Televizorji "Telefunken": pregledi, specifikacije, parametri, proizvajalec

Družba Telefunken je na trgu že več kot stoletje. V tem času je uspela narediti veliko različnih vrst radijskih in električnih naprav. V tem članku bomo razpravljali o televizorjih Telefunken, o značilnostih teh naprav, pa tudi o pregledih najbolj zanimivih modelov.

Nekaj ​​zgodovine

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1903 med ustanovitvijo skupne organizacije med Siemensom in AEG. Razvoj blagovne znamke "Telefunken" je potekal hitro. Glavni izdelki tega podjetja so bili radijski oddajniki. Med drugo svetovno vojno je podjetje Telefunken izdelovalo sisteme vodenja za različne vrste raket in komunikacijske opreme za inženiring in pehoto. Po porazu Nemčije je delo aktivno uporabljalo ZSSR. Danes podjetje aktivno proizvaja različne elektronske in radijske tehnike: pametne telefone, tablice, radijske sprejemnike, oddajnike in sprejemnike.
Toda kdo je še vedno proizvajalec televizorjev Telefunken v Rusiji? Dejstvo je, da ima podjetje več kot 50 partnerjev po vsem svetu. Na podlagi tega lahko proizvajajo elektroniko, ki temelji na originalnih izdelkih Telefunken. Na primer, zelo pogosto se trg nahaja na trgu turških podjetij pod to blagovno znamko. Kar se tiče druge elektronike, je situacija podobna. Telefunken Label lahko najdete na skoraj vsaki tehnologiji, ki jo bodo izvajale povsem druga podjetja.


Vladarji televizorjev s telefonom

Telefunken ima večrazličnih vej naprav. Vredno je začeti z dejstvom, da so vse LED diode. Poleg tega so televizorji razdeljeni na diagonalne velikosti, ki predstavljajo več različic z različnimi značilnostmi. Poseben tip so pametni televizorji.

Smart TV Telefunken

Praviloma je ta serija opremljena z lastnim "pametnim" operacijskim sistemom, sredstvi za povezavo z internetom in načinom prenosa videa neposredno s spleta. V nadaljevanju je pregled televizorjev "pametnega" razreda "Telefunken". Nato bodo upoštevani in drugi zanimivi modeli, predstavljeni v proizvajalčevem asortimanu. Bralec pa čaka na analizo uporabniških ocen, ki poudarjajo posebne trenutke - na primer vse pozitivne in negativne nianse.

TF-LED32S39T2S

Najbolj "junior" iz TV serije. Njegova diagonala je 315 palcev, kar v prevodu v metrični sistem pomeni 80 cm. Ločljivost zaslona je 1366 x 768 slikovnih pik. Vidni koti so dovolj široki - 160 in 150 stopinj navpično in vodoravno.
TV Telefunken TF-LED32S39T2S lahko bere podatke s pomnilniških naprav USB z dvema ustreznima konektorjema. Podprti datotečni formati so vsi znani videoposnetki, kot tudi JPEG slikovni formati. Za neposredno povezavo z omrežjem s kablom je priključek Ethernet. Brezžična povezava - Wi-Fi. Likalnik na televizorju ni najbolj produktivni ARM Cortex A7 s 4 jedri in frekvenco 12 GHz. Grafika je naslikal Mali-450 pri 312 MHz. RAM v napravi je tako majhen - 1 GB. In vgrajeno - 8 GB. Operacijski sistem uporablja rahlo zastareli "Android 4.4". SDodatne funkcije vključujejo prisotnost analognega in digitalnega sprejemnika, povečave in različnih časovnikov.

