"HTML-Academy": opis, pregled predmetov in posebnosti študija

Poklic HTML pajka je lahko dobro izhodišče za tiste, ki se želijo ukvarjati z razvojem spletnih strani. Od tu, odprta cesta v frontend - in backend - so razvijalci, in če poskusite, potem lahko obvladate tako visoko plačane specialnosti kot fullstack spletni razvijalec. Vsi mojstri so začeli nekaj z nečim. Kje začeti študij postavitve? To lahko storite sami, za knjige in materiale na internetu. Najdete lahko video vadnice. Ampak najbolj preprost in hiter (čeprav ne najcenejši) način - za stik z "HSTL-Academy". Vir je na splošno velja za enega najboljših za tiste, ki želijo iti v IT. "


Prednosti v primerjavi z drugimi metodami učenja

 • Usmerjenost je izključno na učinkoviti tehnologiji. Tečaji se stalno posodabljajo. To pomeni, da se boste naučili dejanskih tehnik postavitve. Na primer, ne tako dolgo nazaj, v usposabljanje začel uporabljati flexbox - tehnologija, ki je zdaj podprta z vsemi brskalniki, razen dokončno zastarele. Zakaj je to pomembno? Ker vas bodo na intervjuju vprašali, ali lahko uporabljate najnovejšo tehnologijo, in delo je zelo olajšano.
 • Enotno razmerje med teorijo in prakso. Vsi predmeti na akademiji HTML so namenjeni izobraževanju študentskega stroja. Tu ne bo dolgih in dolgočasnih razlag. Izvajalci predstavijo tehnologije na primerih, tako da jih je mogoče takoj uporabiti. Študenti bodo morali izdelati polnopravno spletno stran.
 • Mentor vam pomaga.Vsakdo, ki se naroči na tečaje akademije HTML, ima učitelj. Njegova naloga je pojasniti težke trenutke, da bi premagala ovire. Mentor bo pomagal razkriti skrivnosti spretnosti, ki jih verjetno ne bomo odkrili drugje.
 • Zakaj vam "HSTL Academy" morda ne ustreza?

  Obstajajo omejitve. Prvič, postopek je precej zapleten. Vsak ne bo mogel doseči konca in zaščititi končnega projekta. Ne zamudite Poslušajte predavanja, preberite priložena gradiva, poiščite pomoč mentorja in zagotovo boste prišli ven.


  Drugič, tu se plača šolnina. Stroški so v primerjavi z drugimi tečaji IT razmeroma nizki, vendar je treba določiti še določen znesek. Tretjič, za študij HTML-akademije je potreben čas. Predavanja trajajo 2 uri (včasih več) in potekajo 2-krat tedensko. Veliko praktičnih nalog lahko traja več ur. Če nimate prostega časa, je lahko naloga zelo težka.

  Kaj se učijo na Akademiji?

  Od poletja 2017 so na voljo naslednji interaktivni spletni tečaji.
 • Osnovni HTML in CSS. Za tiste, ki se šele začenjajo profesionalno postavljati. Tukaj boste spoznali osnove HTML in CSS (vključno z HTML5 in CSS3), spoznali osnovni javascript, se seznanili s priporočili za kakovostno postavitev, izvedeli boste, kako lahko uporabljate GitHub.
 • "Spoštovani HTML in CSS." Posebna pozornost je namenjena delu z GitHubom. Metodologija BEM je raziskana. Pojasnjuje delo z LESS, SASS in PostCSS ter avtomatizacijo uporabe predprocesorjev. Adaptivna postavitev je podrobno obravnavana.
 • "Osnovni javascript". Za začetnike frontend-razvijalcev. Obravnavani so algoritmi in vrste podatkov, metode dela z grafiko, značilnosti objektno usmerjenega programiranja, AJAX, moduli.
 • "Časten javascript". Napredna različica prejšnjih tečajev. V tem procesu bodo učenci ustvarili popolno spletno aplikacijo, spoznali specifikacije EcmaScripta 2015 in druge zahtevne probleme.
 • "Osnovni PHP". Najnovejši tečaj za tiste, ki jih zanima backend. Preučena so vprašanja interakcije med PHP in HTML, preučujejo sodobne SUDB, OOP.
 • Razlika med tečaji in intenzivnostjo

