HP Deskjet INK Advantage 4515 je idealna vrednost za denar

Povprečna Večfunkcijska naprava z odličnimi tehničnimi specifikacijami in sprejemljivi ceni - to HP Deskjet INK Advantage 4515. To se bo univerzalna naprava, ki združuje v en sam paket kopirni stroj, tiskalnik in skener se razpravlja podrobno v tem članku.

Niche

Večina tehničnih specifikacij jasno in nedvoumno sklicevati MFP HP Deskjet INK Advantage 4515. To predvsem za komunikacijo, ki je v tem primeru je bolj kot strošek proračuna IFI. Prav tako lahko dodate kakovost tiskanja in njegovo delovanje.


Edina pomembnejša Slaba stran tega modela - začetno pomanjkanje celotnega sistema NHR. Ampak, če je to potrebno, lahko kopiranje in tiskanje naprava zunaj človeka takšnega sistema in nato HP 4515 v zelo realnem tovarne tiskanje, kopiranje in skeniranje.

Seznam vmesnikov

Velika prednost HP Deskjet INK Prednost 4515 tekmovanje je seznam vmesnikov. V tem primeru, je sestavljena iz treh predmetov: USB, čitalec kartic in Wi-Fi. Prvi izmed njih je vodilni in najbolj praktična, da jo uporabljajo v primerih, ko je MFP na razdalji 2 m od enote PC sistema. Druga najbolj uporabna pri tiskanju iz pomnilniške kartice mobilni telefon ali digitalni fotoaparat v odsotnosti svojega vmesnika kabel za povezavo z računalnikom. In razpoložljivost brezžični vmesnik Wi-Fi omogoča junak tega pregledapretvorite v pristen tiskalniški strežnik. V tem primeru morata biti za namene tiskanja iz katerekoli naprave LAN v tem primeru izpolnjena samo dva pogoja: omrežna pokritost in 220 V električna vtičnica za napajanje večfunkcijske naprave. Vsak MFU premium razreda se zdaj ne more pohvaliti s podobnimi komunikacijskimi nastavitvami in vsi so izvedeni na junaka tega materiala.


Papir

Najprej, tiskalnik HP Deskjet INK Advantage 4515 je namenjen tiskanju na liste formata A4. To pomeni, da največja velikost strani v tem primeru ustreza vrednosti 210 mm širine in 297 mm dolžine. Po potrebi lahko na tej večfunkcijski napravi in ​​na listih manjših velikosti naredite izhod: A5 L etter in B5. Seznam podprtih formatov ima tudi fotografije, ki so omejene na 18 x 21. Najmanjša gostota podstavka je 60g /m 2 in je značilna za večino običajnih belih listov. Vendar pa ni sprejemljivo sklepati dokumentacije o tako imenovanem časopisnem papirju o takem IFI: ima gostoto približno 30 g /m2, zato lahko uporaba tega tiskalnika na takem tiskalniku ovira slednjo. Maksimalna gostota strani papirja v tem primeru ustreza vrednosti 300 g /m 2. Običajno se na tako gostem materialu natisnejo kakovostne slike in fotografije.

Specifikacije za visoke hitrosti

HP Deskjet INK Advantage 4515 se ponaša s precej visoko hitrostjo tiskanja in podvajanjem izhodov.Dokument v osnutku je večnamenska naprava, ki lahko v eni minuti izda 17 strani.
Če uporabljate ta MFP kot množitelj, se bo število kopij v tem primeru povečalo na 21 strani. Podobne karakteristike hitrosti tega MFP pri tiskanju ali kopiranju v barvnem načinu. Pri tiskanju barvnega dokumenta bo število enako 17 kosom, pri kopiranju pa - 21. Znatno zmanjša hitrost, ko je fotografija odstranjena. Potrebno je 64 sekund, da dobite eno takšno 10x18 z največjo kakovostjo tiskanja.

Dovoljenje

Enake vrednosti za ločljivost 4800x1200 so nastavljene v napravah za tiskanje in množenje. Kot rezultat, iz položaja kakovosti tiskanja junak tega pregleda ni veliko slabši od foto tiskalnikov. Poleg tega ima tako dovoljenje tudi natisnjene dokumente in več kopij. Skromnejša ločljivost v primeru skeniranja. Njegova vrednost ustreza 1200 dpi. Po eni strani je to skromna vrednost, vendar glede na to, da imajo začetniški multiplikatorji senzor 300 dpi ali v najboljšem primeru 600 dpi, se izkaže, da lahko junak tega pregleda izda dobre kopije dokumentov in slik.

Pregledi in cena

Trenutno lahko za 7000 rubljev kupite HP Deskjet INK Advantage 4515. Pregledi kažejo na popolno skladnost cen in tehničnih lastnosti te večnamenske naprave. Prvič, v tem primeru je treba izbrati seznam vmesnikov, ki vključuje takojTrije možni načini tiskanja. Tudi specifikacije za visoke hitrosti so v tej napravi za tiskanje, množenje in skeniranje zelo dobre. Če uporabljate ta MFP brez NPCH sistema, bo strošek enega tiskanja precej visok. Zmanjša se lahko le z namestitvijo zunanjega računalniškega sistema. Seveda tak tak pristop zahteva dodatne stroške, vendar bo to še dodatno zmanjšalo stroške črnila in kartuš. Na tej pomembni funkciji večnamenske naprave in v večini primerov to nakazujejo lastniki pregledov.

Povzetek

HP Deskjet INK Advantage 4515 je tako uravnotežen, cenovno dostopen in drugačen od položaja tehničnih specifikacij, saj je v svoji niši ena najboljših naprav tega razreda. Hkrati pa nekatere njegove specifikacije v nekaterih primerih niso niti slabše od vodilnih IFI in fotografskih tiskalnikov. Zaradi tega je naprava MFP HP Deskjet INK Advantage 4515 tudi pokazala, da jo lahko pretvorite v originalno tovarno za skeniranje, tiskanje in kopiranje.

Sorodne publikacije