Darksiders 3: Datum izdaje na PC in vse informacije o igri

Datum začetka vstopa ledene valove v osebni računalnik se je začel zanimati za veliko število ljudi po prvi objavi. Serija je ostala pozabljena zaradi razstavljanja založnikovega studia, ki je imel franšizne pravice. Kmalu bo hrbtenica te organizacije ustvarila nov studio z istim imenom THQ in predpono Nordic. Oni so tisti, ki so odgovorni za izdajo nadaljevanja linije, ki je všeč številnim oboževalcem.

Sprostitev in izlet v zgodovino

Datum izdaje na PC-ju icewindda dol 3 ni ravno namenjen, čeprav so nekatere informacije o tem zagotovo znane. Izid bo potekal konec leta 2018, po enem viru pa bo začetek avgusta, na drugi - nekje sredi jeseni.
Razvijalci ne bodo prišli na svetovno znano razstavo E3, vendar je Gamescom obljubil obisk. Tukaj boste izvedeli več o datumu sprostitve ledene doline na računalniku. 3. Igralci se morajo malo spomniti zgodovine celotne serije. Prvi del je govoril o tem, kako je bil postavljen eden od kolesarjev Apokalipse z imenom Vojna, zaradi katerega je bila Zemlja uničena. V drugem delu je njegov starejši brat Death poskušal rešiti sorodnika in popraviti vso škodo. Zdaj igralci čakajo na tretji del z novo junakino.


Zgodba in nekatere značilnosti

Ne samo datum izdaje Darksiders 3 na računalniku vznemirja misli navijačev, ampak prihodnjo zgodbo. Glede na zaroto se vsi dogodki odvijajo prav v trenutku, ko je bila postavljena vojna in se je začel spopad med angeli in demoni. V središču zgodbe Blind - tretji jahač apokalipse, ki prejme iz starodavne naloge ubijanja sedmihSmrtonosni grehi.
Izstopili so iz zapora in zdaj jih je treba uničiti. Preden bodo uporabniki že seznanjeni s slasherjem s pogledom tretje osebe in ogromnim številom nasprotnikov. Glavno orožje Lucy je poseben bič, s katerim lahko naredite različne kombinacije. V tradiciji serije v tretjem delu bodo tudi uganke, zdaj pa niso narejene po vzorcu. Vsaka podrobnost poteka v kontekstu ene ali druge lokacije igre. To je načelo, ki ga razvijalci spoštujejo. Rage se bo spreminjala v agilnosti in mobilnosti. Ali bo imela drugo orožje, so se razvijalci odločili molčati. To je povsem dovolj, da se veselimo datuma izdaje Darksiders 3 na PC-ju.


Zadnje informacije

Med razvojem ustvarjalcev projekta si delijo nekatere informacije o igri. V Rusiji niso navedli datuma izdaje Darksiders 3 na PS, vendar so bile razkrite nekatere novosti. Svet igre je na primer popolnoma odprt, lokacije so povezane.
Pri potovanju bodo vidna sosednja mesta, kar bo povečalo zanimanje za raziskave. Blizzards bodo prav tako potovali v ječe, celoten svet iger pa bo zravnan. To pomeni, da se lahko spuščate ali potujete na velike višine. Podrobnosti najdete na zgoraj navedeni razstavi. Razvijalci tudi obljubljajo veliko različnih sovražnikov. Vsi nasprotniki morajo ustrezati okolju lokacije in ne biti enaki, kar v bistvu pomeni brezosebno. V grafičnem načrtu bo projekt naredil korak naprej, čeprav stilističnomorda nam ne bodo všeč vsi. Na splošno bo tretji del franšize postal popoln projekt AAA z velikim številom inovacij. Ostaja samo čakati na datum izhoda, da se potopite v pustolovščino z glavo.

Sorodne publikacije