Zimska guma "Dunlop": pregledi

1888 je zaznamoval nastanek Dunlopa. Dolgo se je nahajal na Škotskem. Obstajajo pnevmatike za zimo. Zdaj večina pnevmatik izdeluje Japonska. Odprtje japonskih podružnic najdete na uradni spletni strani podjetja. Dunlop uporablja nove tehnologije, izboljšuje proizvodnjo, saj skrbi za visoko kakovost.

Pregledi zimskih pnevmatik "Dunlop"

Zimske pnevmatike imajo po mnenju lastnikov vozil precej visoko oceno. Takšna ocena je posledica dejstva, da je proračun stroškov pnevmatik "Dunlop" je precej dobre kakovosti. Večinoma izpolnjujejo zahteve lastnikov avtomobilov. Takšne pnevmatike zagotavljajo kratko zavorno pot in priročno krmiljenje.
Negativna povratna zveza na zimske pnevmatike "Dunlop" je povezana z dejstvom, da je oprijem s cestno oblogo med dežjem, medtem ko se premikanje po površini gline slabo. Ponudba vključuje pnevmatike za športne avtomobile. Njihova značilnost je, da ne glede na to, kakšna je hitrost, oprijem ceste ostaja dober, vendar niso primerni za vsakodnevno uporabo, saj ustvarjajo dodaten hrup in hitro postanejo neuporabni. Ta posebnost je navedena v pregledih lastnikov takšnih avtomobilov.


Za vsa terenska vozila je izdelan ves teren. Imajo jasno izražene zaščitne elemente, medtem ko med vožnjo ustvarja močan hrup. Te pnevmatike zlahka premagajo različne ovire in so precej zanesljive. Avtomobilisti pogosto raje te pnevmatike zaradi njihnizka cena

Koliko so pnevmatike?

Cene vseh modelov so na voljo na spletni strani proizvajalca. Zimska guma "Dunlop" je malo dražja od stare. Strošek gume se giblje od 1500 rubljev (različica R13) do 5000 (različica za avtomobile visoke prehodnosti). Pnevmatike za športne avtomobile lahko kupite za 2000 rubljev na kos. 3000 rub. obstajajo pnevmatike za crossover.

Zimska guma "Dunlop Winter Max VM01"

Ta vrsta pnevmatik je zasnovana za zimo. Z njimi ni nobenih prestrašenih cest, ki so zamrznjene ali prekrite s snegom. Premer od R13 do R19. Zaščitnik z asimetričnim vzorcem in različno globino.

Nimajo trnja, zato te zimske gumice Dunlop Velcro imenujejo avtomobilisti, ki opozarjajo na popoln oprijem s cestno krpo in hitro zaviranje. Pri izdelavi pnevmatik, ki se uporabljajo posodobljeni material, doda več silicija v njem, tako da se ne strdi v mrazu.

Dunlop SP Winter Air pnevmatike

To so kakovostne zimske pnevmatike, ki imajo simetričen vzorec na zaščitni plošči, 5 vzdolžnih robov z rezom in lamele, ki dajejo togost. To zmanjša zavorno pot. Oblika podatkov o pnevmatikah je takšna, da se čim bolj dotika ceste, kar prispeva k enakomerni obrabi gume. Namenjeni so osebnim avtomobilom in krosoverom.

Zimske pnevmatike "Dunlop GrandTrek Ice 02"

Te pnevmatike se priporočajo za SUV in krosovere. Štejejo se za najbolj kakovostne, saj jih lahko prečkajo najbolj zasnežena območja.
Imajo simetrično tekalno plast, pod utoritako, da se preprosto izognete navlažitvi. Trdnost zob je bila dosežena z volframovim karbidom. 16 vrstic trnja prispeva k dobrem oprijemu med vožnjo. Trnje se temeljito pritrdijo in se med gibanjem vozila ne vrtijo.