Pregledne ocene

Mnenja o televiziji "Telefunken" TF-LED32S39T2S so veliko in skoraj vsi so pozitivni. Mnogi lastniki so zadovoljni z nizko ceno. Posebej je poudarjena tudi uporaba sistema Android kot operacijskega sistema. Lahko prenesete različne aplikacije in namestite igre tako, da televizor pretvorite v veliko tablično računalnik. Na primer, lahko poslušate glasbo iz družabnih omrežij.
Prisotnost "vaifa" močno zmanjšuje zapletenost povezovanja naprave z internetom. Drži povezavo televizorja stabilno, brez "poravnavanja" in prekinitve. Mnogi lastniki so opazili odlično kakovost gradnje, dolgoročno zmogljivost in dobro vodljivost. Kot je za negativne ocene na TV Telefunken TF-LED32S39T2S, obstaja tako malo. Večinoma se nanašajo na precej povprečen "železo", nameščen na napravi. V zvezi s tem obstajajo majhne zavore pri delu v brskalniku in nekaterih aplikacijah. Tudi dejavnik šibkega nadeva je vplival na vključitev televizorja, ki se pojavi z opazno zakasnitvijo.

Nekdo se je odzval ni maral zvoka televizorja, vendar so se mnogi strinjali, da je namestitev dodatnih zunanjih zvočnikov rešila problem enkrat za vselej. Na splošno je aparat njegovega denarja vreden in se lahko odlično priporoči kot glavni, kot tudi kuhinja ali dacha TV.

TF-LED55S37T2SU

Starejši model v kategoriji pametnih televizorjev. Kot izhaja izoznačuje, ima 55 palcev ali 140 cm. Ločljivost za takšen zaslon je odlična - 3840 do 2160. Televizor zlahka reproducira podatke iz pogonov in zunanjih USB pogonov zaradi prisotnosti treh USB vrat. Obstajajo 3 HDMI vhodi visoke ločljivosti za povezavo z računalnikom ali drugimi video in avdio prenosnimi napravami. Med drugimi vmesniki lahko vidite priključek za običajne slušalke, izhod za koaksialni Ethernet kabel.
Operacijski sistem je tukaj nov - "Android 6.0". Računalniška moč zagotavlja ARM Cortex A9 z dvema jederoma. Grafični adapter predstavlja Mali-450 MP2 * 4. Sistem ima nameščenih 15 GB pomnilnika RAM. Za shranjevanje aplikacij in podatkov - 8 GB.

Pregled modelov

Ker je TV razmeroma svež, o tem ni veliko pregledov. Razpoložljive izjave o televiziji Telefunken TF-LED55S37T2SU se nanašajo na dostopne cene, velike diagonale in razpoložljivost pametne televizijske tehnologije.

TF LED19S46T2

Eden od mlajših družinskih članov. Njena diagonala je le 19 palcev ali 48 cm. Največja ločljivost je 1366 s 768. Horizontalni kot gledanja je 178 stopinj. Zvok predstavljajo dva zvočnika po 5 vatov. Televizor lahko predvaja podatke iz različnih USB naprav, s priključkom USB. Zanimivo je, da lahko model snema video neposredno na pogon USB ali zunanji trdi disk. Za višjo kakovost je vhod HDMI, preko katerega lahko napravo uporabljate kot monitor za računalnik.

Mnenja uporabnikov o televiziji "Telefunken" TF LED19S46T2 so bolj pozitivni. Imajo velikekoti gledanja, priročne in razumljive kontrole, kot tudi nizka cena. Telefunken TF LED19S46T2 ima vgrajeno televizijo, ki lahko reproducira veliko število formatov, ki so na voljo na trgu. Skoraj vsi uporabniki so opazili odlično kakovost slike. Na splošno je ta kompaktni televizor odličen kot podaljšek za računalnik ali za namestitev na koči ali kuhinji.

TF LED32S40T2

Predstavljeni model je trden "srednji prst" iz celotne palete televizorjev podjetja. Telefunken TF LED32S40T2 ima povprečno ceno 7 tisoč UAH, kar ni tako drago glede na njegove značilnosti. Diagonalni zaslon je 80 cm. Dovoljenje pri tem ni najboljše - 1366 za 768 točk. Zaslon je opremljen z LED osvetlitvijo. Dva zvočnika po 8 W ustrezata zvoku.
Telefunken TF LED32S40T2 lahko sprejema signale skoraj vseh znanih tipov. Največje število zahtevanih kanalov je 1100. Zanimivo je, da ima naprava dva vgrajena neodvisna sprejemnika, ki pomagata uporabiti dva različna ponudnika vsebin. Obstaja USB vrata za ogled medijev iz različnih zunanjih medijev. Televizor razume standarde številnih video, avdio formatov in slik.