  Obiskovalec mesta HTML-Akademije lahko opazi, da mu je na voljo izbira med "tečaji" in "intenzivnostmi". Kakšna je razlika?
 • Tečaji so poenostavljena različica, ki ne vključuje prisotnosti učitelja. To bo koristno za tiste, ki želijo upoštevati osnove HTML in CSS. Na voljo sta 2 možnosti: brezplačna in naročnina. Brezplačni tečaji so za začetnike. Plačan (poceni) - za tiste, ki želijo "priti globlje" v proces. Na žalost, ni dovolj, da bi ga dosegli.
 • Intenzivna izobraževanja so lekcije, predavanja, tutorji in prakse. Zaslužite denar. Ni proste možnosti.
 • Po prehodu intenzivnosti ga lahko spet prepustite, brezplačno, vendar brez učitelja. Na voljo je tudi možnost ponovnega prehoda z učiteljem, toda za to morate plačati majhen znesek. Če prvič niste ravnali, poskusite znova. Veliko študentov je uspešno zaključilo drugi intenzivni poskus.

  Kako je izobraževalni proces

  Lekcijarazdeljeni na dva dela, teoretični in praktični. Storitve učenja so na voljo na spletu, ne potrebujete nikamor. Pojdite na posebno povezavo in si oglejte spletno oddajo, na kateri predavatelj v živo prikazuje potrebne tehnike. Ni bilo časa za oddajanje? Ni težav, ponavadi naslednji dan, ko jo učijo v snemanju. Oglejmo si več podrobnosti vseh razredov.
 • Teoretično. Ti (skupaj z drugimi učenci) gledaš oddajo predavanja in poslušaš učitelja. Obstaja klepet, v katerem lahko predavatelja postavite vprašanja.
 • Praktično. Razdeljen je tudi na dva dela. V eni se vam ponudi, da opravite več tečajev na temo lekcije (za čas intenzivnih študentov dobite prost dostop do premijskih tečajev). V drugem delu delate samostojno s postavitvami in naredite spletno stran. Preden začnete intenzivno, lahko izberete postavitev (malo jih je, vsaka ima svojo stopnjo težavnosti). Če imate kakršna koli vprašanja, se obrnite na inštruktorja.
 • Kaj bo v končnem

  Zadnjih 2 tedna - najbolj intenzivno. Dokončati morate svoj projekt in ga poslati testnemu mentorju. Po pregledu se postavitev pošlje na test za tri naključne avtobuse. Na podlagi rezultatov dobite točke. Če je več kot določeno število - dobrodošli, ste uspešno uspeli obvladati trening! Če je manj - potem poskusite znova.
  Rezultati akademije HTML so ne le poglobljeno znanje o načrtovanju /programiranju, temveč tudi potrdilo o diplomi. Najprej boste prejeli e-poštokopijo, nato pa, če želite, papir, ki bo poslan na določen naslov. Dostava potrdila je brezplačna. Je certifikat primeren za iskanje zaposlitve? Ni verjetno. Vendar pa lahko z drugimi enakimi delodajalci raje izberete zaposlenega s prosilčevim potrdilom brez takega dokumenta.

  Mnenja o HSTL-akademiji

  Resource je eden najbolj iskanih v Rusiji med tistimi, ki želijo študirati postavitev in programiranje. Študenti se na Akademijo na splošno pozitivno odzivajo. In pravilno, težko je najti napake v sistemu. Učno osebje je dobronamerno, mentorji se z veseljem odločijo za stik. Naloge so oblikovane tako, da se njihova kompleksnost postopoma povečuje. Ne pozabite, da je najbolje, da se tečaji odvijajo v vrstnem redu zapletenosti. Lahko se prijavite za "Advanced HTML in CSS", mimo "Basic", vendar je bolje, da tega ne storite - to bo preveč nerazumljivo. To pravilo velja tudi za javascript. Newbie ne naredi ničesar na "naprednih" intenzivnih - najverjetneje preprosto zapravlja denar. Ocene o interaktivnih tečajih HTML akademije so prav tako zelo pozitivne, vendar ne pozabite, da so primerne samo za osnovno znanje. Malo je verjetno, da boste ustvarili bolj ali manj zapleteno postavitev, ki jo bo vodilo samo znanje, pridobljeno na tečajih.

  Rezultati

  "Akademija" - odlična možnost za tiste, ki želijo hitro obvladati zahtevano specialiteto. Vendar pa poskrbite, da boste opravili veliko časa, truda in denarja za dokončanje vseh tečajev. Cene so relativno nizke v primerjavi z drugimi tečaji IT.

  Sorodne publikacije