Kaj je žerjav žerjav?

V zadnjem času so obstajala posebna mesta za dvigala, na katerih si lahko zaslužite denarno osvoboditev. Ponavadi so na eni strani, kjer morate vnesti številko vašega bitokin-denarnice in razvozlati captcha. Žerjav kriptovalyut obstajata dve vrsti: 1. Kopičenje - nenehno povečuje količino dobitkov, tudi ko je računalnik izklopljen. Nagrada je fiksna, znesek pa se dodeli uporabniškemu računu. Števec se ponastavi. 2. Diskretna - nagrada se izda za določeno časovno obdobje, lahko traja od nekaj minut do 24 ur. Kripto valuta je virtualna valuta, na katero ne vplivajo mehanizmi, ki so značilni za standardne plačilne sisteme. Prevodi niso šifrirani in odprti. Izvajajo se brez sodelovanja tretje osebe. Kriptografija se pošlje prejemniku neposredno in takoj.


Virtualna sredstva so prikazana na denarnicah: EPay, FaucetHub, Blockchain.

Zakaj so pipice koristne za njihove lastnike

Uporabniki, ki so prejeli prve nagrade v obliki sato, so vprašani, kako žerjav kriptovalyuyu prinaša dobiček lastniku. Odgovor je preprost: vredno je pogledati na te strani, saj so zelo napolnjene z oglaševanjem. Kdo jo pritisne? Lastniki žerjavov uporabljajo različne načine, da osebo klikne na oglas. Obstaja statistična metoda za zaslužek prometa. Izračun je narejen na dejstvu, da je od tisoč vstopil uporabnikovo spletno stran vsaj eno, in klik na oglaševanje. Glavni način, ki ga uporabljajo lastniki žerjavov, je, da prikrijejo »Get«nagrado “za slog oglaševanja pasic. Nanaša se med oglase. Toda pogosto (kot mnogi uporabniki Mreže menijo, da je na tem in stava narejena) je, da je oseba, ki je vstopila na stran, zmedena in klikne na oglaševanje. Mimogrede, Google.Adsense prepoveduje naslednje.


Da je žerjav žerjav prinesel veliko dobička, lastniki naredijo še bolj zapleteno. So posebej "break" slog mesta, tako da je blok s captcha je bil pod oglasom, in potem nevede klik bo po tem. Da bi preprečili, da bi lastniki žerjavov sankcionirali s partnerskimi programi, manipulirajo s svojimi lastnimi prostimi časi. Obstajajo še bolj umazane metode, na primer pojavna okna po vsakem kliku, nekateri celo skrijejo gumb "Get Reward".

Kolikor je donosno

, Crane Criptours prinaša svojemu lastniku velik dobiček z oglaševanjem. Njegovi stroški so različni in lahko dosežejo znesek od nekaj centov do deset dolarjev. Cene na klik oglaševanja se razlikuje glede na stanje. V državah SND so cene nizke, v Evropi in ZDA pa so veliko višje. Na primer, za uvedbo žerjava daje 100 sitosti, 1 tisoč statističnih vložkov bo porabljenih 0001 PTS, kar je enako 20 centov v CIS. Tako bo lastnik prejel dobiček, ki je večkrat višji od stroškov, tudi če ne uporablja samih "črnih" metod. Uporabniki interneta lahko pomotoma kliknejo na oglase, ki koristijo lastniku žerjava.

ZbiranjeCryptovate iz žerjavov

Najbolje je, da uporabite kruptovalyut za uporabo rotatorji. Na teh virih obstaja veliko število povezav za plačilo bitcoins žerjavov. Če jih želite enostavno uporabiti, morate vnesti naslov denarnice in rešiti captcha v posebnem oknu. Pogosto se preverijo proti plačilom kratkih plačil obiskovalcem. Število obiskovalcev in njihov zaslužek je odvisno od odgovornega ravnanja administratorja. Pristop k izbiri rotatorja je potreben resen in previden. V najboljšem primeru lahko obiskovalci sami očistijo ali dodajo različne položaje v svoje sezname pilotov.

Prednosti rotatorjev

Rotatorji v veliki meri prispevajo k zbiranju sodozi in imajo naslednje prednosti: 1. Olajšati delo. Zaradi njih uporabniku ni treba shranjevati velikega števila žerjavov v zaznamke. Vsi bodo na enem mestu - Bitcoin Rotator. 2. Dovolite stalne prihodke. Žerjavna mesta v rotatorjih se redno posodabljajo, kar daje uporabniku možnost, da nenehno povečuje svoj zaslužek. Zaradi tega ni potrebno samostojno iskati novih kakovostnih virov. 3. Prihranite čas. Ker imajo v podatkovni zbirki seznam žerjavov, lahko uporabnik razpolaga s temi viri, kar bo bistveno prihranilo njegov čas. Zaradi dejstva, da so naslovi "Bitcoin" zapolni samodejno, vam ni treba vnesti kode: žerjav kript brez brez captcha. 4. Imajo dober affiliate program. Uporabniku ni treba posebej pariti vsakega žerjava, če ima rotator program napotitev. Oglašujte samo eno povezavoza vir. Tako so napotitve vnesene v skupino žerjavov.

Najboljši žerjavi jokajo

Da bi bil žerjav bolj znan, mora izpolnjevati nekatera merila: majhne oglase, preprosto vstavljanje captcha in enostavnost uporabe. Morali bi plačati redno satoshi in imeli takojšen zaključek, imenovani so tudi mastni. Bližje do konca leta 2016 je veliko žerjavov prenehalo plačevati satiat, nekatere pa so sploh zaprte. Bitcoin cena se je močno povečala na 1.000 $. Te preostale žerjavi so postali kumulativni in so zmanjšali znesek plačila. Kljub vsej zapletenosti še vedno plačujejo denar, le čas plačila je zamuden. Nekateri viri so se začeli plačevati ob koncu meseca, čeprav je spletna stran pokazala, da je treba plačilo opraviti konec tedna. To lahko traja več kot teden dni, preden uporabnik prejme svoj zaslužen sothos.
Od leta 2017 so najboljši in najbolj dokazani žerjavi, ki stabilno ustvarjajo plačila:
 • FreeBitcoin.
 • MoonBitcoin.
 • Boxbit.
 • Getfree-bitcoin.
 • DailyFreeBit.
 • Ne smemo pozabiti, da je izbiranje lokacij z žerjavom potrebno z veliko previdnostjo.

  Uresničite zaslužek na žerjavih

  Obstajajo avtomatski pipe za kriptografijo, v katerih se porazdelitev sredstev izvaja večkrat na dan. Satoshi lahko zaslužite z gledanjem oglasov, videoposnetkov, igranjem igralnic. Za vaše udobje je bolje namestiti ločen brskalnik, ki je namenjen za te namene. Če je uporabniku uspelo najti spletno mesto z dobrim plačilom, ga ni mogoče podaljšatiČas je, da zapustimo zasluženo satoshi, najbolje je, da jih čim bolj pogosto pripeljemo k vaši denarnici. Konec koncev, lahko mesto zapre, in čas bo porabljen zaman, in njihov krvni obtok ne bo mogel vrniti. Zaslužite na takih portalih je mogoče, in celo dober denar. Glavna stvar je imeti potrpljenje, vztrajnost in zdrav razum.

  Sorodne publikacije