Kaj pravijo kupci?

TV pregledi pravijo, da je njegova kompaktna velikost, in sicer tanko telo. Zaslon ustvarja lep barvni prenos in svetlost. Strošek deluje tudi kot pozitiven dejavnik pri nakupu. Ena od pomanjkljivosti je pomanjkanje uglaševanja samodejnega formata. Tudi TV ima možnost namestitve programske opremeTežko jih je najti na spletni strani podjetja. Na splošno je TV dober za svoj denar. Če ima uporabnik visoke zahteve glede nastavitev in funkcionalnosti, je bolje pogledati dražje modele.

TF LED32S13

Druga TV "Telefunken", 32 palcev. Nekoliko podobni parametrom iz prejšnjega obravnavanega modela. Vendar pa obstajajo tudi majhne razlike. Oglejmo jih podrobneje. Cena TV "Telefunken" TF LED32S13 ne presega 9 tisoč rubljev. Glede na tehnično stran, prva stvar, ki prizadene oko je velik kontrast, je - 5000 do 1. Za povezave, obstajata dva USB vrata in skupaj tri HDMI. Za razliko od prejšnjega modela ima ta predstavnik običajen VGA vhod.
Kar se tiče pregledov, jih ni veliko. Pozitivni trenutki so večinoma povezani z nizko ceno. Omogoča majhne stroške opremiti kuhinjo ali kočo s priročno medijsko napravo. Funkcionalni model ni tako širok. Zato morate pred nastavitvijo televizorja "Telefunken" TF LED32S13 najprej natančno preučiti navodila.

TF LED50S28T2

Ta model spada v višjo cenovno kategorijo. S stroški skoraj 30 tisoč rubljev, mora imeti TV bolj zanimive lastnosti in značilnosti. Diagonala televizorja je 50 palcev, z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik. Obstaja LED LED osvetlitev, svetlost slike je 300 cd /m, kontrast pa je 5.000 na eno. Število kanalov na televizorju je 500. Teletekst podpira 1000 strani. Izhod zvoka ustreza 2 zvočnikom po 10 W. Zvok je čistni slabo Naprava podpira branje različnih multimedijskih podatkov, kot so MP3 4G, JPEG. Od vhodov je potrebno dodeliti standardni avdio-video, VGA, 3 vrata HDMI in USB.
Kar zadeva preglede, so razdeljeni na polovico. Na primer, en uporabnik nakazuje, da je v celotni vrstici resna pomanjkljivost. To se odraža v delu LED svetilk, ki se lahko zažgejo v 2-3 mesecih. Krivdo za to, kot se je izkazalo, je napajanje. Druge ocene kažejo, da obstajajo težave z branjem video formatov ali kodekov. Obstajajo tudi ocene, povezane s pomanjkanjem nastavitev za nekatere televizijske standarde, to je, da bo TV sam po sebi nastavil vse. In kakovost zvoka in videa ne doseže ideala. En uporabnik je opozoril, da med letom ni bilo niti ene nadgradnje tega modela Telefunken TV.

TF LED24S38T2

Ta model je navadna Telefunken LED TV. Njegova cena ne presega 8 tisoč rubljev. to pomeni, da je redni proračun TV za hišo ali poletno rezidenco. Diagonala je relativno majhna - le 60 cm, na isti ločljivosti pa 1366 s 768 točkami. Vsebina je prikazana zaradi osvetlitve LED. Svetlost zaslona je povprečna - 200 cd. na kvadratni meter meter Vidni koti so majhni, vendar zadostujejo za udobno gledanje. So približno 150 stopinj. Odzivni čas je 8 milisekund, kar ni slabo za proračunsko televizijo. S seznama signalov lahko označite stereo avdio podporo NICAM razreda in več možnosti digitalne televizije. Za zvok sta vgrajena dva zvočnika po 3 vata.TV, tako kot veliko podobnih modelov, lahko bere podatke iz različnih pogonov. Podprti formati so skoraj vsi znani video in avdio standardi. Paket vključuje kabel, TV "Telefunken" in navodila. Mnenja o tem modelu so precej optimistična. Na splošno ljudje razmišljajo o tem, da so ta televizor kupili izključno za dajanje ali kuhinjo. Uporabniki pravijo, da model dobro deluje v smislu preslikavanja kanalov. Funkcionalno, seveda, TV ni bogat, ampak za primitivno uporabo, kot je gledanje lokalnih kabelskih kanalov, je idealna. Obstaja nekaj negativnih povratnih informacij o kakovosti zvoka, zato bo dobra rešitev nakup poceni zunanjih zvočnikov.