Zimske pnevmatike z žrebčkom "Dunlop SP Winter Air 02"

Te zimske pnevmatike so bile pred kratkim lansirane, vendar so že pridobile popularnost med ruskimi vozniki. Vlaga hitro izstopa, saj so poševni utori zelo široki in globoki. Krojenje na cestišče je dobro v vseh vremenskih razmerah. Bočno na stopnicah so bloki, ki so med seboj povezani. To daje avtomobilski agilnosti.

Pnevmatike Dunlop GrandTrek SZH6

Ta zimski model ima večji kontaktni prostor, priporočljivo je za SUV in pickupe, nima konic, na sredini traku v obliki puščice je vzorec razvit z računalniškim programom. Površina tekalne plasti je neenakomerna, saj na robovih obstajajo robovi, kar prispeva k zanesljivemu vprijemu s cestiščem. To zmanjša porabo goriva in enakomerno porazdeli obremenitev. Takšne pnevmatike so zanesljive tudi za potovanja po makadamski cesti.

Zimske pnevmatike "Graspik DS3"

Priporočeno za osebne avtomobile. Razpon prikazuje velikosti R13-R19. Kljub pomanjkanju trnja imajo pnevmatike dober oprijem na različnih cestnih tkaninah. Zaradi teh pnevmatik se vozniki počutijo bolj samozavestni v vseh razmerah.

Pnevmatike "Dunlop Winter Max CZ8"

TeNeoklopljene pnevmatike za zimsko opremo so zelo priljubljene pri lastnikih pickupov in vozilih, ki se prevažajo. Različice od 15R do 19R.

Pnevmatike "Dunlop Winter Max VM02"

Nadgrajen model, ki ga je razvila družba Sumitomo za osebne avtomobile. Površina stične površine je velika, zahvaljujoč tej gumi ohranja svoje lastnosti pri vsaki temperaturi in na kateri koli površini. Slika na ščitniku je sestavljena iz številnih blokov. Pnevmatike so trpežne in imajo visoko prepustnost.

Guma Dunlop SP Winter Sport 400

Ta model lahko kupite za vse avtomobile: od avtomobilov do terenskih vozil. Zasnovan je bil za najbolj nepredvidljive vremenske razmere. Na ščitniku so upodobljene puščice, na sliki je opažena simetrija. S takimi pnevmatikami avto ne prestraši snežnih neviht, zamegljen zaradi dežja ali zamrznjene poti. Namesto trnja se uporabljajo tanke plošče, ki naredijo površino ukrivljeno. Guma se izboljša: doda veliko silicija in silicijevega dioksida (pnevmatika ohranja mehkobo). Sklopka s krpo je zanesljiva.

Zimske pnevmatike "Dunlop Ice Touch"

Drug model, ki je idealen za podnebne razmere v Rusiji. Njegova proizvodna tehnologija je blizu tisti, ki se uporablja za Goodyear Ultra Grip Ice Arctic.
Za razliko od drugih pnevmatik imajo te konice trikotno obliko, njihove meje so precej ostre. To omogoča avtomobilu, da se enostavno sprehaja po ledu in v snegu. Obstaja veliko puščic na zaščitniku v velikem številu. Način zaviranja avtomobila s takšnimi pnevmatikami se zmanjša zaradi širokega vzdolžnega roba.
Zima v ruskih regijah je huda. Zaradi visokih temperatur pnevmatike postanejo trdne, kar je popolnoma nezaželeno. Da bi se izognili takšnim težavam, je pri proizvodnji zimske gume "Dunlop Ais Tach" dodan polimerni material v gumi.

Zaključek

Vsi izvedeni preskusi kažejo na visoko kakovost, zanesljivost zimskih pnevmatik "Dunlop". Lastniki različnih avtomobilskih znamk bodo vedno našli ustrezen model po dostopni ceni. Kakovost in zaupanje proizvajalca teh zimskih pnevmatik dokazujejo številni pregledi. Zimska guma "Dunlop" ima vodilni položaj med izdelki drugih podjetij. Samo izberite najboljše za svojega železnega konja.

Sorodne publikacije