Sam CoDec Pack. Kaj je ta program in zakaj ga potrebuje?

V našem članku bomo govorili o Sam CoDeC Pack. Kaj je ta program? Zakaj je potrebna? Za ta in druga vprašanja boste našli odgovore v članku. Prav tako bomo preučili nianse namestitve in značilnosti pripomočka.

Sam CoDeC Pack. Kaj je ta program?

Ta paket je niz različnih sprejemnikov in kodekov. Mnogi strokovnjaki menijo, da je koristnost odlična alternativa za izdelek, kot je K-Lite. Ta paket vsebuje številna orodja, ki so potrebna pri predvajanju glasbe in pri opravljanju dodatnih opravil (na primer pri rezanju videa, glasbe, pretvarjanja itd.). Torej, Sam CoDeC Pack - Kaj je ta program? To je multimedijska kombinacija. To vam bo pomagalo rešiti številne težave na vašem računalniku. Potem se seznanimo s sestavo glavnega paketa.


Sestava

Ta sistem združuje številna dodatna orodja. Najbolj presenetljive so:
 • niz filtrov;
 • posodobljene komponente DirectX;
 • niz kodekov:
 • video kodirniki;
 • 3 predstavniki medijev;
 • konfigurator sličic;
 • Fixer programi (vključno s tistimi, ki so potrebni za oživljanje poškodovanih datotek);
 • druga orodja.
 • Na splošno je ta program niz različnih zanimivih komponent. Res je, da so mnogi uporabniki presenečeni, da je v setu kar trije igralci.

  Nianse namestitve

  Že izvedeli smo, kaj je Sam CoDeC Pack. Nato preučite pasti, ki jih je mogoče najti v pripravljalnih fazah. Ni zaželenoprenesite namestitveni program z uradne strani, saj morate za začetek prenosa poslati SMS s podano kodo na strani in nato vnesti določene številke za potrditev. Zato je bolje, da namestitveni program prenesete iz izmenjevalnika datotek.


  Namestitev

  Namestite kodek je zelo preprosto. Namestitveni program morate zagnati kot skrbnik, potem ko sledite navodilom za namestitev. Običajno sta na voljo dva monterja. Izbrati morate samo enega in ga namestiti.

  Potrebujete program na vašem računalniku?

  Če govorimo o primernosti namestitve celotnega paketa, potem je to običajno samo za koderje in dekoderje, brez igralcev in dodatnih pripomočkov, za običajnega uporabnika. Po drugi strani, če ste že namestili alternativni univerzalni predvajalnik, kot je VLC na vašem računalniku, ki ima tudi vsa potrebna sredstva za predvajanje avdio in video datotek v nizu, potem ta paket sploh ni potreben. Čeprav so lahko posodobljene funkcije, povezane z platformo DirectX, kot tudi dodatne aplikacije zanimive.

  Zaključek

  V članku smo ugotovili, da gre za program Sam CoDec Pack. Spoznali ste tudi njegove značilnosti in nianse namestitve. Upamo, da bodo te informacije koristne za vsakega uporabnika.

  Sorodne publikacije