TF LED48S39T2S

Če verjamete storitvi Yandex.Market, je ta model ena najbolj uvrščenih podjetij na seznamu. Začne se z dejstvom, da je njegova diagonala 48 palcev. V metričnem sistemu pomeni 122 cm. Največja ločljivost je 1920 x 1080. To pomeni, da lahko televizor deluje v načinu Full HD. Ta naprava je iz linije Smart TV, torej ima v lasti lasten operacijski sistem, ki je v tem primeru Android. Res je, da je njegova različica brezupno zastarela, saj je le 4.4. Kot pravi "pametni" TV lahko LED48S39T2S predvaja veliko različnih formatov video datotek, kot so MP3 AVI, MP4. Celotna računalniška obremenitev sama prevzame quad-core ARM Cortex A7 procesor na 12 GHz. RAM na plošči 1 GB in vgrajeno - 8. Iz vmesnikovStandard Wi-Fi, vrata LAN, vtič za slušalke in koaksialni izhod so standardni. Skoraj vsak odpoklic je mogoče najti pri tem televizorju. Prvič, to je zaradi cene, ki ne presega 30 tisoč rubljev. Iz kritičnih pomanjkljivosti je mogoče poudariti dolgo vključitev naprave. Tako kot je opazil eden od lastnikov, bi bilo lepo organizirati podporo za nadgradnjo operacijskega sistema, saj nove igre ali programi, ki jih boste namestili na ta TV, ne bodo delovali. Seveda obstajajo alternative, na primer iz virov tretjih. Ampak stabilnost dela takšne simbioze, ki je nihče ne more zagotoviti. Mimogrede, na nekaterih modelih je bilo mogoče opaziti nekaj težav z Googlovimi storitvami. Še eno neprijetno odkritje je bilo pomanjkanje zmožnosti prenosa programske opreme na napravo, saj uradno tehnična podpora načeloma ne obstaja.

Zaključek

V pregledih lahko najdete vprašanje - kdo je proizvajalec televizorjev Telefunken? Tu je vse zanimivo. Dejstvo je, da lahko okoli 50 podjetij proizvaja proizvodnjo po vsem svetu. Vendar pa je znano, da prihajajo iz Rusije iz Kaliningrada, kjer se zberejo iz kitajskih rezervnih delov. Nič ni narobe s tem. Televizorji Telefunken imajo, tako kot vse druge tehnologije, svoje pomanjkljivosti in prednosti. Prav tako ni vredno odpisati računov, včasih pa so stranke slabe kakovosti. To je greh ne le za manj znana podjetja, ampak tudi za velike korporacije in blagovne znamke. Glede asortimana je zelo širok. Podjetje ima veliko različnih modelov, med katerimi bodo praktično vsi našli TV s tušem. CenikRunaway je prav tako precej oprijemljiv. Začenši z mladimi modeli, ki jih je mogoče kupiti za 8000 rubljev, ki se konča z vrhunskimi vodilnimi, stroški, ki dosežejo 40000 rubljev. Drug pomemben dejavnik za televizorje podjetja je zmožnost firmwarea. Na številnih profilnih mestih lahko najdete obe založniški programski opremi in nekoliko spremenjene, to je, spremenjene zaradi kakršnih koli najdenih napak ali udobja. Telefunken televizorji na splošno niso tako slabi. Glede na gospodarske razmere v državi bodo te naprave v veliki meri nadomestile blagovne znamke in drage modele.

Sorodne publikacije