Kako hitro čakati na datum izdaje "Sims 5" v Rusiji

The Sims je igra, ki so jo razvili razvijalci Maxis in izdala Electronic Arts. Prva različica igre na svetu je bila izdana 31. januarja 2000. Kasneje, leta 2003, je bila objavljena različica za konzole iste generacije. Žanr igre je virtualni simulator življenja z elementi strategije. Igrivost je sestavljena iz dejstva, da stranka ponuja priložnost, da ustvari značaj po vaših željah, in po ustvarjanju mora urediti življenje in življenje osebnosti. V igri je veliko dodatkov, tako s strani razvijalcev kot od uporabnikov, ki so jih ustvarili navadni igralci. Do danes se aplikacija prodaja in kupuje. Trenutno prodaja znaša več kot 130 milijonov izvodov. Ena izmed zanimivih iger tistega časa je bila istospolna zveza med Simi, ki se lahko sklenejo v zakonske zveze in razvezo. Povprečna ocena igre je bila 92 od 100 možnih. Za studio Maxis je bil to neverjeten preboj.


The Sims 2

Sčasoma so se začeli pojavljati drugi deli igre, hitro pridobili zaupanje in predanost svojih navijačev. "Sims 2" se je rodil 17. septembra 2004. Aplikacija je bistveno izboljšala grafiko v primerjavi s prvim delom. Sistem "Želje in strahovi" značaja je bil uveden, svet v igri je bil preoblikovan v tridimenzionalni, sistem starosti je bil spremenjen, liki pojavil genetike. Čudovito razpoloženje je začelo neposredno odvisno od potreb značaja in njihove pravočasne izpolnitve, dodana je bila možnost gradnje hiš. V prvem tednu prodaje je bila igra kupljena več kot 10 milijonov krat. Takrat je bil to najvišji elektronski kazalnikČl 16. julij 2014 Electronic Arts je prenehal podpirati igro, vendar so igralci že bili zadovoljni z novo serijo iger Sims 3.


Naslednji del - The Sims 3

Naslednja serija iger je postala "Sims 3", ki je izšla 2. junija 2009. Igra je bila dopolnjena tudi z novimi funkcijami. Zdaj lahko udeleženec gleda življenje mesta, v katerem živi, ​​pošlje svoje osebnosti v javne ustanove. Dodan je bil tudi spletni sistem, ki vam omogoča, da pošljete šiv prijatelju. Igra ni uspela premagati rekordov prodaje, vendar so bili vsi zapisi pretepeni s piratskimi prenosi dva tedna po tem, ko so hekerji naredili igro. Simulator podpira podjetje do danes.

The Sims 4 igra

Sims 4 je izšel 6. maja 2013. Igra je ohranila najboljšo kakovost prejšnjih različic in prinesla s seboj številne dodatke, ki so igralcu odprli vse več priložnosti. Sistem emocij siam se je močno izboljšal, zdaj pa vedenje znaka v celoti odraža stanje njegovih čustev. Sposobnost ustvarjanja znakov je postala bolj moderna in zdaj lahko igralec ustvari skoraj absolutno kopijo resnične osebe. Na žalost je bil simulator na daljavo seznanjen s preteklimi serijami prostega potovanja po mestu. Vendar to ni močno vplivalo na kritike. Strokovnjaki, ki so nekaj časa preživeli v igri, so odkrito izrazili svoje navdušenje, kar je v našem času precej redko. "Sims 4" je osvojil srca otrok in odraslih, ne glede na spol. Trenutno je Sims 4 zadnji del igre Sims. In še vedno ni znano, kdaj bo prišlo do "Sims 5". DatumIzhodni razvijalci so tihi.
"Sims 4" je v kratkem času postal zelo priljubljen, po objavi pa so ga oboževalci serije začeli kupovati pohlepno. Kot navajajo razvijalci, je peti del serije neposredno odvisen od uspeha "Sims 4". Trenutno je datum izdaje "Sims 5" neznan. Ampak ne bodite obupani, saj je četrta izdaja igre zelo uspešna in je zelo zahtevna. V pričakovanju datuma izdaje "Sims 5", v Rusiji, oboževalci ne zamudijo in postopoma ustvarijo svoje "Sims 5", s čimer se doda še četrti del več in več aplikacij po meri. Obstaja toliko novosti v igri, da bo igralec vedno našel, kot pa diverzificirati življenje svojih sedmih. Dodatke lahko prenesete, ne da bi zapustili aplikacijo. Zahtevana je samo različica brez povezave in internetna povezava.

Govorice o datumu izpusta Sims 5 v Rusiji

V nekaterih neuradnih virih obstajajo govorice, da se je razvoj Sims 5 že začel. Obstajajo informacije, da je nekdo od nekdanjih ustvarjalcev v intervjuju slučajno pljunil, da je delo že začelo. In celo imenuje približne datume za sprostitev "Sims 5" v Rusiji, trdijo, da bo nov del franšize sprosti sredi leta 2018. Najverjetneje je ta informacija napačna in ne smete ji zaupati, vendar je še bolje počakati na uradno objavo igre. Ti viri objavljajo natančne datume sprostitve "Sims" 5 v Rusiji, razvijalci fotografij, ki se ukvarjajo z igro. Dejansko so informacije nezanesljive, saj uvajajo igralce in ljubitelje serije v zavajajoče. Če se objava še vedno zgodi, potem, kot vedno, najverjetneje datum izdaje "Sims 5" v Rusiji ne bo veliko drugačen oddebitiral v Ameriki. Na konzoli lahko pride do zamud, ta datum pa je lahko nekoliko kasnejši kot na računalniku. Razlika med datumom objave v Rusiji in ameriškim prvenecem ne sme biti več kot 3-4 dni.

Sorodne publikacije