Večnamenski Epson TX117

Mnogi se bodo strinjali, da je tiskalnik Epson TX117 eden najboljših naprav, ki jih ponuja Epson. Njegovo kakovost in funkcionalnost potrjujejo številni uporabniki. Priporoča se za ljudi, ki imajo majhne pisarne ali podjetja, in za velika podjetja. Uporabniki, ki so izbrali to napravo, imajo možnost, da uživajo v kakovostnih in hitrih fotografijah.

Opis

Večnamenska naprava serije Epson TX117 zagotavlja hitro in enostavno tiskanje dokumentov in odličnih fotografij na foto papir. Velik LCD zaslon omogoča ogled in tiskanje fotografij brez uporabe računalnika. Ko vstavite pomnilniško kartico, sledite navodilom na zaslonu. Poleg tega lahko fotografije natisnete neposredno iz fotoaparatov.

Za kopiranje dokumentov tudi ne potrebujete računalnika. Uporaba sistema za neprekinjeno dovajanje črnila InkSystem lahko znatno zmanjša stroške tiskanja. V tem primeru bo kakovost vsakega tiskanja ostala visoka. Zaradi odlične kakovosti tiskanja dokumenti in fotografije niso slabši od tistih, pridobljenih v fotografskem laboratoriju. InkSystem omogoča tudi, da pozabite na stalno menjavo kartuš. Naprava je enostavna za uporabo. Zahvaljujoč posebnim programom, so odtisi čudoviti. Epson Easy Photo Print vam omogoča:
 • izboljšanje kakovosti fotografij;
 • odpraviti učinek rdečih oči;
 • obnovitev barve;
 • prilagodite osvetlitev ozadjaizbledele fotografije.
 • Lastnosti

  Epson TX117 MFP ima standardno zasnovo za naprave Epson. Narejena je v črni mat ali sijajni barvi. Ta štiribarvni brizgalni tiskalnik ima vse potrebne gumbe na sprednji strani za upravljanje postopka tiskanja, skeniranja in kopiranja. Tiskalna glava Piezo Electric je najpomembnejši del tiskalnika Epson tx117. Zato je izbira te naprave najbolj kakovostna fotografija. Praksa kaže, da ima Epson TX117 velike prednosti, saj proizvaja 4-kratno minimalno kapljico črnila in razlije 90 črnilnih šob, 30 za vsako od razpoložljivih barv (rumena, modra, magenta).

  Epson TX117 ponuja najvišjo ločljivost 5760x1440 dpi in ločljivost 600 x 1200 dpi. Ta funkcija je na voljo v kartušah Epson TX117 za neprekinjeno dovajanje črnila. Istočasno je naprava 3 v 1 dovolj hitra, saj omogoča tiskanje velikosti A4 s kakovostjo 300 dpi in hitrostjo 3 ms na linijo in 600 dpi - 4 ms na linijo. Barvne slike so lahko nekoliko počasnejše - 300 dpi pri 9 ms na linijo, 600 dpi pri 12 ms na vrstico. Zmogljivost naprave je 100 listov navadnega papirja A4 v vhodnem pladnju. Zaradi vseh teh lastnosti je izbira MFP-jev Epson TX117 zelo uspešna.

  Delovanje

  Model je opremljen z zanesljivim in preverjenim vmesnikom USB. Zagotovljena je robustna in stabilna uporaba naprave. Popolnoma opravlja vse funkcije. Prijetna ločljivost in trdno črnilo bodo zagotavljale tiskanjeodlične kakovosti. Ker ima naprava hitrost tiskanja 28 str /min, ni potrebno pričakovati, da bodo natiski neskončni.
  Ta večnamenska naprava je cenovno ugodna in funkcionalna možnost na domu. Serija Epson TX117 je kakovosten tisk dokumentov in fotografij po dostopnih cenah za vsakogar.

  Mnenja

  Uporabniki v svojih pregledih večnamenskih naprav Epson TX117 upoštevajo naslednje:
 • sijajni model izgleda elegantno in dobro združen s črnimi zunanjimi napravami in računalnikom;
 • je zelo uporabna stvar, komplet ima skener in dokaj dostojno kakovost;
 • zelo dostojna kakovost tiska;
 • ločene kartuše;
 • je dobro obrezan z lastnimi rokami;
 • neoriginalni poceni kartuše.
 • Sorodne publikacije