretakanja in iz bliskovnega pogona. Ko deluje z izgubo 50% signala, se slika poslabša. Problem je mogoče rešiti samo s povezavo SmartTV TV z internetom. Potem ne bo ovir. Zadnja, tretja točka je zanimiva. Kako je novinar uspel v takšni situaciji? Pridobite stabilen in hiter internet, tudi če ste ga prej izgubili na prenosnem računalniku. Če za neposredno delo z usmerjevalnikom hitrost prenosa podatkov ni bila večja od 10 Mbitov, potem se pri releju ta številka poveča na 35. Treba je opozoriti, daV vseh primerih se raven dostopa do omrežja ne spremeni. Razlika je le v kakovosti in njeni izgubi. V treh primerih se spreminja v smeri povečanja. Ponavljalec je popolnoma izpolnil vse pogoje. Žal, zaradi dejstva, da ni mogoče upravljati v celotnem kompletu z zunanjimi antenami, poročevalec ne zagotavlja veliko prostora za delo z njim. V idealnem primeru pokriva samo en prostor. Če je ovira v obliki zidu, se signal zmanjša na 80 dB, dva - 50 dB. Če morate delati z brezžičnimi dostopnimi točkami, morate upoštevati ta odtenek. Če povzamemo testiranje, je treba opozoriti, da je v vseh predstavljenih primerih jasno izboljšana kakovost signala in komunikacije na splošno. Zato lahko z gotovostjo rečemo, da repertoar "češnje" izpolnjuje svoje odgovornosti.

  Ocene

  Pregledi naprav so pozitivni. Včasih so negativne misli. S čim so povezani? Nekateri se pritožujejo zaradi hitrosti omrežja in izgube signala. Najpogosteje je takšna težava posledica napačne namestitve. Ponavljalnik mora biti lociran na mestu, kjer bo od matične točke prejel največjo hitrost, saj se bo isto preneslo. Včasih je vzrok te težave nezdružljivost usmerjevalnika. Vse to je potrebno preveriti pred nakupom. Še ena pomanjkljivost, ki jo zaznava majhen odstotek uporabnikov, je: repetitor ne deluje z napravami Android. Njegov način povezovanja s takšno tehnologijo ni primeren, pod njim sistem ni prilagojen, tako za tablete, mobilnetelefonov je neuporaben. Potrošniki ugotavljajo, da je hitrost majhna. To je posledica posebnosti naprave, vendar je pomanjkljivost, da to ni navedeno v priročniku TP-Link TL WA850RE. V drugi je ta naprava odlična in ne povzroča nobenih pritožb pri delu. Nihče ne govori o zlomih ali okvarah.

  Povzetek

  Repetitor je preprost, intuitiven. Odličen je za vsako notranjost, kar daje dober vtis. Namestitev je enostavna, enostavna in izvedena v nekaj minutah, tudi če lastnik nima izkušenj pri delu s takšnimi napravami. Ker vgrajen LAN omogoča komunikacijo z napravami, se lahko poveže z internetom po zraku. Kot je podana povratna informacija, je TP-Link TL WA850RE repetitor, ki se je izkazal kot zelo primeren. Kot rezultat daje stabilen signal in prikrajša prostore "mrtvih" območij. Prednosti repertoarja so majhnost, lep dizajn, enostavna prilagoditev, prisotnost vrat za delo z drugimi napravami. Kaj potrošniki pomenijo za slabosti? Zunanje antene ni mogoče povezati, da bi izboljšali komunikacijo, vendar na splošno ni potrebna. Poleg tega so te pomanjkljivosti popolnoma spregledane zaradi prednosti.

  Sorodne publikacije